PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33204
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

kreska

ocenił(a) serial na 5

Wiem, że w ciągu tak długiej emisji Shippuudena na pewno ten temat był poruszany, ale chciałabym wiedzieć czy podoba wam się kreska tej serii? Mnie bardziej podoba się ta z pierwszej serii...

ocenił(a) serial na 10
LordProtektor

Kreska tej serii była świetna ale ostatnimi czasy się zmieniła i to na znacznie gorszą . Pierwsze rażące zmiany w kresce to były kyubi vs pein ,guy vs kisame od tamtej pory zaczęli zmieniać całą animacje co ja uważam za wielki błąd .A ostatnie odcinki uświadomiły mnie że nie ma co liczyć na powrót starej kreski. Jacyś idioci brną w zaparte i dalej tworzą syf mimo że każdy fan serii twierdzi że kreska się znacznie pogorszyła .

ocenił(a) serial na 8
LordProtektor

Nie wiem, czy zauważyliście, ale nie tylko kreska jest zmieniana, retrospekcje również.Nie wiem jak wy, ale trochę się zdziwiłem gdy była retrospekcja walki drużyny 7 z Zabuzą i Haku, a tam Zabuza podchodzi samodzielnie do leżącego Haku i kładzie się obok niego(a było zupełnie inaczej prawda?)

ocenił(a) serial na 10
TurellX

To tylko świadczy o tym że robią to ludzie którzy nawet nie oglądają naruto z tond mają gdzieś fanów byle tylko wypłatę dostać

ocenił(a) serial na 8
Sagemik

Za animację odpowiada studio Pierrot, więc doskonale znają fabułę, bardziej bym stawiał na oszczędzanie animacji, mniej roboty przy animacji poruszającego się Zabuzy, niż miałby go zanosić Kakashi(tak jak powinno być) .Nie mniej i tak to jest irytujące.

ocenił(a) serial na 7
LordProtektor

Wydaje jak była pokaza walka Hashirama vs. Madara, to kreska i grafika miały bardzo dobry poziom w porównaniu do wielu innych momentów.

ocenił(a) serial na 9
Perenelle

http://www.youtube.com/watch?v=iFzGNNummXg

Jeśli ci chodzi o to to jest tylko walka zrobiona na potrzebę gry,w anime tego jeszcze nie było.W mandze ta walka była pokazana dopiero w marcu tego roku więc w anime bd dopiero za rok+.

Co do kreski to ogólnie trzeba już się przyzwyczaić że bd przeciętna.Choć ostatnio już tak źle nie jest