zawiodłem się , po cholere on został hokage skoro tsunade jeszcze żyje ?
W takim razie po cholerę Minato został Hokage skoro Sarutobi jeszcze żył? Po cholerę Naruto został hokage skoro Kakashi jeszcze żyje?
minato został hokage bo sarutobi zrezygnował z tej funkcji a naruto niby kiedy został hokage ?
przeczytałem 50 sekund temu i jestem w szoku , nie wiem co myśleć , cholera nie wieże że to koniec i to tak hu,jowy
boruto ? sasuke + sakura + sex ? = szczeniak ? fryzura naruto , ręka naruto ( jak ten gnojek mógł ją poświęcić dla saska ? ) ZA DUŻO JAK DLA MNIE !!!!!
wolałbym śmierć sasuke z ręki naruto , mszczącą się sakure , oraz tsunade na stanowisku hokage ( bez jaj nie będzie jakaś stabilizacja zresztą lubie tsunade ) sakura mogłaby w złości zabić kakashiego wchłonąć moc sasuke i ulotnić się w cieniu , byłaby odpowiednikiem orogimaru
To jeszcze nic. Będzie kontynuacja mangi z nowymi bohaterami, jednym z nich będzie syn Kakashiego i Shizune - Sakumoshi. Kishimoto mógły już sobie darować.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????,,,,,
głowa mnie boli , wygląda na to że nowa manga o której wspominał ten cały kisiel( kishimoto ) będzie nosić nazwe boruto a nie naruto akkipuden
kto wie może to związek z rozsądku a może nie czas pokarze , hu,j czekam na przygody boruto , głuwnie dla hinaty
Może być, tu prawie każdy związek rodził się z uczucia, a Kakashiego i Shizune nic nie łączy.
Dżołdzi tak, ale co do Ino i Saia to się nie zgodzę, w początkowych odcinkach była scena w której podczas grilla Ino bardzo fascynowała się Saiem.