PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33194
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

kakashi hokage ?

ocenił(a) serial na 10

zawiodłem się , po cholere on został hokage skoro tsunade jeszcze żyje ?

ocenił(a) serial na 8
karbaro

W takim razie po cholerę Minato został Hokage skoro Sarutobi jeszcze żył? Po cholerę Naruto został hokage skoro Kakashi jeszcze żyje?

ocenił(a) serial na 10
dirt16

minato został hokage bo sarutobi zrezygnował z tej funkcji a naruto niby kiedy został hokage ?

ocenił(a) serial na 8
karbaro

czytałeś ostatni rozdział mangi?

ocenił(a) serial na 10
dirt16

przeczytałem 50 sekund temu i jestem w szoku , nie wiem co myśleć , cholera nie wieże że to koniec i to tak hu,jowy

ocenił(a) serial na 8
karbaro

Dlaczego uważasz, że hu,jowy?

ocenił(a) serial na 10
dirt16

boruto ? sasuke + sakura + sex ? = szczeniak ? fryzura naruto , ręka naruto ( jak ten gnojek mógł ją poświęcić dla saska ? ) ZA DUŻO JAK DLA MNIE !!!!!

ocenił(a) serial na 10
karbaro

wolałbym śmierć sasuke z ręki naruto , mszczącą się sakure , oraz tsunade na stanowisku hokage ( bez jaj nie będzie jakaś stabilizacja zresztą lubie tsunade ) sakura mogłaby w złości zabić kakashiego wchłonąć moc sasuke i ulotnić się w cieniu , byłaby odpowiednikiem orogimaru

ocenił(a) serial na 8
karbaro

To jeszcze nic. Będzie kontynuacja mangi z nowymi bohaterami, jednym z nich będzie syn Kakashiego i Shizune - Sakumoshi. Kishimoto mógły już sobie darować.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

????????????????????????????????????????????????????????????????????????,,,,,

ocenił(a) serial na 10
karbaro

głowa mnie boli , wygląda na to że nowa manga o której wspominał ten cały kisiel( kishimoto ) będzie nosić nazwe boruto a nie naruto akkipuden

ocenił(a) serial na 8
karbaro

Ale Shizune i Kakashi? Tego bym się nigdy nie spodziewał. :D

ocenił(a) serial na 10
dirt16

kto wie może to związek z rozsądku a może nie czas pokarze , hu,j czekam na przygody boruto , głuwnie dla hinaty

ocenił(a) serial na 8
karbaro

Może być, tu prawie każdy związek rodził się z uczucia, a Kakashiego i Shizune nic nie łączy.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

albo dżołdzi ( nie wiem jak to się pisze ) i ta laska z chmury , ino i sai

ocenił(a) serial na 8
karbaro

Dżołdzi tak, ale co do Ino i Saia to się nie zgodzę, w początkowych odcinkach była scena w której podczas grilla Ino bardzo fascynowała się Saiem.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

wiem wiem , pamiętam te scene no ale ino to super laska a sai jest blady jak cholera , toleruje ale nie lubie tej postaci