PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33280
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

film

ocenił(a) serial na 10

Ktokolwiek posiada wiedzę na temat Naruto Shippuuden(wersja kinowa)? Czy ten film będzie wyświetlany w Polskich kinach?

ocenił(a) serial na 10
asia_luna

To jest serial ,i jak narazie to żadnego Naruto w kinach nie puścili .....

ocenił(a) serial na 10
asia_luna

Ech... Wiem, że to serial i wiem, że jeszcze nie było żadnego w Polskich kinach. Zastanawiam się tylko czy będzie i czy może ktoś na ten temat coś wie. Dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 7
asia_luna

Hmmm, a więc nikt nie wie...trudno, więc ja powiem. No to asia.luna ma racje w jednym. Będzie Naruto Shippuuden Movie 4, ale premiera w japonii odbędzie sie dopiero 4 sierpnia. A więc w internecie zobaczymy ten film dopiero w sierpniu 2008 r., kiedy to wyjdzie na dvd. Ale W POLSKICH KINACH NIE BYłO, NIE MA I NIE BęDZIE FILMóW Z NARUTO. Może w dalekiej przyszłości.
A tutaj adres zapowiedzi Naruto Shippuuden Movie 4

http://www.youtube.com/watch?v=sjnvDIWeGXU

ocenił(a) serial na 10
kasza14

Ja się trochę dziwie, dlaczego w necie nie można jeszcze pobrać 3 pełnometrażówki. Czy ktoś wie, kiedy ona będzie??

ocenił(a) serial na 7
racekk

żeby w 3 film mógł pojawić się, to musi najpierw wyjść dvd. A jak słyszałam, to premiera dvd jest zapowiedziana na 25 kwietnia (czyli za trzy dni, więc trzeba nam tylko czekać.

ocenił(a) serial na 10
kasza14

O to sobie poczekamy na Naruto w Polskich kinach. Tak samo jak na schippuden w Polskiej telewizji!!!! Na Jetix jest dopiero 25 ODCINEK, a jest ich 220i wątpie by dali nastepne, a co do kinówek są dostępne w necie 2 pełnometrażówki, które mam z napisami całkiem fajne

asia_luna

3 film juz od dluzszego czasu mozna dostac w internecie a co ciekawe premiera 4 ma byc w sierpniu i ma on byc zwiazany z seria shippuuden :D a nie tak jak poprzednie z pierwsza seria naruto :D

ocenił(a) serial na 7
sylvine

Obejrzałam już 3 film i teraz czekam na 4, który w internecie dopiero pojawi się pod koniec kwietnia 2008r.

ocenił(a) serial na 10
kasza14

w sierpniu wychodzi 4 movie w japoni ale zobaczycie ze dattebayo w szybkim tempie umiesci to na internecie a nie w 2008roku;p czytales wogole jaka byla roznica w wydaniu naruto movie 3 w japoni a kiedy juz wersja byla dostepna na necie?

ocenił(a) serial na 7
diablo001

Taa ... Naruto Movie 3 w Japonii wszedł do kin w sierpniu 2006 roku, a kiedy zobaczyliśmy go w necie? Dopiero w kwietniu 2007 r. To samo było z Naruto Movie 2. żeby dattebayo mogło zsubowac film najpierw musi wyjść w Japonii na dvd. Co prawdopodobnie trwa niecały rok, więc w internecie Naruto Movie 4 zobaczymy dopiero w 2008 roku, chyba, że chcesz obejrzeć film nakręcony kamerą w kinie i na dodatek w słabej jakości. Ja jakoś nie chce.

Ps.diablo001, jeśli to było skierowane do mnie, to pomyliłeś płci ... jestem dziewczyną :/

asia_luna

W 4 konówce Naruto ma zginac hehe a jak chcecie sciagnac wsztskie konowki i episode jakie wyszly to z tej strony www.dattebayo.com lub na polska strone www.narutoz.net i powiedcie tam ze Zboczony Staruch polecil ta strone pzdr

asia_luna

wszyscy sie mylisie ze naruto zginie ale co ja bede streszczal wam film
tworcy przeszli siebie na koncu ja myslalem ze naruto bedzie z hinata a tu <suprise> a moze to tylko tak dla jaj zrobili

asia_luna

Pierwszy film Naruto z serii Shippuuden, można już zobaczyć na www.naruto.wbijam.pl ( z pol. napisami). Pozatym nie pamiętam kiedy ma wyjść następny, ale jestem pewna, że w polsce (chyba) nie było i nie raczej nie będzie żadnego anime na dużym ekranie.

Oni_Moon

Były, ale tylko tych bardziej znanych twórców, a nie na podstawie seriali puszczanych na kablówce (wyjątek: 2 filmy Pokemon).

speiderman

ja jeszcze pamiętam, że Dragon Ball był w kinach...