Ktokolwiek posiada wiedzę na temat Naruto Shippuuden(wersja kinowa)? Czy ten film będzie wyświetlany w Polskich kinach?
Ech... Wiem, że to serial i wiem, że jeszcze nie było żadnego w Polskich kinach. Zastanawiam się tylko czy będzie i czy może ktoś na ten temat coś wie. Dzięki za odpowiedź
Hmmm, a więc nikt nie wie...trudno, więc ja powiem. No to asia.luna ma racje w jednym. Będzie Naruto Shippuuden Movie 4, ale premiera w japonii odbędzie sie dopiero 4 sierpnia. A więc w internecie zobaczymy ten film dopiero w sierpniu 2008 r., kiedy to wyjdzie na dvd. Ale W POLSKICH KINACH NIE BYłO, NIE MA I NIE BęDZIE FILMóW Z NARUTO. Może w dalekiej przyszłości.
A tutaj adres zapowiedzi Naruto Shippuuden Movie 4
http://www.youtube.com/watch?v=sjnvDIWeGXU
Ja się trochę dziwie, dlaczego w necie nie można jeszcze pobrać 3 pełnometrażówki. Czy ktoś wie, kiedy ona będzie??
żeby w 3 film mógł pojawić się, to musi najpierw wyjść dvd. A jak słyszałam, to premiera dvd jest zapowiedziana na 25 kwietnia (czyli za trzy dni, więc trzeba nam tylko czekać.
O to sobie poczekamy na Naruto w Polskich kinach. Tak samo jak na schippuden w Polskiej telewizji!!!! Na Jetix jest dopiero 25 ODCINEK, a jest ich 220i wątpie by dali nastepne, a co do kinówek są dostępne w necie 2 pełnometrażówki, które mam z napisami całkiem fajne
3 film juz od dluzszego czasu mozna dostac w internecie a co ciekawe premiera 4 ma byc w sierpniu i ma on byc zwiazany z seria shippuuden :D a nie tak jak poprzednie z pierwsza seria naruto :D
Obejrzałam już 3 film i teraz czekam na 4, który w internecie dopiero pojawi się pod koniec kwietnia 2008r.
w sierpniu wychodzi 4 movie w japoni ale zobaczycie ze dattebayo w szybkim tempie umiesci to na internecie a nie w 2008roku;p czytales wogole jaka byla roznica w wydaniu naruto movie 3 w japoni a kiedy juz wersja byla dostepna na necie?
Taa ... Naruto Movie 3 w Japonii wszedł do kin w sierpniu 2006 roku, a kiedy zobaczyliśmy go w necie? Dopiero w kwietniu 2007 r. To samo było z Naruto Movie 2. żeby dattebayo mogło zsubowac film najpierw musi wyjść w Japonii na dvd. Co prawdopodobnie trwa niecały rok, więc w internecie Naruto Movie 4 zobaczymy dopiero w 2008 roku, chyba, że chcesz obejrzeć film nakręcony kamerą w kinie i na dodatek w słabej jakości. Ja jakoś nie chce.
Ps.diablo001, jeśli to było skierowane do mnie, to pomyliłeś płci ... jestem dziewczyną :/
W 4 konówce Naruto ma zginac hehe a jak chcecie sciagnac wsztskie konowki i episode jakie wyszly to z tej strony www.dattebayo.com lub na polska strone www.narutoz.net i powiedcie tam ze Zboczony Staruch polecil ta strone pzdr
wszyscy sie mylisie ze naruto zginie ale co ja bede streszczal wam film
tworcy przeszli siebie na koncu ja myslalem ze naruto bedzie z hinata a tu <suprise> a moze to tylko tak dla jaj zrobili
Pierwszy film Naruto z serii Shippuuden, można już zobaczyć na www.naruto.wbijam.pl ( z pol. napisami). Pozatym nie pamiętam kiedy ma wyjść następny, ale jestem pewna, że w polsce (chyba) nie było i nie raczej nie będzie żadnego anime na dużym ekranie.
Były, ale tylko tych bardziej znanych twórców, a nie na podstawie seriali puszczanych na kablówce (wyjątek: 2 filmy Pokemon).