PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33197
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Miło by było żebyście dodali uzasadnienia
Ja tak:
1. Itachi- chłopak wymiata, jest epicki, utalentowany, zawsze stoicko spokojny, jest dumą rodu Uchiha pod względem swojej zdolności pojmowania i załapywania a także umiejętności, jest także niebywale przystojny, ma piękne rzęsy, cudny kształt oczu i w przeciwieństwie do brata w Shipuudenie nie przytył jak trochę podrósł xD Ma piękne oczy (mówiłam to już?) i najfajniejszy z posiadaczy Magnekyou Sharingan. Do tej postaci czuję podziw i mi ona imponuje, dlatego daję ją na 1 miejscu. Do tego bohater wioski choć żal mi rodu Uchiha że musiał ich tak potraktować, fajny ród
2. Dei Dei- ten to jest fajny, taki słodki :D Kawaii. Dumny i fajny jest jak się wkurzy, uważa że jego sztuka jest najlepsza, nie lubi Itachiego xD Jak traktuje Tobiego to jest zabawne nie zdaje sobie sprawy z potęgi tego zdawaloby się głupka xD Jest śliczny jak dziewczyna chociaż ja tak naprawdę nigdy go z nią nie pomyliłam wg mnie jak się przyjrzeć to jednak widać że to chłopak, tylko ta czarna kredka do oczu xD Jest uroczy i lubię jego „yhm” i ma fajny głos i jest artystą jak już wspominałam :D
3. Tobi ale jako Tobi a nie nikt inny vs Kisame- Tobi bo jest zabawny, beztroski a w rzeczywistości silny i posiada świetne rzadkie umiejętności. Kisame… jego polubiłam za pairing z Itackim, tworzyli naprawdę parę świetnych kompanów którzy świetnie się dopełniali nawzajem. Kisame ma też fajną osobowość. Jest pewny siebie ma trochę dowcip (jak chciał uciąć nogi Naruto gdy się 1 raz spotkali)
4. Hidan- ten jest zabawny i taki zabawnie pewny siebie z tego co pamiętam choć oglądałam 2 lata temu odcinki z nim. Całkiem przystojny do tego. Tworzy świetną parę z Kakuzu.
5. Kakuzu- tworzy świetną parę z Hidanem, fajne mu zawsze dogaduje przez co są śmieszne sytuacje, co do wyglądu to z tego co pamiętam stary był ale kojarzył mi się z postacią z Mortal Kombat co lubię bo lubię Mortal Kombat xD
6. Konan- dawno oglądałam i mało co z nią pamiętam więcej z mangi ale z tego co pamiętam to ją lubię, fajna z niej dziewczyna/ kobieta, taka spokojna i z gracją do tego łądna i szykowna, to lubię

Z Zetsu, Sasori i Nagato miałam problemy więc nie daję głowy uciąć że będą dobrze poustawiani w tej kolejności xD

7. chyba Sasori. Najbardziej lubię jego postać w tej dużej głównej kukle co wyglądało bardzoimponująco i fajnie rozmawiał z Deidarą. Prawdziwego Sasoriego lubię trochę mniej
8. Zetsu- na początku mało znałam i mało lubiłam ale mr Roślinka jest całkiem fajny
9. Pein- jakiś taki nieco nudny był, trochę bez wyrazu, ale miał fajnego tego (Rinnegana? zapomniałam) i dobre zamiary miał członek tej organizacji, chciał pokoju
10. Orochimaru- nie to że go nie lubię, ale główne teraźniejsze Akatsuki stawiam na 1 miejscu, kiedyś za to bardzo lubiłam Orośka, nawet (o zgrozo? xD) wydawał mi się on przystojny bardzo i mocno i niesamowicie, oczy to ma w sumie fajne ale trochawę obleśny jest i jest pedofilem i lubi mężczyzn, ale ma za to dobry gust do chłopców których sobie wybiera co do tego to nie ma co

into_the_moonlight

Pein nudny? Najlepszy członek Akatsuki.

ocenił(a) serial na 9
into_the_moonlight

Zapomniałes o czlowieku rybie, juz sam nei pamietam jak sie nazywał :D

ocenił(a) serial na 9
marcin199518

Kisame, nie pominal.