No cóż ostatnio się to trochę wyrównało ale nadal moim ulubionym bohaterem pozostaje Orochimaru.
Dlaczego? Ponieważ miał bardzo ciekawą osobowość, tajemniczość oraz nigdy nie ukazaną moc. Zawsze gdy był pokazany można było się spodziewać, że za kilka odcinków będzie coś się dziać. Jest to ciekawa postać nigdy nie nudzi a zawsze zaskakuje. Moim zdaniem autor zlekceważył sobie fanów ukazując jego ostateczną walkę oraz moment zapieczętowania. Przynajmniej w mandze obecnie się pojawił co prawda dzięki Kabuto ale zawsze coś ^^
Jest tyyyle postaci, że ciężko by wybrać :P Ale jednak wybrałabym Itachiego.. Lubię jego chłodny styl bycia, tą tajemnicę wokół jego osoby. Inteligentny facet, który świetnie sobie radził w różnych sytuacjach. No i nie każdy był kapitanem oddziału ANBU w wieku 13 lat. Mam wrażenie, że i tak Kishimoto nie pokazał wszystkiego, co Itachi potrafił (nie tylko u Itachiego, wiele postaci zostało w ten sposób pokrzywdzonych..) . Nie pokazywał żadnych uczuć, zawsze dobrze się zastanowił zanim coś powiedział. Istna zagadka ;)
Hidan za bardzo pozytywne zakręcenie(wieczne, lol), do tego w anime miał świetny dubbing. Do tego Sasuke, za ten spokój, za to że jest Uchiha ;), za to że jest w sumie przystojny, szczególnie jak na animowaną postać i ogólnie za to, że ma cholernie ciekawą i skomplikowaną osobowość.
Kocham Itachiego i Hinatę. Nie będę uzasadniać:) każdy ma inny gust. Podoba mi się także Gaara.
Nieznoszę Sakury.
Ja tam jestem od początku fanką tytułowego bohatera ;) Uwielbiam jego upór w dążeniu do celu, troskę o przyjaciół i wieczną gotowość do walki. Sasuke znoszę tylko w kontekście tej [jednostronnej?] braterskiej przyjaźni z Naruto. A drugą ulubioną postacią będzie chyba Shikamaru.
1.Kakashi - uwielbiam go od samego początku, zagadkowy, spokojny ale potrafi sie wkurzyć, ospałe oczy, interesująca przeszłość
2.Naruto - kiedyś utożsamiałam sie z tym bohaterem i czuje z nim taką jakąś więź (mimo że to anime, to ono żyje we mnie xD )
3. Shikamaru - uwielbiam go bo jest i już, taki maruda który poprawia humor tym że jest, inteligentny i mądry
Nie znosze..... Sasuke >.< !