PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33194
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Tobi i Deidara

ocenił(a) serial na 10

Jak wam się podobała scenka z Tobi'm i Deidarą w odcinku 99? Ja omal z krzesła nie spadłam. Lol, seiyū Tobi'ego jest genialny. Nie mam pojęcia, w jaki sposób amerykańscy producenci będą w stanie znaleźć dla niego dobry odpowiednik głosowy, heh.
I naprawdę, Deidara ma anielską cierpliwość (ale Tobi jest ponad jego siły, lol) ;PPP

...
Tobi: "By the way, what are we going to catch again?"
Deidara: "Three-tails! Three-tails!" (Sanbi)
Tobi: "One-tails (ichibi), two-tails (nibi)... And I'm Tobi! Duh!"
[mina Deidary jest tu boska]...
...
Tobi: "Oh, Senpai, Senpai. Look, look! That looks exactly like your work, doesn't it? [wskazuje na gliniany piecyk w kształcie prosiaka, Deidara obserwuje bez wyrazu] Could it be that your work is... a rip-off?"
Deidara: "You...! [Tobi daje dyla wrzeszcząc] I'm going to kill you!" [następuje eksplozja i Tobi zostaje wystrzelony w niebo, lol]

ocenił(a) serial na 9
TheCloudEater

No fajnie :]

Antonio_Montana

o tak. to mi sie w tym tasiemcu podobało, że jeszcze p oraz ostatni ubarwiają tę parę. oni są fenomenalni. uwielbiam ich. Deidara musi byc naprawdę cierpliwy,a Madara nieźle po.bany xdd żeby robić takie rzeczy i tak schizowac. ale to w nim najlepsze.
a czy motyw z maską czegoś wam nie przypomina? :>

paczek93

Cóż co do Deidary i Tobiego to ta para mi się najbardziej podoba z całego Aka a Deidare lubię najbardziej z całego Naruto. Za to nienawidzę Saska!! na forum już się naczytałam jaki to on jest ''boski''. Ludzie krytykują ego deia choć kocham go za to no ale na to jak się wywyszsza sasuke oczywiście nikt nie patrzy!! Za samym Naruto też nie przepadam bo obecnie lata za Sasem bardziej niż Sakura, gada wkółko zróbmy miejsce do którego może wrócić, choć to zwykły śmieć, zostawił ich i myśli tylko o sobie więc niech mi nkit nie mówi że Deidara ma wielkie ego ^^. Najsilniejszy może niejest ale do dobrze poco ma być taki jak Pein, jest zabawny i cudowny a tak na marginesie, też od początku wiedziałam, że Dei to facet^^.

ocenił(a) serial na 8
TheCloudEater

Akurat to było fajne, ale ogólnie wolałbym żeby wrocili do akcji z mangi. jezeli zobacze jakies kolejne fillery po tym, to ide upolować pierrota.

ocenił(a) serial na 9
Pikol

Akcja z Deidarą i Tobim niezła ale ja czekam na ciąg dalszy mangi.
Z filerów to ten jest jednym z lepszych .

ocenił(a) serial na 7
TheCloudEater

Ja czasami mam wrażenie, że Deidara bardzo tęskni za Sasori'm. Ale Tobi lubi Deidarę sempai :)

użytkownik usunięty
Piotrr1996

A wy byście się nie zdenerwowali, gdyby ktoś porównał waszą sztukę do prosiaka? :D
A poza tym Deidara chciał dać szansę Tobiemy, wykazał się dobra wolą, zagadał do niego i co? Tobi spał sobie w najlepsze :)
Dei na pewno tęskni za Sasorim ;D