Scena kiedy Sakura leczy Naruto po przemienieniu się w lisa:
Sakura-Zawsze tak jest.
Sakura-Jedyna rzecz, którą mogę zrobić dla Naruto... jest w ogóle nie istotna.
Yamato-Nie ważna jest wielkość czynu, który dla niego robisz.
Yamato-Liczy się to, co czujesz do Naruto.
Yamato-Sakura, mogę to wyczytać z twojej twarzy.
Yamato-Ty naprawdę...
I co wy na to? I co wy na to? Dosyć wymowne, co nie? Jak uważacie?
Sądze ze Sakura juz powoli przestaje byc zafascynowana Sasuke i zaczyna cos czuc do naruto.W koncu prawie czas są ze sobą.
No właśnie mi się też tak wydaje. A ta scena jest całkiem niezłym dowodem na to. Wcześniej też była podobna, ale nie zdołałam jej wyśledzić.
Warto zauwazyc ze w pierwszej serii Sakura byla zazdrosna o tą z kalnu Fuuma czy jakos tak.To bylo wtedy gdy po raz pierszy szli do twierdzy Orochimaru.Później w shipuuddenie gdy walczyli z tymi kolesiami co trumny ukradli,to jedna zabijała pocałunkiem i Sakura "przyłapała" Naruto podczas tego.
Hehe... To było piękne ^^ Sakura wpadła w szał. A przy egzaminie na chuunina, kiedy po walce Naruto z Nejim jakieś dziewoje komentowały, że jest słodki, to stwierdziła, że jest zazdrosna :P
To tylko fillerowy odcinek i nie ma nic wspolnego z orginalem wiec te zdarzenia sie nie licza.
ten odcinek chyba nie byl fillerem,poniewaz chodzilo o walke naruto z orochimaru.
Nie chodzi mi o odcinek walki Naruto z Orochimaru tylko o te z Sora.One sa fillerami.A jesli chodzi o ten tekst to wydaje mi sie ze Sakura poprostu zostanie na poziomie przyjazni, nie bedzie z tego wiecej.
Aha sorry myslałem ze chodzi ci o ten z ororchimaru,a tak pzoa tym to mozliwe ze zadnych par nie bedzie,ale nie ma to jak robic sobie nadzieje:D
Mi się wydaje że Sakurze zaczyna coraz bardziej zależeć na Naruciaku ;) ale szczerze wątpię żeby z tego był jakiś płomienny romans. Ale może Yamato wie więcej niż my, zwykli śmiertelnicy :)
I w sumie tylko Sakura ma do Naruta dobre podejście :) Jego trzeba czasami postawić do pionu celnym ciosem :)
O fu..
Sakura z Sasuke... Matko przecież oni totalnie do siebie nie pasują!!!!
No cóż.. Jeszcze ujdzie Sakura z Naruto.
Chociaż ja i tak najbardziej uwielbiam SasuNaru^^ hihi (tak wiem, marzę xd)
SPOILER!
Po dzisiejszym chapterze:
Ciekawe co się stanie jak Sai uświadomi Sakurze, co Naruto do niej czuje.
Ach ten blondasek ma problemy miłosne: kilka chapów temu to Hinatka wyznawała mu miłość ;D Jeszcze tylko Sasuke musi mu ją wyznać i będzie komplet :P
A tak poważnie to jeśli po rozmowie Saia i Sakury coś z tego będzie, to najbliższe rozdziały mogą być ciekawe :P