Wiecie coś może odnośnie ostatniego odcinka? Kiedy Naruto całkowicie się skończy?
Skończy? Ale co anime? manga?
Do tej pory manga wychodzi i jakoś nie zapowiada się by miała się szybko skończyć. Szczerze to myślałem, że zakończenie będzie ciekawsze i przede wszystkim szybsze, a to już od dwóch miesięcy się wlecze. Widocznie Kisiel chce jeszcze jak najwięcej zarobić :)
Poza tym chodzą po necie jakieś plotki, że ma być trzecia seria... Tak gdzieś wyczytałem, ale czy to prawda to Bóg jeden wie.
Miałam na myśli mangę, bo wiadome, że anime jest na podstawie mangi, więc dopóki ta trwa, serial również się nie skończy. Taaa, też czytałam, że rzekomo ma wyjść 3 seria, ale to raczej nie jest potwierdzone info. Co do zakończenia... Szczerze mówiąc - mogłoby już nadejść, a nigdzie nie znalazłam informacji o tym, by koniec się zbliżał, więc postanowiłam zapytać ;)
Żadna wiadomość nie wyszła od autora o terminie zakończenia mangi. Żeby tak było wszędzie by już o tym wrzało.
Kisiel co prawda mógłby już zakończyć tą serię, chociaż nie zdziwiłbym się, żeby przeciągał ją jeszcze nawet i przez pół roku, gdyż nie wydaje mi się, że nadejdzie koniec w najbliższych 10-ciu chapkach. Wszystko jest możliwe.
Możliwy SPOILER...
Jak będzie chciał to i pociągnie mangę jeszcze z 2 lata. A i coś mi się wydaje że Oro nie powiedział ostatniego słowa i jeszcze o nim coś usłyszymy, bo jakoś nie chce mi się wierzyć w jego niezaangażowanie w walkę. A może coś knują z Madarą No i ciekawe co z Saskiem też nie chce mi się wierzyć w jego przejście na dobrą stronę "mocy". xD
Mam identyczne zdanie na ten temat!
Co prawda, jak jeszcze można uwierzyć w przemianę Saska- bo młody, głupi, łatwy do manipulacji itp. to ni chuja nie mogę się przekonać do Oro. Od samego początku dziwnie mi to wszystko z nim śmierdziało i wręcz nieprzeciętnie i wybitnie głupio byłoby, żeby Kisiel tak to zostawił. No tak wszyscy przechodzą na jasną stronę mocy nagle. To Obito, Sasek, Oro, został tylko jeszcze Madara i Kabuto , ale co tam, pewni za kilka chapków będą pić sake z Naruto.
Dziwne zakończenie, czekam na coś lepszego przynajmniej w końcówce.
Nigdy nie mów nigdy. Może Oro rzeczywiście chce tylko zobaczyć co będzie z Saskiem, tak jak to tłumaczył. A co do Sasuke, cieszę się, że PRAWDOPODOBNIE wróci na stronę dobra. Trochę to banalne, no ale na to ciągle czekam. Kabuto? Jestem prawie pewna, że stanie się dobry. Przecież to jedyne wyjście, by wyrwać się z Izanami Itachiego, poza tym braciszek na niego czeka :)
Sledze mange na bierzaco, i ogladam tez anime. Watek z itachim to moj ulubiony fragment. Mam nadzieje, ze seria jesli sie skonczy to bedzie prawdziwa wisienka na torcie a nie klapa jak zakonczenie dextera :( Mogloby byc pozniej takze kolejne serie, ale pewnie nie bylyby juz takim fenomenem jak obecny watek
Powiem wam jak to się skończy naruto zostanie hokage przeleci hinate , sasuke będzie prubował przelecieł sakure ( ale się nie uda) sasuke zdechnie i wszyscy szczęśliwy a orochimaru przeleci piątą hokake i THE END
Kishimoto zapowiedział już koniec mangi - zbiegnie się to prawdopodobnie z datą następnego filmu Naruto Shippuuden - czyli wiosna/lato 2015. Kishimoto powiedział w wywiadzie, że kończy serię za 1,5 roku a jakiś czas potem pojawiła się informacja, że następny film ukaże się wyjątkowo po 2 - letniej przerwie i scenariusz zostanie napisany przez Kishimoto - wniosek nasunął się jeden - w filmie dopowiedzą parę rzeczy.
Podobną wiadomość podawali już rok temu, kiedy to stwierdzili, że ten rok będzie rokiem Kakashiego i koniec mangi za półtora roku. Czyli nie ma co się przywiązywać do tej informacji.