PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33204
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Naruto

ocenił(a) serial na 8

nie jest zły ale ciągnie się jak cholera.Gdybym miał czekać na odcinek tydzień i tak cały czas to
bym wymiękł od razu. Naruto jest naciągany jak nie wiem co a różnego rodzaje walki są
ciekawe ale jak to w Naruto bywa są przegadane i przez długi czas się nic nie dzieje.Zacząłem
oglądać od nowa wszystkie odcinki,ponieważ z 2 lata temu filery mnie dobiły do reszty.Właśnie
skończyłem oglądać walkę Sasoriego z Babcią Chiyo oraz Sakurą i przyznam iż jestem
załamany.Sakura jest słaba jak nie wiem co i gdyby nie babcia nie przeżyła by długo.Nic więcej
nie robi tylko drze ryja podczas walki i nic więcej.I najlepszy motyw to był z antidotum,które
miało trwać 3 minuty a oglądając anime trwało ono parę godzin i tak się ciągnęło przez kolejne
5 odcinków.I jeszcze Naruto goniący Deidarę z Kakashim.Gonią go 50 odcinków,żeby po 50
odcinkach dowiedzieć się,że będą go gonić kolejne 50. Dobrze,że oglądam parę odcinków
naraz to jakoś to mija.Ale czas na trochę pozytywów a są nimi muzyka,która jest na prawdę
dobra,klimatyczna i dobrze określa sytuację,w której znajdują się bohaterowie,ciekawe
postacie a w szczególności Gai Sensei i jego uczeń Rock Lee,których nie sposób nie lubić,nie
licząc przegadanych scen, walki są skomponowane na prawdę nieźle,są dynamiczne i
efektowne.I to by było wszystko jeżeli chodzi o Naruto z mojej strony.Ode mnie 6/10.

JackRobertkokos

jak zobaczysz kilka pozniejszych arców to ci szczena opadnie...dlatego nie spoileruj sobie i oglądaj .....nigdzie nie czytaj cokolwiek tylko ogladaj sam

ocenił(a) serial na 8
The_Fallen

Jeżeli Ci chodzi o najnowsze odcinki to może są lepsze ale wcześniej dobiłem do ponad 200 i jednak wszystko działało na podobnym schemacie.Owszem,walki z kolejnymi członkami Akatsuki były ciekawsze,ponieważ kolejni przeciwnicy mieli ciekawsze zdolności od poprzednich i jakoś się to tak nie ciągnęło.Ale jeżeli piszesz,że będzie lepiej to idzie tylko na moją korzyść.

JackRobertkokos

znaczy obecne odcinki sa gorsze od tych pierwszych aż do pewnego arcu i potem było tylko gorzej ale to moja opinia

ocenił(a) serial na 8
The_Fallen

Ok,dzięki.Ja też nie mówię,że początkowe odcinki są złe,ale gdyby były mnie przegadane to byłyby jeszcze lepsze.I jeszcze jedno pytanie do Ciebie.Co to znaczy Arc ?,czy nie wiem jak się to pisze.

JackRobertkokos

Arc = Wątek fabularny, czyli np. ''Ratowanie Gaary''....używa się zwykle tego ako określenia dla kolejnego wątku jaki w anime trwa przez ileś tam odcinków.

ocenił(a) serial na 8
The_Fallen

Dzięki za odpowiedź.