PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33194
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Naruto i jego dzieci xD

użytkownik usunięty

zastanawiam się czy naruto i sasuke będę mieli dzieci xd i te dzieci tez by byli przyjaciołmi . a jeszcze beka by byla jak np. naruto by mial corke ,sasuke syna i oni byliby pare..hhehe..fajnie bybylo . wiem wiem wybiegam w przyszlosc ale jestem po prostu ciekawa.a wy jak myslicie? czekam na odp. XD

użytkownik usunięty

tzn. nie chodzi mi o to ze oni RAZEM by je mieli ,każdy by miał swoją kobietę oczywiście.xd

ocenił(a) serial na 8

Obydwoje z Sakurą xD

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

sakura jest za brzydka na sasuke . xD ewentualnie z Naruto . a wolałabym,żeby oboje mieli inne kobiety tzn. takie ,które poznają w jakiś nieznanych okolicznościach . xd hehe

ocenił(a) serial na 8

Na przykład kogowidzisz dla Naruto?

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

napewno nie hinatę bo jej poprostu nienawidze. ohhh ona mnie irutyję tym swoim " eee na na naruto-kun" sraty taty . xD dla Naruto widziałabym jakąś dziewcznynę ,którą by poznał .Patrzcie np.na Minato i Kushinę. Minato nie był z nią w teamie ,poza tym ona była z innego Kraju więc hello xdd

użytkownik usunięty

irytuję* przepraszam za błąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8

Naruto nie będzie miał dzieci bo mu ten pederasta Sasuke podczas walki siusiaka odgryzie...........

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

buhahahahahah!!! ale dobra. myślę ,że Sasek nie posunąłby się do tak brutalnych czynów . xd no ale jak się mówi : LIFE IS BRUTAL .

ocenił(a) serial na 8
JAiMOJEaLTEReGO

Akurat to u góry pisało moje alter-ego ......

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

...dobra....nie rozumiem ale ok xDD...heh.

ocenił(a) serial na 8

Czego nie rozumiesz?Alter czy Ego?

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

no nie rozumiem tego pierwszego xd czyli " alter " xd

ocenił(a) serial na 8

skrót od alternatywa

ocenił(a) serial na 10
JAiMOJEaLTEReGO

bosze...^_^''''....troll?....nie wierze w to co widze....

ocenił(a) serial na 8
kaka893

Do kogo to?

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

Prawda jest taka, ze jeśli obydwaj przezyją i Sasuke wróci do konohy, to Sasuke będzie z Sakurą, a Naruto będzie z Hinata. i nic na to sie nie poradzi. A jeśli chodzi o dzieci to; Sasuke i Sakura będą mieć syna, a naruto i hinata córkę. Syn będzie miec sharingana a corka bedzie miec biukagena - więc jak w przyszłości będa razem to wnuki sasuke i naruto bedą miec niezłego powera.

użytkownik usunięty

baardzo łaadna historyjka..xD w ogóle z tego beka :D

użytkownik usunięty

chociaż według mnie to sasuke jest za ładny i za słodki na sakurę. sakura jest brzydkim ,głupim ryczkiem :/ według mnie.. / i wątpię,że po powrocie sasuke do wioski odrazu zakocha się w Sakurze. :/ ee fuu

ocenił(a) serial na 8

Fajna dupa z niej a tego pederaaste Sasuke tylko do brata ciągnie bo go rozdziewiczył jak był mały.