zastanawiam się czy naruto i sasuke będę mieli dzieci xd i te dzieci tez by byli przyjaciołmi . a jeszcze beka by byla jak np. naruto by mial corke ,sasuke syna i oni byliby pare..hhehe..fajnie bybylo . wiem wiem wybiegam w przyszlosc ale jestem po prostu ciekawa.a wy jak myslicie? czekam na odp. XD
tzn. nie chodzi mi o to ze oni RAZEM by je mieli ,każdy by miał swoją kobietę oczywiście.xd
sakura jest za brzydka na sasuke . xD ewentualnie z Naruto . a wolałabym,żeby oboje mieli inne kobiety tzn. takie ,które poznają w jakiś nieznanych okolicznościach . xd hehe
napewno nie hinatę bo jej poprostu nienawidze. ohhh ona mnie irutyję tym swoim " eee na na naruto-kun" sraty taty . xD dla Naruto widziałabym jakąś dziewcznynę ,którą by poznał .Patrzcie np.na Minato i Kushinę. Minato nie był z nią w teamie ,poza tym ona była z innego Kraju więc hello xdd
Naruto nie będzie miał dzieci bo mu ten pederasta Sasuke podczas walki siusiaka odgryzie...........
buhahahahahah!!! ale dobra. myślę ,że Sasek nie posunąłby się do tak brutalnych czynów . xd no ale jak się mówi : LIFE IS BRUTAL .
Prawda jest taka, ze jeśli obydwaj przezyją i Sasuke wróci do konohy, to Sasuke będzie z Sakurą, a Naruto będzie z Hinata. i nic na to sie nie poradzi. A jeśli chodzi o dzieci to; Sasuke i Sakura będą mieć syna, a naruto i hinata córkę. Syn będzie miec sharingana a corka bedzie miec biukagena - więc jak w przyszłości będa razem to wnuki sasuke i naruto bedą miec niezłego powera.
chociaż według mnie to sasuke jest za ładny i za słodki na sakurę. sakura jest brzydkim ,głupim ryczkiem :/ według mnie.. / i wątpię,że po powrocie sasuke do wioski odrazu zakocha się w Sakurze. :/ ee fuu