PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33194
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Naruto i Hinata

ocenił(a) serial na 10

Oni są ze sobą czy nie?????????? naruto zaczął ją już dostrzegać????????????????? wedłóg mnie
oni wogóle do siebie nie pasują co prawda hinata teraz nieco wyładniała ale naruto zasłużył na o
wiele lepszą laske lecz z drugiej strony naruto ma 16 lat i 0 lasek na koncie tak wiedz przydała by
mu się dziewczyna

karbaro

Nie są razem, ona się co prawda w nim kocha ale on woli Sakure.

ocenił(a) serial na 10
elex

To , to ja wiem ale w mandze mówił mi mój kolega że naruto trzymał hinate za ręke nie citzytam mangi dlatego nie będe szukał tego fragment. , jak wiadomo co co jest w mandze ukarze się w anime ale na nowe odcinki anime można czekać wieczność dlatego chce wiedzieć już teraz czy są ze sobą czy nie

ocenił(a) serial na 10
karbaro

Co on widzi w tej sakurze skoro ma przed sobą taką laske jak ino

ocenił(a) serial na 7
karbaro

To widzi, ze Sakura jest ladniejsz i DUZO silniejsza niz Ino

ocenił(a) serial na 10
martyna555

Sakura to taki troche babochłop a ino to super laska dziwie się że naruto jako że jest uczniem zboczeńca wogule się nie interesuje żadnymi dupeczkami może woli sasuke?

ocenił(a) serial na 7
karbaro

Hmmmm... Ciekawe czy Ino chcialaby chodzic z Naruto.... Ino chyba nawet nie ma chlopaka. Hehe, dobre wszyscy mowia ze Naruto bedzie albo z Hinata albo z Sakura, a tu nagle z Ino bedzie :D. Jak dla mnie Hinata pasuje do Kiby. :)

ocenił(a) serial na 10
martyna555

Ani sakura ani ino za nim nie szaleje mimo to idiota zarywa do sakury ja napewno zarywał bym do ino ( a potem przeleciał pewnie sakure i ten ten dla zabawy hehe)

ocenił(a) serial na 7
karbaro

Taki zboczony to Naruto nie jest.... -_-

ocenił(a) serial na 10
martyna555

Taki zboczony to naruto jeszcze nie jest , myśle że jak zrobi patelnie będzie chciał więcej. Jest też druga opcja gdzie naruto naprawde jest ( ze względu na to że jesteś dziewczyną użyje słowa..) gejem w końcu przemieniał się w dziewczyne nazywając to ,, technika uwodzenia ,, może on jednak woli sasuke? Pewnie pod tym pomarańczowym wdziankiem skrywa pończochy

ocenił(a) serial na 10
karbaro

Ps. Jeśli chcesz zobaczyć thor mroczny świat wejdź na zalukaj dobra jakość i napisy pl

ocenił(a) serial na 7
karbaro

O dzieki, teraz bede mogla poogladac Thora:D