co wolicie? Naruto Shippuden czy zwykłe Naruto? Oba mi się podobają, ale jednak wolę zwykłe Naruto
ja tam wole naruto shippuuden zwykły też nie jest zły ale nowy będzie ciekawszy zresztą wystarczy mange poczytać i wiadomo jak będzie.
to widać że nie oglądałeś dragon balla lub one piece(wyszło ponad 300 odcinków i nadal wychodzą).poza tym znowu te komentarze "w stylu pokemona"
aż mi się niedobrze robi jak jakiś kolejny klocek ma pretensje do tego typu anime.jak sie nie podoba to zacznij oglądać "klan" lub "modę na sukces".
Ja narazie obejrzałem 19 odcinków Shippudena i całe 220 Naruto więc nie mam jeszcze dobrego porównania:).Ile odcinków ma Naruto Shippuden? bo na stronce http://www.naruto.wbijam.pl/ jest tylko/aż 28 i nie wiem czy będą dodawane następne...
wez sie ogarnij dziecko neo kazdy lubi to co lubi a wgl szybko do lozka bo o 19 leca kucyki ponny jprdl -,-
Odcinki Shippuudena wychodzą teraz co tydzień, co dwa tygodnie, akurat w ten piątek będzie special - odcinki 29-30.
Mogliby wreszcie pokazać pozostałych członków Akatsuki (w pełen okazałości) czekam na walkę Hidan vs Shikamaru oraz Kakuzu vs Kakashi Naruto.
Pozdro
No właśnie tez byłem dzisiaj na stronce naruto.wbijam.pl i było że 27 Września zostaną dodane 2 nastepne odcinki:)
Zwykły Naruto i Naruto Shippuden bardzo mi się podopbają^^
Zwykły - śmieszne sytłacje, ale za razem tragiczne =) fajne teksty i animacja. Fajna muzyczka i oczywiście fajny japoński dubbing :)itd...
Shippuden - 15 letni bardziej inteligentny Naruto jest fajny :0 ma ładniejszy dresik i lepszy jest w walce :) muzyka też lepsza :) itd...
Bardzo lubię zwykłe Naruto, ale jednak ciut lepszy Shippuuden. Pod względem muzyki, grafiki, myślę, ze nie zabraknie takich gagów i świetnych walk, jak we wcześniejszej serii. W ogóle, po mangach widać, jak akcja za niedługo nabierze tempa XD
http://nasza-klasa.pl/forum/12/451
forum o naruto wbijajcie jak jesteście zarejestrowani na nasza klasa
i to, i to ma coś w sobie ;P nie jestem w stanie wskazać jednoznacznie, co mi się bardziej podoba :P
shippuudena traktuje jako kontynuacje i obie serie sa genialne, ale chyba wole troszeczke bardziej wydoroslalego Naruto i jego nowe wdzianko... poza tym Shippuuden jakby skupia sie bardziej na Nine Tail Demon Fox (to cale Akatsuki no i ten Demon Fox's Cloak sie pojawil) a bohaterzy sa bardziej doswiadczeni (i wyladnieli - szczegolnie Sakura) i co za tym idze sceny walki sa lepsze...
tak wiec Shippuuden.
Hej a skad zalatwic/sciagnac sobie cala serie zwyklego Naruto i tego calego Shippudena plz odpiszcie:*$$
Jesli chcesz wiedziec to najlepsza stronka do sciagania naruto i naruto shippuuden to www.dattebayo.com
mnie się wydaje, że SD jest bez angielskich napisów a DB chyba z nimi... ale głowy nie dam, tylko mi się tak o uszy obiło ;P
Czasami pisza ze DB sa po angielsku a nie sa tylko ze na napisach pisze np 11:33 a w SD to sa 1130:326 i ja tego nie czaje wiec wole DB
Ja Shippuudena traktuje jako kontynuację choć mi się bardziej podoba ze względu na:
ładniejszą "kreskę" przy rysowaniu postaci,
bardziej szczegółowe, muzyka i ogólnie klimat
w pierwszej serii widać było trochę gorsze rysowanie choć miało to i swój urok.
IMO Shippuden jest nieco lepszy, szczególnie jak sie czytało mange pare chapterów dalej niż idzie teraz anime, dopiero sie rozkręca ;]
To prawda bedzie sie dzialo w naruto shippuuden a ja zachecam równiez do ogladania clannad na stronie www.clannad.wbijam.pl
Ja bym podzielił Naruto na 2 części. I tak:
Pierwszą połowę odcinków Naruto (wszystko przed i wtrakcie walki Naruto z Sasuke na tej skalnej granicy) stawiam na równi z Shippuudenem.
Z kolei druga połowa odcinków (po walce Naruto z Sasuke) już nieco gorsza. Historyjki są nie złe, ale poza ostatnimi kilkoma odcinkami (dotyczącymi Gaary) na siłę można sobie podarować tę cześć i od razu przejśc do Shippuudena.
Pzdr
Dokładnie, seria tzw 'fillers' nie do konca zadowala. No ale kazdy fan obejrzy z pewnością ;)
Lubię i Naruto Shippuden i Naruto. Kazda ma swoj niebywały urok i postaci, warto wszystko obejrzec, aby miec lepszy obraz calego anime. A najlepiej to mange rowniez przeczytac ^__________^"
Obie serie są dobre. Mimo to wolę Shippuuden. Bohaterowie są starsi, potrafią więcej. Po za tym w dialogach padają mocne słowa. Akcja zaczyna się rozkręcać... Nie lubię, gdy takie typu anime jest porównywane z pokemonami. Ich dzieli przepaść. Zresztą autor Naruto wzorował i wzoruje sie na mitologi Japońskiej. Każda postać ma starannie dobrane imię i nazwisko, odzwierciedlające ich charakter.
"Naruto" widziałam bez fillerów(czyli do 135. odcinka, bo kilka fillerów przejrzałam i stwierdziłam, że są głupie. W całości obejrzałam tylko kilka ostatnich) i bardzo mi się podobało(szczególnie od egzaminu na Chuunina), ale chyba Shippuuden podoba mi się bardziej(i z mangi wynika, że będzie coraz lepiej). Chociaż w "Naruto" jakoś więcej emocji było, momentami ta seria była naprawdę wzruszająca.
Ale Neji w Shippuudenie naprawdę dobrze wygląda, hehe(musiałam to napisać lol).
Nie wiem, nie znam lol [nigdy nie chodziła na religię]
Z bandażami czy bez, lubię go tak samo, hehe. I uwielbiam jak patrzy na Gai'a jak na idiotę(chociaż do samego Gai'a nic nie mam, śmieszny jest, Lee też :D).
Również nie chodziłam, ale tak właśnie wdzianko sobie wyobrażam ;)
W Shippuuden akcja przed wejściem do tymczasowej siedziby Akatsuki rządzi. Gai wydawał odgłosy, jakby przechodził bardzo ciężką defekację, a Neji miał nieziemską minę totalnego zażenowania. Lubię Shippuuden własnie za te miny ; )
Ostatni ep miał niezłe zakończenie...toaletowe ^___^
Hehe, Naruto ma niezłą wyobraźnię :D:D Z tym kibelkiem to było boskie.
Mi się wdzianko Neji'ego w sumie podoba, pasuje mu. A jego miny rządzą, ale najbardziej lubię tą scenę z Lee, kiedy ten chce ponieść Neji'ego na plecach, a Neji takim fajnym głosem na to "Kotowaru!" :D To było boskie, hehe.
Nie mogę się doczekać tych śmiesznych scen z udziałem Sai'a, *SPOILER, JAK KTOŚ NIE CZYTA MANGI* jak już próbował się ze wszystkimi zaprzyjaźnić i wymyślał im przezwiska. No i ci z Akatsuki są dosyć zabawni(Hidan lol), tak więc chętnie zobaczę ich w animacji.
Może i są, ale i tak ich lubię. I bez nich nie byłoby tych wszystkich fajnych reakcji innych postaci.
Oj tak! Gai i Lee są zaczepiści xD Szczególnie gdy sensei daje Lee swoje mądre rady a ten wyciąga notesik i je notuje xD hahaha mina Tenten i Neji'ego są wtedy naprawdę boskie xD A tak w ogóle Naruto Shippuden wydaje mi się lepsze :) W zwykłym Naruto były odcinki zaklepiste (szczególnie podobał mi się odc. gdzie chcieli poznać twarz Kakashiego xD) W Shippuden ciągle coś się dzieje... Z jednej akcji przechodzi się w drugą... Co widać szczególnie w mandze.
No, nie wyobrażam sobie tej serii bez Gai'a i Lee XD
Chyba jestem jedną z niewielu osób, które nie były zachwycone odcinkiem o masce Kakashiego :P Mnie to prawie w ogóle nie śmieszyło. Podobało mi się tylko to, że dla odmiany Sasuke śmieszne miny strzelał XD
Dla mnie Shppuden jest lepszy niż zwykłe Naruto.
Widać że bohaterowie wydorośleli. Jest dużo więcej akcji.
Ariano ^_^ Wybacz że tego nie napisałam ale właśnie najbardziej podobały mi się miny Sasuke ^_^ W końcu pokazał że jest prawdziwym dzieciakiem w tym odc. :)
Haha, ok, teraz to rozumiem XD Jego miny był naprawdę boskie XD
Bo ogólnie ten odcinek był po prostu głupi. To już niektóre "normalne" odcinki bywają śmieszniejsze.
Oj tak :) W Shippuuden jest ich mniej niż w początkowym Naruto... Ale i tak wolę oglądać Shippuudena :]