przestałem czytać przed wakacjami i oglądać anime. Może ktoś napisać jak się kończy. Kto ginie z ekipy zła i dobra
długo by pisać , powiem tylko tyle że naruto ma teraz syna boruto , córke himawari oraz żone hinate ( nie wiem czy współczuć czy zazdrościć )
więc... kto ginie: Yamato (NOOOOOO!!!!!), Obito, Madara, Neji i Kaguya, więcej nie pamiętam.
Kakashi zostaje Hokage, Sakurze odblokowuje sie ten taki diamencik na czole, Sasuke wraca i pomaga Naruto pokonać Obito, później Madarę i Kaguyę, Sasuke dostaje Rinnegan, a Naruto moce tego gościa od sześciu ścieżek...
Sasuke i Naruto na końcu walczą ze sobą w Valley of the End i kończy sie tym, że obojgu urywa po ręce, ale Tsunade zrobiła sztuczną rękę dla Naruto (bo Sasuke uznał, że nie powinien dostawać "nagrody" za to co zrobił) z tkanek pierwszego Hokage.
Sasuke wyrusza w świat (Sakura chciała z nim iść, ale on się nie zgodził). Później jest ostatni rozdział, jakieś piętnaście lat po wojnie, Chouji i Karui mają córkę ChouChou, Anko strasznie przytyła, Ino i Sai mają dziecko Inojin (nie jestem pewna, ale obstawiam, że to córka), Shikamaru i Temari mają syna Shikadai, który zachowuje się jaki Shikamaru, Shino uczy w Akademii, Kiba ma mnóstwo psów i jest kobieciarzem, Ten Ten sprzedaje broń, Lee ma syna, Sakura i Sasuke mają córkę Saradę (nadal nie wiem jak i kiedy to sie stało), a Naruto i Hinata mają syna Boruto i córkę Himawari (co mnie strasznie cieszy :D) no i Naruto został siódmym Hokage. I w ogóle to Kishi zapomniał narysować dzieciom Naruto Byakugan, więc mają niebieskie oczy. Ciekawe czy to naprawią w nowym anime/filmie z Boruto?
To chyba tyle...
dzięki to jest straszne. Od początku czytałem mangę i anime, Jak sasuske przybył by pomóc naurto walce z obito przestałem czytać i oglądać.