PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33198
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Kiedyś oglądałem tylko ok. 50 odcinków a potem już czytałem do samego końca mangę. Chyba mam sporo szczęścia że mogę sobie teraz wszystko hurtem obejrzeć :) mimo że pamiętam ogólną fabułę to wiele rzeczy mnie zaskakuje. Jestem narazie po 200 odcinkach i jest bardzo wysoki poziom

ocenił(a) serial na 9
Adamo

Sam sobie odpisze :)
Skończyłem oglądać i co mogę rzec, piękne anime. Wciągająca, z przekazem i świetną muzyką. Miałem fajnie, że znalazłem stronę, gdzie jest opisane który odcinek to filler więc mogłem oglądać ciągiem główną fabułę ciągnącą się przez 10 lat.
Końcówka już może trochę siadała, chyba za długo trwała ta wojna i Kaguya to był o jeden Villan naraz za dużo.
Kiedyś tego aż tak nie widziałem ale jak się ogląda całość naraz to widać że Sasuke to totalny dupek i beznadziejna osobowość. Wiecznie nabumbany, wyniosły, ma gdzieś przyjaciół, miłość i tylko chce robić jak mu się podoba. Kurde, na koniec mu się odwidzi i jednak jest już ok, no ja pierdziele. Jak wiele osób narzeka na samego Naruto to mimo oczywistej przesady z jego gadką i przemowami to jest dużo ciekawszą postacią. Zwłaszcza to jak szybko się rozwija w tej serii, z początku ledwo po jakimś treningu kończąc właściwie najsilniejszym na świecie.
Szkoda że to już koniec bo codziennie wieczorem oglądałem parę odcinków. Jak czytam opinie o Boruto to chyba się wstrzymam na dłuższy czas albo jak będzie całość, tylko nic chyba nie zmieni tego że, wg większości, jest to po prostu bardzo słaba seria :/

ocenił(a) serial na 10
Adamo

Jak ominiesz fillery/kanony, to Boruto jest nawet spoko. Teraz podobno po bardzo długim okresie mają ruszyć konkretnie z fabułą z mangi. Bo fillery są rzeczywiscie straszne i potrafią zniechęcić największych fanów. Ja tych fillery nie potrafię już oglądać, to sobie jadę znów z Shippuddenem po mału.

ocenił(a) serial na 9
h3b4n

ale wiesz, oglądałem na takiej fajnej polskiej stronie ogladajanime i tak jak przy shippuudenie fillerow bylo sporo zaznaczonych, tak przy boruto widzę tylko 9 więc nie wiem. A dalej wszystko jest zaznaczone NIE filler

ocenił(a) serial na 10
Adamo

Wejdź na "wbijam.pl", czy jakoś tak. Tam są oznaczone: oparte na mandze lub kanon (filler). Jest ich mnóstwo.

ocenił(a) serial na 10
Adamo

Teraz przeliczyłem. Jakoś na 280 jest 70 z mangi. Przerażające to jest po przeliczeniu! Jakbym w ryj dostał!

ocenił(a) serial na 9
h3b4n

To sporo sporo xD może trochę jeszcze poczekam z dobrym wrażeniem, obejrzę inne do nadrobienia i faktycznie sprawdzę wtedy co jest a co nie jest fillerem. Widać ta strona co oglądałem chyba przestała właściwie zaznaczać skoro mówisz że niewiele w anime jest z mangi :/