PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33197
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Datowanie Kakashi Gaiden?

użytkownik usunięty

Mam pytanie. Czy zauważyliście dziwne datowanie K.G.? Kiedy się zaczyna widzimy wyraźnie, i w anigielskiej i teraz w polskiej mandze wprowadzenie, w którym pisze, że wydarzenia te miały miejsce 10 lat wcześniej. W momencie z którego się cofamy (odejście Sasuke do Orochimaru) Kakashi ma 26 lat, a w Gaidenie 16 więc wszystko się zgadza. Jak więc jest możliwe, że 10 lat wcześniej żył Yondaime, skoro jak wiemy zginął 12 lat przed rozpoczęciem akcji w Naruto czyli od momentu odejścia Sasuke byłoby to jakieś 12,5 roku? Jakim cudem występuje w Kakashi Gaiden skoro zginął pieczętując Kyuubiego około 2,5 roku wcześniej??

ocenił(a) serial na 9

Wiem,że w K.G. miał 6 lub 7 lat,i mógł tam być jeszcze Yondaime.

użytkownik usunięty
Satou_Kain

Recz w tym że miał 16 lat. W tym wieku został jouninem. Jak miał 6 lat został chouninem. Cały K.G. opowiada właśnie o tym, co się stało kiedy Kakashi został jouninem (a to, że było to w wieku 16 lat jest wiedzą powszechnie znaną - Kakashi 16, Itachi 13 lat - stąd też brało się wiele ich porównań)

użytkownik usunięty

A ja się nie zgodzę. W jednym z Databooków czytałam, że Kakashi został jouninem w wieku 13 lat. I teraz wszystko by się zgadzało ;] Minato mógł umrzeć zaraz po wydarzeniach z KG. I wszystko pasuje.