PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581830}

Narkotyki

Drugs, Inc.
2010 -
7,6 260  ocen
7,6 10 1 260
Narkotyki
powrót do forum serialu Narkotyki

meta chyba ma działanie najmniej destrukcyjne i najdłuzej działa , w heroinie znowu fizyczne bóle sa w zespole abstynecyjnym , wielu zaczynało od marihułany ha ha, jezeli ktos ma predyspozycje do uzaleznien najlepiej unikac sama destrukcja i zycie w swiecie fantazji i iluzji

ocenił(a) serial na 5
Turek69

amfa najmniej szkodliwa z zestawu : meta, hera, klej, pasta do butow, benzyna.
meta to trucizna.

ocenił(a) serial na 9
schiz

chyba nie wiesz co po amfie sie dzieje , jakie zespoły abstynecyjne ze chłopy umieraja

ocenił(a) serial na 5
Turek69

no nie slyszalem by ktos umarl od abstynencji [od czegokolwiek].
a jak mowa o naduzywajacych bardzo proszku, jedzacych nic i nie spiacych to zalapuja psychozy [rzadko trwale].
meta zas wykancza szybko i co daje w zamian?
ostre psychozy z agresja, wypadkami bo ktos ma zwidy.
amfa przy mecie to jak mleczko przy krecie [do rur].

ocenił(a) serial na 9
schiz

chlopie znam typów co w kanal cisneli fete zeby im poleciały wszystkie. psychozy , zespoły a-motywacyjne, zawieszali sie ktos ich sledził jeden matke szalikiem dusił jeden po odstawieniu tak po tygodniu ćpania miał delirke i zawał i jeden sie powiesił na moich oczach na klatce schodowej w brukseli, po mecie tego nie ma o wiele dłuzej trzeba palic ,najbardziej destrykcujna hera perwityn, i amfa daleko potem reszta

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
schiz

co ty gadasz chłopie , ja nic nie biore ale kiedys miałem duzo stycznosc z feta i meta wiem co mowie

ocenił(a) serial na 1
Turek69

schiz to psychol i jak widać do tego ćpun. Idiota pewnie bierze wszystko jak leci to potem wypisuje takie idiotyzmy bo mózg już się dawno zlasował

ocenił(a) serial na 1
schiz

ćpaj ćpaj testuj wszystkie wynalazki. Tobie i tak już nie zaszkodzi

ocenił(a) serial na 1
schiz

pisz pisz. Może jeszcze pozachęcaj innych do ćpania. A niebawem ktoś zapuka do twych drzwi

schiz

Skąd to wszystko wiesz z autopsji?

ocenił(a) serial na 8
Turek69

amfa w małej ilości jest mniej szkodliwa od alkoholu, organizacja WHO tak stwierdziła w swoim raporcie

ocenił(a) serial na 1
schiz

musiałeś długo te specyfiki brać że ci tak łepetynę zlasowało

ocenił(a) serial na 9
max_38

ja tego nie napisałem ale zgadzam sie z max 38

ocenił(a) serial na 1
Turek69

ciężko się nie zgodzić jak ktoś na publicznym forum filmowym propaguje narkotyki i wypisuje takie idiotyzmy

ocenił(a) serial na 6
Turek69

??????????????? Co to za głupoty? meta niszczy w ciągu roku, max dwóch, ale nieodwracalnie, lecą zęby, robią się wybroczyny na skórze dziury w jelitach a jak palisz prędzej czy później odma itp, wg mnie meta jest najgorsza po heroinie, albo nawet najgorsza. Spójrz na aktorów, którzy ćpają here latami, przykładów jest mnóstwo, a dobrze wyglądają, meta zrobi z Ciebie potwora, człowieka który wygląda jak bezdomny...

ocenił(a) serial na 8
hypernova

po meth wygląda sie jak zombie

ocenił(a) serial na 8
Turek69

Meta najmniej destrukcyjna ? - hahaha, co Ty człowieku piszesz ? Widać, że nie masz żadnego pojęcia o tym co piszesz, nawet nazwy nie potrafisz prawidłowo napisać. Piszę się metaamfetamina. a nie " metanfetamina", jak napisałeś w temacie swojego postu.

vince25xx

nie, pisze się "metamfetamina", żadne z Was nie napisało poprawnie.

kickyourdaddy

na hyperreal takie gadki a nie tu, dajcie spokój, ludzie