PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704073}

Nadzieja i miłość

Benim Hala Umudum Var
2013 - 2014
6,8 204  oceny
6,8 10 1 204
Nadzieja i miłość
powrót do forum serialu Nadzieja i miłość

Nie widzę tu żadnych komentarzy i bardzo mnie to dziwi. Serial jest naprawdę bardzo fajny i wcale nie długi tak jak np. Elif (beznadzieja). Ludzie pobudka !!!
Napiszcie jakie macie odczucia co do tego serialu :) Lubicie czy nie? Oglądacie w ogóle ?

wiktoria24

Ja oglądam od niechcenia, właśnie teraz znowu przykuł moją uwagę ślicznymi aktoreczkami :) Nie wiedziałem, że to turecki serial, gdybym nie wsłuchał się w rozmowy aktorów ani nie przeczytał opisu filmu :)

wiktoria24

Fajny serial, na pewno oglądałam lepsze, ale nie jest źle. Nie mam za bardzo czasu, żeby widzieć każdy odcinek pewnie sporo tracę, ale życie ;p Mam trochę problem z głównym aktorem, nie trawię go w stu procentach wiec w czucie się w sytuacje tej pary jest dla mnie bardzo trudne. Chciałabym innego zakończenia, ale cóż nie zawsze mamy to co chcemy :)

natalia695

Ja też miałam nadzieję na inne zakończenie, niestety zawsze kończy się tak samo (czyli pierwszy facet jest też tym ostatnim). :( Szkoda.

ocenił(a) serial na 3
chemas

Skoro "nie", to co robisz na tej stronie ?

ocenił(a) serial na 3
Elwirka10

Wypowiedziałem się tylko, nie wolno ?
A na forum tego serialu zajrzałem, bo byłem ciekaw czy ktoś to ogląda i tyle w temacie Elwirko droga

chemas

Nie tak nerwowo... Tylko pytam ! Z reguły jeśli ktoś czegoś nie ogląda to tym bardziej nie wchodzi na stronę filmu/serialu, bo i po co ?

ocenił(a) serial na 3
Elwirka10

Ja się nie denerwuję. Pozdrawiam :)

chemas

Widocznie jednak oglądałeś skoro oceniłeś ;)