PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43644
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

czy to marek??

ocenił(a) serial na 4

too nie byl mareczek!!! jakby mareczek (pawel wilczak) wrocil to od razu skoczyla by do gory ogladanosc jestem tego pewna wiem bo sama bym gladala moglby wrocic mareczek

JustFurious

okaże się za tydzień:D

ocenił(a) serial na 10
MsJustysia

W sumie to Paweł nie gra aktualnie w żadnym serialu więc jest to prawdopodobne :)
Jak zobaczyłem dzisiaj tego bezdomnego jak leżał to pomyślałem że to może być Marek :P

Tymekk

A ja wcześniej chyba w gazecie przeczytałam że to on i postanowiłam nie przegapić odcinka:D

ocenił(a) serial na 4
MsJustysia

tzn moze to mareczek ale na pewno nie gra go pawel wilczak bo zaobserwowalam pod koniec gdzie pokazywali kto wystepowal to ktos inny gral tego bezdomnego

JustFurious

i po mareczku... :(

MsJustysia

No nie wiadomo .. ciężko powiedziec czy to mama miała rację. Z tymi opatrunkami na głowie trudno się było pżyjrzeć dokładnie - a tatuaż to sobie może każdy zrobić (w końcu to serial, tam wszystko opiera się na przypadkach:))

ocenił(a) serial na 10
xxDarkCloudxx

Zdaje mi się, że mama Mareczka troszkę ześwirowała.
No albo faktycznie to nie był on.

użytkownik usunięty
Tymekk

mi się wydaję że to było tak mam 2 wersję:
1.to był mareczek ale jego mama była w tak wielkim szoku że ześwirowała i go niepoznała albo niedopuściła myśli do siebie że to jej syn że on już nieżyję?.

2.to żeczywiście niebył mareczek i bożnka i inni się pomylili i okazało się że ktoś miał taki sam tatułaż???

no niewiem czy mareczek wruci ale jak by się tak odnalazł to bym się bardzo cieszył

jak myślicie ktura wersja za tydzień się potwierdzi????????????

ocenił(a) serial na 4

a mi sie wydaje ze to nie byl mareczek ale to moglbyc ktos powiazany z mareczkiem :)) a mama mareczka oszaleje taka jest moja wersja :P :D oczywisice nie jest mi z tym do smiechu :D ale bardzo bym sie cieszyla jesli mareczek byl wrocil ale ten prawdziwy co gra go pawel wilczak bardzo lubie tego aktora pozdrawiam cieplo :)

użytkownik usunięty
JustFurious

Mareczku wracaj (paweł wilczak) może wruci niewiadomu co teraz będzie się dziać ale wiem jedno niedługo wszystko się roztrzygnie

MsJustysia

Ja trochę zgłupiałam ;P Czy to matka Mareczka dostała świra, czy miała rację? Mam nadzieję, ze to ta druga wersja. Po co reżyserzy mieliby wprowadzać znowu wątek Marka, aby w następnym odcinku go zakończyć? Czy może jednak matka powiedziała Bożence, że to nie on, aby ją pocieszyć? Kompletnie się pogubiłam. Już czekam na kolejny odcinek ;)

Madzia9211

A jaki podkład puścili, kiedy ona wychodziła z tej sali prosektoryjnej, łohooo! Mi się wydaje, że to ten... nikt tam nie zbzikował. A poza tym pseudo Mareczka (niby) wcale nie grał P. Wilczak, tylko jakiś inny, na napisach końcowych było.

ocenił(a) serial na 4
Guska_

no wlasnie tez zauwazylam ze to nie byl wilczak ale moze po prostu wilczak juz nie chce grac w tym serialu

JustFurious

Całkiem możliwe, ale fajnie by było jakby to był tylko pseudo Mareczek ;P.

użytkownik usunięty
Guska_

ale może teraz akcja bardziej się potoczy i znajdzie się prawdziwy mareczek (Paweł Wilczak) może ta osoba co piszę scenariusz przemyśli to i mareczek wruci ten prawdziwy Paweł Wilczak czymam kciuki

Czymajmy, może wyczymamy jakiś rozwój akcji ;P.

użytkownik usunięty
Guska_

niestety to był mareczek wszyscy go poznali a jego matka ma taki mechanizm obronny żego niedopuszcza do siebie myśli że jej syn nieżuje/

użytkownik usunięty
JustFurious

Nie mam bladego pojęcia czy to on. Tylko chciałabym, żeby to NIE był Mareczek! I żeby się znalazł gitara by była ;D Tylko dziwne, że nigdzie tego nie podadzą bo to w końcu bardzo ciekawe ;P Nie wiem czemu się tym gazety z programem nie interesują ;p ale i lepiej.. utrzymują mnie w napięciu heh xD
Po co wznawiać motyw z Mareczkiem? Po to, aby ludzie się trochę podjarali tak jak my ;D i oglądali serial ;p jeśli tak, trzeba przyznać, że wyszło, bo wcześniej oglądałam jeden na cztery odcinki jakieś teraz czekam na następny (ale tylko na Mareczka :D)
xD

JustFurious

A może to będzie tak: wszyscy teraz myślą, że to Marek, że jego mama po prostu tak zareagowała. A tu po kilku odcinkach okazuje się, że Marek prawdziwy się odnalazł, albo, że ktoś go widział...
To są tylko nasze marne domyły... Ale o to przecież chodzi twórcom filmu... Żeby czymś nas przyciągnąć (trzeba przyznać - udało się im) ;). Więc nie ma co dyskutować - trzeba czekać ;D ...

użytkownik usunięty
Madzia9211

masz racje jest jedno wyjście czeba czekać.