Nie wiem jak Wam, ale mnie brakuje w serialu Leny. Razem w Witkiem tworzyli świetna parę. Szkoda, ze scenarzysci to zespuli. Mam nadzieje, ze jeszcze da sie to odkrecic, bo ta "nowa" dziewczyna Witka, jakos nie przypadła mi do gustu, a Wam?
O matko!!! Tylko nie ta durna Lena!!!
Ktokolwiek byle nie ona. Sama aktorka grająca tą postać drętwa, sztuczna, nieprzyjemna.
Najbardziej chciałam żeby Marta była z Witkiem - ale Witek ją rzucił dla tej Leny. Pojawienie się jej w serialu zepsuło go, a dzień w którym przeczytałam w gazecie że Lena wyjeżdża i na dobre nie wróci już - był wprost piękny!
już nie pamiętam aby Witek był z Martą to musieli być krótko. JA tam Agatę lubię, za to nieznoszę Leny. Jeszcze na początku dało się wytrzymać
No ja już wolę żeby Witek był z Agatą - sympatyczna, miła i piękna.
A tej Leny to ja nienawidzę wręcz!!!!
ja jestem ciekawa co będzie jak się dowie Witek, że Lena nie wyszła za Edwardsa. Mam nadzieje, że Witek nie poleci do Leny. Nie wiem czemu, ale jej nie trawię. Denerwuje mnie
Oby nie zachciało mu się wracać do tej Leny bo chyba przestanę oglądać ten serial...Szkoda, że jednak nie wyszła za tego Edwardsa. Wyjechaliby do Anglii na zawsze - tak jak mój ulubiony Krzysztof Pieczyński... Mojego ulubionego bohatera tego serialu wysłali do Szwecji;( TO teraz niech do Anglii wyślą Lenę bo jej nie znoszę.
Ja natomiast jestem jak najbardziej za Leną. Nie lubię Agaty, działa mi na nerwy. Mam nadzieje, ze choroba Leny zbliży do niej Latoszka i beda znow razem. Agata niech idzie do młodego pana ginekologa albo Przemka;]
Leonarda, jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Tworzyli taką burzliwą parę, a Agata jest po prostu nijaka.
Jak dla mnie oczywiście że Lena i Latoszek,to jasne jak Romeo i Julia,Tristan i Izolda,Bonnie i Clyde:))Historia ich związku była burzliwa ale ich miłość widać na pierwszy rzut oka:)
Jak Latoszek to tylko z Leną :) Wyłącznie dla tej pary oglądam jeszcze "Na dobre i na złe". Uwielbiam te ich wspólne sceny, oni są stworzeni do bycia ze sobą.
Czytałam że na Agatkę zwróci uwagę ten nowy lekarz grany przez Bukowskiego. I dobrze, Witek niech sobie będzie z tą rozmemłaną Leną , Agatę stać na lepszego, po co jej taki niezdecydowany facet z odzysku...:D
Co wy chcecie od Agaty? Ona nic nikomu nie zrobiła, nie chciała psuć żadnych związków. Jest czuła, wrażliwa i dobra. Kiedy dowiedziała się, że Lena wróciła, wycofała się z romansu z Witkiem. To prawda Lena i Witek są ze sobą prawie od zawsze, ale może warto coś zmienić? Moim zdaniem Witek i Agata doskonale do siebie pasują i bardzo chciałabym, aby to oni byli razem. Zawsze śmieszą mnie ich rozmowy i niewinne flirty. :)
Ja też tego chcę. Drażni mnie kiedy widzę Lenę z Witkeim. Oni się zawsze wiecznie ze sobą "naciągają", nawet teraz po tym ponownym zejściu się.
Dialogi Witka z Agatą są świetne. W ogóle pasują do siebie i już.
Gdybym była scenarzystką "rozwiodłabym" Agatę z jej mężusiem - zazdrośnikiem, który ją śledzi i dodatkowo ponoć jest bigamistą jak może się niedługo okazać (a jak nie to, to przynajmniej ma kogoś na boku) a zapłakaną Agatę "rzuciłabym" w ramiona Witka, który by ją tak usilnie pocieszał że obudziliby sie razem dnia następnego przyłapani przez Lenę.