PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43644
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Ta postać wybitnie mnie irytuje puszczała się z kim popadnie teraz wskoczyła do łóżka Samborowi a poucza Wiktorię.
Rżnie wielka panią doktor a tak naprawdę wszystko załatwia jej kochanek narzeczony ordynator Sambor teraz też Dyrektor Szpitala a ona chodzi wałęsa się prawie wcale nie leczy
i tak naprawdę jej uwagi i zachowania są tak niepotrzebne że powinni się zastanowić nad amputacją jej mózgu Falkowicz pewno by się zgodził .

ewela_mal

So deep.

ocenił(a) serial na 7
ewela_mal

Też jej nie znoszę. Panoszy się po szpitalu, a tak naprawdę nic pożytecznego nie robi. I ta jej przyjaciółka Ludmiła też mnie wkurzała

Pamela16

Tak... Ludmiła też mnie denerwowała..
M.in. dlatego, że była z Przemkiem zamiast Wiktorii...

ocenił(a) serial na 7
Mr_Director

I jak ona odzywała się do Wiktorii. Wiktoria chciała jej pomóc, a ta do niej z mordą

Pamela16

Dobrze, że umarła. W końcu. ;)
Ale teraz szanse, że Wiktoria będzie z Przemkiem są minimalne ze względu na Falkowicza i tego nowego, co od poprzedniego odcinka jest w szpitalu.

ocenił(a) serial na 7
Mr_Director

Ciekawe jak sprawy się potoczą i z kim będzie Wiki ;)

Pamela16

Tak... Od czasu przypału z Haną (który oczywiście jeszcze nie jest zakończony) losy Wiki najbardziej mnie interesują ;)

ocenił(a) serial na 7
Mr_Director

Zdaje mi się, że Hana będzie z Piotrem... No a Wiki czas pokaże z kim będzie ( z Przemkiem raczej nie będzie) Falkowicz czy ten nowy Chirurg? :)

Pamela16

Przecież Wiki może mieć każdego po trochu :D
Najpierw Falkowicza, potem chirurga Adama, a na samym końcu zwiąże się z Przemkiem :P:P

Vanessa100

no nie wiem, Przemek niby ma być potem z jakąś nową laską ... :)

Pamela16

raczej ten nowy, chociaż zobaczymy jeszcze jakie będzie skrywał w sobie tajemnice. ;>

ocenił(a) serial na 7
Mr_Director

Jeśli jest powiązany z Falkowiczem to może być dość barwna postać :) Jakoś wczoraj mało pokazywali Wiki, A Falkowicz w ogóle się nie pojawił. Ja słyszałam, że Przemek spędzi upojną noc z jakąś galerianką

Pamela16

W następnym odcinku ma być już o Hanie trochę, więc o Wiki raczej nie będzie ;((

ocenił(a) serial na 7
Mr_Director

Może pół odc będzie należeć do Wiki, a pół do Hany :D

Pamela16

o Wiki teraz nie było. ; (
Ale zaczyna się Hana - będzie ostro :>

ocenił(a) serial na 7
Mr_Director

Ciekawe czy Piotr odejdzie ze szpitala?Bo Marek Bukowski gra teraz w tym nowym serialu na Polsacie :))

ocenił(a) serial na 3
ewela_mal

Mam bardzo podobne odczucia! Ostatnio nawet Falkowicz jej wygarnął. :D Mnie jeszcze bardziej irytuje fakt, że Doktor Consalida na tym chyba najbardziej traci... Ale to się może zmieni... ;)

ocenił(a) serial na 7
ewela_mal

Według mnie, za dużo się wokół niej dzieje.

ocenił(a) serial na 8
lwiatko1997

Zgadzam się ze wszystkim co tutaj napisaliście! Bardzo nie lubię Niny i jeszcze przez nią znielubiłam Sambora!

ocenił(a) serial na 10
irminsoon

Też nie przepadam za Niną. Dziwna i zachowuje się tak, jakby wszystkie rozumy pozjadała.

ocenił(a) serial na 7
ewela_mal

Czy aby nie przesadzacie troszkę...? Racja...jej przeszłość nie jest dyplomowa, ale to już za nią... Uważam że jest mocną osobą, dzielnie przetrwała wszystkie kłody w Leśnej Górze, znalazła miłość (będą zarzuty, że to nic prawdziwego, ale nie będę się rozwodzić).
Dodam, że Nina nie jest moją ulubioną bohaterką, ale jak czytam te ociekające jadem wypowiedzi to muszę zabrać głos... :)

ocenił(a) serial na 3
ewela_mal

Też nie lubię Niny, jako facet z bardzo prozaicznego powodu - jest brzydka i nie wiem co Sambor w niej widzi. Ja na jego miejscu puknąłbym sobie te panią z laboratorium co z Falkowiczem kręciła.

ocenił(a) serial na 7
ewela_mal

Nina rzeczywiście jest irytująca, była początkowo wielce oburzona, że Sambor nie powiedział jej o "romansie z mafią" a kiedy ona miała okazję powiedzieć coś o swojej przeszłości to oczywiście zmieniła temat.....a wiadomo, że to wyjdzie....soon ;-)

ocenił(a) serial na 7
Camilllla

Faktycznie... Jak już była szczerość to mogła pociągnąć...

anulka88

nie ma bardziej irytującej postaci w tym serialu.

ocenił(a) serial na 7
julkax

Eee...nie przesadzajmy :) Ogólnie Falkowicz jest "czarnym" charakterem, ale to chyba też inne kategorie, a poza tym to chyba Sambor jest gorsy niż Nina... jakoś ostatnio jest taki męczący...
A... i Wasiakowa, matka Jakubka i on sam wkurzają mnie na maksa... :/

anulka88

Falkowicz jest "czarnym" charakterem, ale da się go lubić! i nie irytuje jak Sambor z Niną, dziękuję że wspomniałaś o Michale.

ocenił(a) serial na 7
julkax

Do Niny nic nie mam, a nawet uważam, że jest całkiem w porządku :p Jak na razie jestem jedyna :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

dajmy Ninie szansę.Pożyjemy zobaczymy,może się zmieni...

ancia1410

szczerze wątpie martwię się tylko czy aby nie bd gorzej

Sedifrea

Myślę, że gorzej to będzie z Agatą