Zaczyna praktyki a juz zachowuje sie jak nauczyciel jest studentem a ma faze, ze ma romans z uczennicą, prokurator mu sprawe zalozy za seks z nieletnia masakra
Też obejrzałam na playerze.Myślę że ta dziewczyna nic jednak nie powie , musiałaby być niezłą małpą .
A Elżbieta wcale nie pasuje do Igora , było to widać przy tej kolacji , panna z wyższych sfer, takie odniosłam dziś wrażenie.
Ja nie wiem, skąd ona się urwała... przecież jest młoda i nie od urodzenia była żoną Marcinka, musiała wcześniej mieć jakieś życie. 6 lat z takim kolesiem i nagle zapomina, jak zwykli ludzi żyją (btw Igor zarabia niemało, mógłby chociaż te różowe meble wymienić).
Dokładnie , te mebelki jak z domu dla lalek, Ewa się wyprowadziła więc niech Igor ogarnie trochę to mieszkanko kiczowate.
Ela damulka z loczkami , zapomniała jak żyją zwykli ludzie. Ta jej wyższość i oderwanie od rzeczywistości , cóż , pasuje bardziej do męża ktory zrobił z niej księżniczkę .
Jestem pewna że wróci do męża bo pensja Igora 3000 zł choć niemała z pewnością jej nie zadowoli.
Igor zarabia ok. 5000 tys. z tego co pamiętam. Wg nich to chyba klepie biedę... :P