PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36242
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Zaczyna praktyki a juz zachowuje sie jak nauczyciel jest studentem a ma faze, ze ma romans z uczennicą, prokurator mu sprawe zalozy za seks z nieletnia masakra

ocenił(a) serial na 5
karolinamm

A skąd wiesz o tym prokuratorze ? Pisali o tym?

nathalie34

Ogladalam nastepny odcinek i mowi Jarkowi, ze boi sie prokuratora, dyrektora i jej rodzicow

ocenił(a) serial na 5
karolinamm

Też obejrzałam na playerze.Myślę że ta dziewczyna nic jednak nie powie , musiałaby być niezłą małpą .
A Elżbieta wcale nie pasuje do Igora , było to widać przy tej kolacji , panna z wyższych sfer, takie odniosłam dziś wrażenie.

ocenił(a) serial na 4
nathalie34

Ja nie wiem, skąd ona się urwała... przecież jest młoda i nie od urodzenia była żoną Marcinka, musiała wcześniej mieć jakieś życie. 6 lat z takim kolesiem i nagle zapomina, jak zwykli ludzi żyją (btw Igor zarabia niemało, mógłby chociaż te różowe meble wymienić).

ocenił(a) serial na 5
robipati

Dokładnie , te mebelki jak z domu dla lalek, Ewa się wyprowadziła więc niech Igor ogarnie trochę to mieszkanko kiczowate.
Ela damulka z loczkami , zapomniała jak żyją zwykli ludzie. Ta jej wyższość i oderwanie od rzeczywistości , cóż , pasuje bardziej do męża ktory zrobił z niej księżniczkę .

Jestem pewna że wróci do męża bo pensja Igora 3000 zł choć niemała z pewnością jej nie zadowoli.

ocenił(a) serial na 4
nathalie34

Igor zarabia ok. 5000 tys. z tego co pamiętam. Wg nich to chyba klepie biedę... :P

ocenił(a) serial na 5
robipati

Była mowa że zarabia 3000 ale może się mylę :) Chyba klepie :P

ocenił(a) serial na 4
karolinamm

Taaa.... może jeszcze w ciąży będzie?

robipati

Będą jajca, ale dostał taką jazdę, że szok.