dziewczyna tak kiepsko gra - ta ewidentnie udaje i to takimi stereotypami stara sie jezdzic -
gra aktorska na poziomie menela, ktory po pijaku udaje niemca itp, jak mnie ta pozerka
irytuje
Ale Włodzimierz lepszy: patrz na jego ostatnie rewelacyjne zagrania w tym tygodniu - dla mnie to jest poezja ;)
ale Roman ma twarz twardego typa, nie poskoczysz, powazny czlowiek, a jak zaczyna mowic, to taka rodzinna piz.deczka heheh ;)
może to brzmi jako żart - ale ja mówię poważnie.Włodek tu gra rewelacyjnie, i te jego zagrania - z Marią przy stole wieczorem, w barze, z tymi tysiącami kwiatów, wprost mnie zaskoczył chłopak.
Pozdrawiam!
to juz nie o to chodzi, jak ona tam pozerzy, no szok... a tamci uaja na sile jakas zachodnia rodzine ;). Mnie wkurza jak w polsce z angielskiego robi sie jakis wielce wyczyn - ja mam zaawansowany stopien i nigdy nie robilem z tego podniety, a w polsce taki ciemnogrod, serial na etapie komuny, ze dewizowiec przyjechal, to swiatowy czlowiek, trzeba sie nim zachwycac
mnie tez ona wk...wia masakrycznie.Nie moge patrzec na sceny z nimi.Nie lubie całej tej rodziny oprocz Romka :)
Witam jak ona się nazywa. I ktoś mi napisze kiedy ten serial się skoczy wreszcie?
Jako aktorka to Maria Niklińska, a co do serialu...on sie nigdy nie skończy...zupełnie jak "Moda na sukces.", tylko troche mniej zagmatwany i jeszcze można pooglądac jak nic w telewizji nie ma;-)
a mi przeciwnie bardzo podoba się gra aktorka Niklińskiej.Jak narazie jest to dla mnie najfajniejszy wątek.Znając życie to do rozwodu nie dojdzie tylko będą później razem.Kto się czubi ten się lubi :O)