jak to możliwe, że ten pies ogrodnika zdradził pijaczkę?co prawda nie przepadam za tą histeryczką
Magdą ale i tak jest tysiąc razy lepsza od tej meduzy z bożej łaski!!!scenarzyści chyba chcą
doprowadzić widzów do palpitacji serca?!to było do przewidzenia, że gdy tylko ta nimfa wróci do
NW ten" pies na baby" do niej poleci.proszę, niech już Igor zdradza jeśli musi ale nie z tą
nudziarą!!!!mam nadzieje, że jej wątek zniknie z serialu tak szybko jak się pojawił.scenarzyści -
zlitujcie się nad biednym telewidzem.tyle z tego życia ma co nic, niech chociaż w serialu będzie jak
należy!!
Modelowy przykład tego jak zwykle kończą się związki z rozsądku, które stanowią większość w naszym społeczeństwie. Niestety, ale jak nie ma chemii, to prędzej czy później dochodzi do rozpadu związku lub co najmniej do zdrady/zdrad. Magda czuła, że to nie jest to i właśnie dlatego całkiem uzasadniona była ta jej zazdrość.
Sporo winy jest po stronie osoby zdradzonej. Skoro taka osoba czuje, że nie jest zbyt pożądana, to powinna dać sobie spokój i odejść zanim zostanie zdradzona.
ale teraz to Igor zainicjował 'powstanie' tego związku, zaczał się wielce bać o Magdę i dziecko no a potem chciał z nią zamieszkać, sam szukał mieszkania i był zaangazowany, myślalam, że to trochę na dłużej :>
a tu hop ujrzał Maję i zapomniał o bożym świecie...na kumpla z pracy jedzie nie wyjaśniając mu dlaczego, Magdę oszukuje slodkimi słowkami no a Maja myśli, że Igor zostawi narzeczoną/konkubinę i dziecko...wydaje mi się, że się pomyli;p
No wlasnie! To Igor zainicjował związek, dlatego mi jest szkoda Magdy. Pomimo tego że jej nie lubię, to potraktował ją strasznie. I z jednej strony wiem, że to zachowanie jest złe i skrzywdził Magdę i jej współczuję, ale z drugiej strony uważam że powinien być Mają. Nie ma co dłużej oszukiwać Magdy i jeszcze bardziej ją krzywdzić kłamstwami, unieszczęśliwiać siebie, dziecko i Magdę.
A ja tylko czekam, aż Maja wyzna Igorowi, że to jego córka
Na bank tak jest. Jeszcze ta mina Mai, jak Igor powiedział, że ma córkę Julkę, i ona tez ma Julkę
No to będzie miał Igorek dwie córeczki Juleczki ;-)
Pewnie tak będzie. A od momentu kiedy Igor przespał się z Mają, nagle ten wątek ucichł i skupiono się na czymś innym. Podsycają naszą ciekawość, cwaniaki ;-)
Oj ciekawe jak to się wszystko potoczy wyjątkowo nie umiem przewidzieć, ;-)
Chodzi mi o Magdę, co ona zrobi jak dowie się o zdradzie Igora...
A tak w ogóle to co to za akcja daremna, Majka Igora olała itd, a ten jej ot tak wybacza!
Normalny facet to by ją olał i wykpił, a nie do łóżka szedł!
Zwłaszcza jak ma poukładane swoje życie rodzinne, ponoć kocha Magdę!
Hm. W życiu chyba właśnie tak prosto nie jest. Maja była jego wielką miłością, a kiedy go zostawiła, pomimo że złamała mu serce, to uczucia nie zabrała ze sobą. Igor je tylko stłumił w sobie, a wiążąc się z Magdą myślał, że już nic nie czuje, że nie ma miejsca w jego życiu dla Mai. Kiedy ją zobaczył, to wszystko odżyło i zrozumiał, że Magda to tylko plaster na połamane serce. Także mnie to jakoś specjalnie nie dziwi, że on się jej rzucił tak szybko w ramiona, wszystko odżyło, tak już w życiu bywa :) Ciekawe tylko jak rozwiąże sprawę z Magdą!
Właśnie też jestem tego ciekawa, no chyba, że Magdą "zaopiekuje" się ten kumpel Igora z redakcji, któremu się Maja spodobała...
Ciekawa jestem czy pojawi się Bogdan (chyba) w serialu, ten cały zaginiony syn Ziębów...
Też kilka razy była o nim mowa i ani widu ani słychu...
Ten kumpel z redakcji jest podejrzany i właśnie czuje, że wszystko Magdzie wygada;P
Pewnie kiedys sie pojawi, jak beda chcieli cos odswiezyc w serialu, a zabraknie im pomyslow:)
swoją drogą to jest zaskakujące, ile w jednej rodzinie jest zaginionych członków, albo takich którzy znikają i nie mają kontaktów z rodzicami. Bo przecież Renata też pojawiła się znikąd jako córka z ktorą naście lat nie rozmawiali, potem Grzegorz i jeszcze jakiś tam Bogdan... bez przesady..
Dodam jeszcze tylko, ze gorszy od Igora jest Andrzej. Taka ciapa, pierdoła, stary piernik i po raz drugi zdradza zone! Beznadziejny watek :)
Ale co maja zakupy spożywcze do zarobków? Przecież w Auchan jest duży wybór produktów, o zróżnicowanym standardzie...
Czy gdybyś Ty zarabiała krocie to kupowałabyś np tę samą wodę mineralna firmy X w delikatesach za 5 złotych za butelkę, czy też w markecie za 2 złote?
Bez sensu komentarz, dla mnie to frajerstwo chodzic do małych quazi prestiżowych sklepików i przepłacac...
dziewczyno to był żart... chyba tekst "w TVNie się nie przelewa" jest dowodem na to że to byl raczej sarkazm... pomyśl zanim coś napiszesz...i nie spinaj się:)
właśnie trzeba kupować w małych sklepich i wspierac małych polskich przedsiębiorcow, niż zagraniczne koncerny, ktore nie odproawadzaja podatkowa w polsce. kropka:)
Ja też go widziałam na żywo, w sklepie;). Był ubrany w czarne skóry (:D), a przed sklepem stał jego motor! Tego się po "Andrzejku" nie spodziewałam ;P
żeby ta Maja chociaż ładna była, końska twarz, przymulone oczy, robią z niej jakąś wielką seksbombę. mogli chociaż lepiej aktorkę dobrać do tej roli.
maja jest bardzo nieprofesjonalną kochanką:) teraz będzie krążyć wokół Magdy. normalnie Fatalne Zauroczenie 2:)