PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119826}

Muminki

Tanoshii Moomin Ikka
1990 - 1991
7,6 44 tys. ocen
7,6 10 1 43892
7,6 12 krytyków
Muminki
powrót do forum serialu Muminki

Powrót BUKI

ocenił(a) serial na 10

No i stało się. Buka powróciła. Muszę przyznać, że wyglądała imponująco. Jednak po tych kilku latach przeszła mi bojaźń do niej.
A co do tego rodzeństwa,to o ile pamiętam ta walizka należała do Buki.

ocenił(a) serial na 10
Magelan

Nareszcie powróciła! xD Ojjj... muszę przyznać, że ten sam dreszczyk co 12 lat temu dzisiaj również mi towarzyszył... :P

Serdecznie pozdrawiam wszystkich widzów i fanów "Muminków" ;]

lentilha

Wreszcie znowu zobaczyłam Buke!!!Nie mogłam sie jej doczekać.
W dzieciństwie jak pojawiała sie na ekranie to zamykałam oczy.Super odcinek,jakie napięcie,to właśnie jest w Muminkach najlepsze.Nadal jest przerażajaca,choć wiadomo że to juz nie to samo.Buka to dla mnie najlepszy bajkowy potwór jaki istnieje,najbardziej jej sie bałam

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Buka znów się pojawiła...jak Topik I Topcia powiedzieli że ona się zbliża to mnie ciarki przeszły...zaczęłam się ręką zasłaniać by jej nie zobaczyć:P ale jednak zobaczyłam, znów mnie przestraszyła, taka ciemna na ganku stała a potem ten głos gdy odeszła. O mało mi włosy dęba nie stanęły :P:D A własnie...co było w tej walizce Topika i Topci?

ocenił(a) serial na 10
Betinka

Był tam księżycowy klejnot czy jak mu tam było. Należał on do tego czarnoksiężnika na panterze (pamiętacie, jak się o niego pytał w drugim odcinku) - najpierw kolo go zgubił, potem zanalazła go Buka... ale jak to się stało, że znalazł się w posiadaniu tych dwóch małych ziomków tego nie pamiętam.

PS. O mało nie umarłam ze strachu podczas dzisiejszych podchodów w dziesiejszym odcinku.... Trzymało mnie w napięciu dopóki nie zbaczyłam Buki... i.... zawiodłam się na niej... jakoś... mało straszna była w tym odcinku... a wiem, że potrafi być o wiele straszniejsza. Czekam na odcinek, w którym Buka pokaże całe swoje możliwości!

Magelan

super bylo ja zobaczyc polatach. jak bylem maly to mnie przerazala. fajna postac, taka schizujaca nieco

ocenił(a) serial na 10
HaCe

buka rulez! ja kiedy widzialam ja po raz pierwszy w muminkach to od tamtego czasu mowie na moja metke buka bo jest gruba i nie moglam wyrobic jak ja widzialam znowu po tylu latach - trzeba przyznac ze w muminkach zawsze jest fajnie klimat robiony z dreszczykiem emocji ;)