ktoś jeszcze dołącza się do mojego żądania? :)
Widziałem na ebay niedawno, ale oczywiście nie w polskiej wersji językowej... szykuje się ktoś może do wydania polskiej?
Yeah!!! Muminki rulezzzz!!! Wydac na DVD!!!
A co do ebay... 69$???? Ile to by było na zł??? Heh... I dlaczego jest tu tylko 69 odcinów??? Podobno jest 108!!!
Dolaczam sie do prosby - na rynku sa tylko jakies szczatki na VCD, a to za malo...
A swoja droga to bez sensu, ze jakis tam wydawca decyduje, ze wyda tylko czesc odcinkow, a reszte olewa - przeciez wszystkie odcikni byly tak samo swietne (przynajmniej te ktore pamietam).
Tak wiec ja rowniez dolaczam sie do prosby (zadania) - niech ktos wreszcie wyda wszystkie odcinki Muminkow na DVD! :)
Cześć, czy mógłbyś podzielić się swoimi odcinkami? Mogę nawet zapłacić, chciałbym dla dziecka zebrać odcinki, przynajmniej jedna z wartościowych bajek mojego dzieciństwa którą chciałbym przekazać młodszemu pokoleniu ;)
mogę, choć nie każde są w dobrej jakości: http://cho mikuj.pl/WookieLG/SERIALE+(has*c5*82o+12345)/Seriale/*7e*7e+ JAPO*c5*83SKIE+(Anime+etc.)+*7e*7e/Muminki+(1990-1992)+(DUBB ING+avi+TVRip)
Większość w jakości dźwięku i obrazu pozostawiających dużo do życzenia, a czasem wręcz uniemożliwiających oglądanie.
Muminki na DVD, to by było coś ;]. Ta bajka jest po prostu niesmowita, niewiele współczesnych filmów ma taki wspaniały klimat.
Ja tehs chce Muminki na DVD !!!! Jeju jakby było to bym to od razu kupiła :D:D
Jak najmocniej się tu dołanczam- właśnie moja siostrzenica oglądała tą bajeczkę a ja tak jakoś z ciekawości i stwierdzam że historyjka się wcale3 ale to wcale nie zestarzała. To najfajniejsza japońska bajka i nie tylko. Mam już troszku latek a wogule się przy niej nie nudziłem, mimo że żadna inna bajka animowana mnie już nie rusza ;). Paps
Tez bym chciała,Muminki są ekstra i zawsze nie moge sie doczekać kolejnego odcinka.Nawet bardziej niż w dzieciństwie.Ta bajka ma super klimat
są!!!!
widać że źle szukasz! nie szuka sie na jakimś ebay tylko na allegro np. ta aukcja
http://www.allegro.pl/item92914483_muminki_prezent_urodzinowy_90_min_3in1_gratis .html [www.allegro.pl/item9291 ...]
pozdro
racja trzy odcniki to malo. wogole przydaloby sie jakies elegnackie wydanie takiego DVD w koncu to muminki a nie jakas tam pierwsza lepsza bajeczka
No.. jak to mozliwe ze cięzko to w ogóle znaleźć... po sieci szweda sie tylko filom i te trzy odcinki które były wydane na dvd.. tez mi duuuuuzzzzzooo....
Ja bym chciał całą serie zobaczyc dod poczatku do zagłady doliny muminków ... hehe...
Podpisuję się obiema rękami i nogami i czym tam jeszcze! Wydać wszystkie odcinki s serii 1990-92 na dvd ze starym polskim dubbingiem! Petycję do rządu chyba trzeba napisać...
ehh...tez bym chciał kupić dla syna do kolekcji cały serial na DVD..niestety w naszym kraju właśnie tak to wygląda - nie kupisz, nie obejrzysz. Wszystko co fajne gnije w archiwach TV
Dołączam do żądan, Muminki zasłużyły na szacowną oprawę DVD. I to wszystkie serie, nie tylko wybrane odcinki lub filmy. Są wspaniałe. Niedawno dopiero dowiedziałam się, że za animacją stoją Japonczycy, czołowi specmani od anime.
Od jakiegoś czasu również marzy mi się wydanie calej starej serii na dvd. Myślałam, że już dawno to zrobiono bo gadżety z Muminkami są drogie i wciąż się świetnie sprzedają a tu jednak brak pięknego wydania dvd :(
Ten stary polski dubbing był ekstra! Wciąż pamiętam głosy głównych postaci.
Gdyby dvd się pojawiło dajcie znać.
Dajcie też gdy w tv puszczą jeszcze raz ten serial.
W ogóle, co za matoł zrezygnował z wieczorynek na TVP?!
Jako dziecko lat 90. chętnie bym teraz od czasu do czasu zamiast smutnych wieści ze świata o 19:00 zobaczyła stare, dobre bajki. I niektóre nowe jeśli byłyby na sensownym poziomie.
Takie DVD powinno mieć dubbing polski, angielski i szwedzki do wyboru, i oczywiście zestaw napisów.
Takie DVD powinno mieć dubbing polski, angielski i szwedzki do wyboru, i oczywiście zestaw napisów.
na youtube macie calat serie muminkow, ponad 100 odcinków po polsku ze starym, dobrym, polskim dubbingiem :)
Po 1 jakość do bani, po drugie to pirackie wersje i mogą zniknąć, zresztą już teraz znikają poszczególne odcinki.
Chyba pierwszy raz widzę na Filmwebie wątek, który ma 20 lat :O Nie miałam pojęcia, strona ta ma tyle lat. 20 lat, jaki yo był wtedy rok? 2005? W każdym razie jestem w szoku, że już wtedy nikt nie wydał polskiej wersji językowej Muminków na dvd. Teraz już chyba nie ma szans. Pewnie zrobiliby nowy dubbing, jeżeli w ogóle by się za to wzięli. Dziwne, że przy tak ogromnej fan bazie nikt jeszcze nie postarał się o to dvd. Może dlatego, że nawet oficjalne kanały za darmo dodają odcinki w wersji angielskiej na YT? Chyba nikomu tam wyżej nie zależy na tym dvd.