PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118763}

Morderstwa w Midsomer

Midsomer Murders
1997 -
7,7 3,8 tys. ocen
7,7 10 1 3788
7,0 2 krytyków
Morderstwa w Midsomer
powrót do forum serialu Morderstwa w Midsomer

Witam, czy ma ktoś z Was napisy do serialu (od pierwszego sezonu począwszy)? Albo może wie, gdzie można je znaleźć? Z góry dziękuję :)

ocenił(a) serial na 9
drmartes

W necie można ściągnąć 70 odcinków z lektorem z Hallmarku

sema83

Hah. Chciałabym. Pierwsze 10 jest bez zarzutu, ale od jedenastego coś się rypie z dźwiękiem. Jedenasty jakoś obejrzałam w oryginale (bo napisów, nawet angielskich, oczywiście też nigdzie ni ma), bo myślałam, że tylko ten jeden jakiś wadliwy. Ale ściągnęłam dwunasty i znowu to samo. Dźwięk nie jest normalnie przesunięty, bo to bym sama naprawiła, ale idzie jakby za wolno w stosunku do obrazu. Co gorsza wszyscy przeklejają te same linki, więc inne źródło też nie wchodzi w grę. Jestem bardzo, bardzo zła. Ja chcę dalej mój serial! Żeby chociaż angielskie napisy były! Ale nie. Są serbskie. Ekstra.

leniwa_cisza

nie ma angielskich nawet do pierwszych sezonów?

co za dodupnosć, jak sam człowiek nie zrobi to nie będzie miał... ;///

Obywatel

Ja to ponad dwa lata temu pisałam. :) Od tamtej pory sytuacja z napisami uległa poprawie i na addic7ed są angielskie do większości odcinków.

leniwa_cisza

rozwala mnie w takim razie, że nikomu nie chciało się zrobić polskich. tych co oglądają filmy z lektorem też ni cholery nie rozumiem, tylko poważna wada wzroku może coś takiego usprawiedliwiać