Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Czy nadejdzie kiedyś czas kiedy wejdę na forum i zobaczę którejś z was wpis że w końcu jakiś przełom jest? Czy ja się tego doczekam? bo akurat mi już powoli nadzieja umiera pomimo że wciąż wierzę w ich miłość tak jak wy.
No właśnie znowu ich like i komentarze kiedy to znowu ludzie zaczęli komentować ze był sam na ślubie, że cicho w ich temacie coś i niby że się rozstali itp. kolejny raz i szczerze powiem zaczyna mnie to irytować bo to na pewno nie jest przypadek i jestem pewna że nie tylko mnie to już wkurza. No ale niech Mariano robi co chce i niech sobie będzie z kim chce. Jak tak bardzo jest z nią szczęśliwy to powodzenia choć ja w to nie wierzę.
Mam nadzieje ze kiedyś się obudzi i Lali zresztą też
Ta to wie jak człowieka pocieszyć ;-) Ogólnie fajnie wiedzieć że jest ktoś z ich najbliższego otoczenia kto tez jest za nimi :-) Za każdym razem gdy Clota polubi ich zdjęcie humor mi się od razu poprawia :-D Uwielbiam ją <3
Robili z Mariano krótki wywiad i się go pytali czy słyszał o tym, że plotkują, że Lali miała romans z producentem Adrianem Suarem i dlatego rozpadło się teraz małżeństwo Suara ( ten romans miał być w czasie jak była z Mariano). To oczywiście wszystko bzdury, nie mają czego wymyślać tylko w każdą separacje wtykają Lali i ja nie wiem kto to wymyśli i tu mi ręce opadły. Mariano się pyta czy tak mówią i jeszcze powiedział, że nie wypowiada się na temat innych i poszedł. Wydaje mi się, że on dalej może wierzyć w to, że go zdradziła. Ja serio nie wiem już. Widać, że jeszcze sobie z tym wszystkim nie poradził i jeszcze coś do niej czuje( moim zdaniem). Dlaczego on coś w ogóle mówił, mógł od razu powiedzieć, że się nie wypowiadać... niczego się nie nauczył od ostatniego razu...a zresztą zobaczcie tu notka:
https://twitter.com/AmericaTV/status/780491161718759424
Widać, że było mu przykro. I po jego zachowaniu mogę stwierdzić z całą pewnością, że nadal mu nie przeszło. A chodzi o producenta EM ? Tego z którym Mariano miał podobno kiedyś jakiś konflikt?
Tak, ten konflikt był z powodu scenariusza do EM, że mu się nie podobał i dobrze bo jakby wtedy nic nie zmienili to by zepsuli telkę i dobrze, że Mariano się wtrącił.Z tym romansem to w ogóle coś strasznego. Facet rok po EM się rozwodzi to niby z powodu romansu z L no ludzie ciekawe kto to wymyślił. Niedługo każdy rozwód będzie z powodu Lali.
Już jakiś czas temu to gdzieś czytałam że ją posądzili o romans z nim i że dlatego się rozstał z tą Sicilanii co od razu mi się wydało śmieszne bo akurat miała by romans z nim za czasów bycia z Mariano a dopiero teraz by się rozlecial ich związek? przecież to niedorzeczne :-/ Już na prawdę takie głupoty wymyślają że to śmieszne aż jest i w sumie żal mi Lali że tak o niej mówią bo nie zasluguje na coś takiego mimo wszystko.
Co do samego Mariano trudno w zasadzie powiedzieć czy on wierzy w jej zdradę bo wydaje się że walczył o nią po rozstaniu przez dłuższy czas więc gdyby wierzył to by tego nie robił i nie pokazywał że mu na niej zależy, tak mi się przynajmniej wydaje no a że teraz już nie okazuje tego i do tego ma nową dziewczynę to już inna kwestia (kwestia tego że chce zapomnieć i zacząć nowe życie bez niej?). Co do wywiadu to myślę podobnie jak ty. On się nie powinien w ogóle wypowiadać bo się zdradza za każdym razem i tak na marginesie też uważam że jeszcze się z niej nie wyleczyl ;-)
Mariano kiedy jest pytany o coś związanego z Lali prawie zawsze wydaje sie być poddenerwowany...
I też uważam, że powinien troche inaczej na to odpowiedzieć, bo zawsze kiedy wydaje sie w nią wątpić jej fani nie pozostawiają na nim suchej nitki. On chyba sie nie kontroluje kiedy o nią pytają (:
Właśnie wyszedł dłuższy wywiad z nim :
Myślisz o ślubie (z Camila)?
-Zawsze sie myśli o takich rzeczach kiedy jest sie zakochanym, ale nie, jak narazie nie.
A mieć z nią dzieci, wyobrażasz sobie z nią przyszłość?
-Chciałbym, czemu nie, ale jak na razie nie. Moje dzieci są malutkie,a Cami jest bardzo młoda i nadal jest czas na wiele rzeczy,ale byłoby dobrze.
A co najbardziej Ci sie w niej podoba?
-Jest bardzo przejrzysta,a ponadto jest piękną kobietą
CO ON W OGÓLE GADA XDDD
Zakochany? niedługo to i ja zacznę w niego wątpić...
Przynajmniej zauważył ze jest bardzo młoda...
Ja juz nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, chyba niedługo u psychologa na kanapie wyląduje przez niego :-o
No ja też już nie wiem o co w tym chodzi....z jednej strony wydaje mi się, że on samego siebie oszukuje i próbuje wszystkim wmówić(sobie także), że jest w niej tak szaleńczo zakochany, ale z drugiej w sumie może on rzeczywiście chce iść dalej i być szczęśliwy z Camilą..Nie wiem, jego trzeba by było na jakiś czas ubezwłasnowolnić, bo on sam chyba nie ogarnia :DDDD
Tez moim zdaniem są takie dwie strony jak mówisz tylko teraz pytanie która z nich jest prawdziwa i co i czy z niej ewentualnie wyniknie :-?
Tak właśnie jest, zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko ze osobiście czasami mam problem z odrozniemiem czy on się denerwuje bo go ogólnie juz temat Lali nie interesuje i wkurza go że pytają o nią w ogóle czy denerwuje się bo ciągle coś do niej czuje i nie wie jak się zachować żeby się nie zdradzić.
cd. A wychodzi mu to tak jakby w nią watpil i co za tym idzie naraża się na krytykę. Myślę i mam nadzieje ze jednak nadal ją kocha tylko mu wychodzi inaczej bo się wypowiadać nie potrafi i tego się wole i chce trzymać.
Też te pytania o ślub i dzieci jak są ze sobą może z dwa miesiące.
Pamiętam jak potwierdzał związek z Lali i jak mówił dlaczego się w niej zakochał i jak się wtedy śmiał,było słychać, że jest naprawdę szcześliwy.
No pytania trochę nie na miejscu, nie ich czas za bardzo wiec w sumie nie wiem po co on w ogóle na nie odpowiadał? Co prawda powiedział na wszystko "nie", "nie teraz" itp ale w taki sposób jakby jednak wiązał z nią przyszłość a to mi się juz bardzo nie podoba choć na poważnie tego nie biorę :-P i w sumie nawet sobie tego nie chce wyobrażać...
Z Lali to mi się wydaje jakby drugą młodość przeżywał ;-) zakochany był w niej jak nastolatek jakiś i tak jak pisałaś hajtnął by się z nią w każdej chwili. Byli jak papuzki nierozlaczki, po prostu cudowni <3
Cały wywiad
https://www.youtube.com/watch?v=qM5pZCGHHw0
Pytają się o Camilę i czy chciałby wziąć z nią ślub i mieć dzieci i powiedział, że jak jesteś zakochany to myślisz o takich rzeczach, ale na razie nie i dzieci też nie, jego są małe i ona jest młoda i że podoba się z mu się w niej to, że jest "przejrzysta" (jako osoba). Jak mówi o Camili i o dzieciach i ślubie to nie ma tego .błysku w oku jaki miał jak mówił o Lali. Mam wrażenie że z Lali to on by się hajtnął o każdej porze dnia i nocy .
Jakie miny robi jak mówią o Lali.
Wymyślają, że całował się z jakąś przyjaciółką Isabel na ślubie i do niego dzwonią, ale on wszystkiemu zaprzeczył i chyba był zły.
Wyskakuje mi że filmik usunięty :-( ale wyobrażam sobie te jego miny i oczy...
Ja zresztą myślę że on tak sobie chce wmówić że jest wszystko cudownie, że z nią mu jest cudownie ale w rzeczywistości tak wcale nie jest. Nie może mieć Lali to brnie w związek z Camilą takie moje zdanie
Niech oni się tam wszyscy w głowę puknął bo mają coś nie tak z nią, już to co oni wymyślają to przechodzi wszelkie granice i się nie dziwię jeśli był zły bo nie sposób nie być
Oboje tak cierpią/cierpieli, to była taka piękna miłość, a wydaje się jakby wszyscy i wszystko sprzysięgło się przeciwko nim:rodzina, przyjaciele, dziennikarze. Jak sobie przypomnę jak on się na nią patrzył nawet dopiero jak zaczynali nagrywać, potrafili w jednym spojrzeniu przekazać całą miłość jaką się darzyli. Minęło już pół roku, a jesteśmy prawie w tym samym miejscu co po rozstaniu. Mnie serce boli jak widzę to wszystko, a co dopiero oni, strasznie mi ich żal. Rozumiem to, że chcą iść do przodu i odbudować swoje życie, ale chyba im nie idzie.
Mariano tez odpowiedział tak dwuznacznie jak go zapytali o te ploty z Lali, a jak potem gadali o pocałunkach na slubie to był zły i stanowczo zaprzeczył. Mim zdaniem oni rozstali się w bardzo złych stosunkach, kochają się/kochali, ale to wszystko wygląda jakby on naprawdę wierzył w tę zdradę.Według mnie oni nawet po rozstaniu nie porozmawiali i dalej sobie dogryzają...choć może to dobrze, może jakby sobie wszystko wyjaśnili to rozeszliby się w swoje strony i koniec, a tak to jest nadzieja.
Cały czas czuję, że ta historia nie jest jeszcze skończona, że jeszcze coś się wydarzy tylko i Mariano i Lali muszą trochę zmądrzeć bo oboje robią głupoty.
Z drugiej strony może gdyby właśnie porozmawiali na spokojnie, gdyby wyjaśnili sobie ze zadnej zdrady nie było itd to może wtedy byliby nadal razem, trudno powiedzieć. Ja w każdym razie wyznaje zasadę ze nic nie dzieje się bez przyczyny wiec może to rozstanie jest po coś? Żeby, no nie wiem, bardziej dojrzeli do stałego związku i w końcu w którymś momencie sobie uświadomili że są dla siebie stworzeni? A może jeszcze jakiś inny ukryty cel tego jest? Ja będę właśnie tak myśleć bo jest wtedy łatwiej i nadzieja zostaje
Jego mina
https://pbs.twimg.com/media/CtURk3SWIAAvFLA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CtURlISWcAAzTCp.jpg
Lali dodała wczoraj tweet o treści "miłość" i tak ostatnio zniknęła i nikt nie wiedział gdzie była. Nie zdziwiłabym się jakby kogoś miała.
Ja już nie mogę, psychika mi przy nich wysiądzie.
Nie wiem sama co o tym wszystkim myśleć ale spróbujmy znaleźć w tym też pozytywy, jeśli ona kogoś ma tak jak on to może niech sobie będą z kimś innym i spróbują ułożyć sobie życie bo może właśnie wtedy zrozumieją że to nie to, że tylko tak na prawdę ze sobą byli szczęśliwi i siebie kochali, spotkają się znowu i wtedy nastąpi przełom? Ja postanowiłam myśleć w taki sposób bo inaczej juz bym wylądowała dawno w psychiatryku. Tak w życiu czasami bywa, nie tylko w filmach ze się ludzie rozstają, wiążą się z kimś innym ale po jakimś czasie uświadamiają sobie ze tak na prawdę szczęśliwi nie są z nowym partnerem/partnerką (nawet się rozwodzą jeśli się pobrali ale ja oczywiście w ich przypadku tego nawet pod uwagę nie biore bo wtedy to bym się załamała), spotykają się ponownie i bach miłość odżywa znowu. W ich przypadku może będzie tak samo tym bardziej ze byli w sobie zakochani do szaleństwa a czegoś takiego się nie zapomina wiec tak jak wcześniej wspominałam uważam ze nic nie dzieje się bez przyczyny i obym miała rację tez co do nich.
Hej jestem tu nowa :)
Od samego poczatku ogladam telenowele moja nadzieja, ale dopiero kilka dni temu dowiedzialam sie ze glowni bohaterowie w zyciu prywatnym tworzyli prawdziwy zwiazek. Przeczytalam kilka poyzszych wpisow i nie wiem za bardzo o co chodzi z ta zdrada? Chodzi o tego niby rezysera tak???
Dokładnie producenta telki ale to zupełnie jeszcze inna historia. Tak mówiąc od początku i w skrócie Lali i Mariano byli razem prywatnie ale niestety doszło do ich rozstania i żeby było jasne tak na prawdę nie wiadomo jaka była przyczyna ich rozstania ale były różnego rodzaju plotki które no właściwie powstały z niedwuznacznych wypowiedzi Mariano. Ja i wiele innych osób podejrzewamy że możliwe jest że ktoś nagadał mu że Lali go niby zdradziła, nie wiemy z kim, a on w to uwierzył, pokłócili się i Lali z nim zerwała czyli można powiedzieć że przyczyną mogło być brak zaufania ale to są tylko domysły, zeby nie było choć jest to najbardziej prawdopodobne. A ta zdrada o której mówiłyśmy teraz to chodzi o to że ten producent właśnie zerwal ze swoją dziewczyną i ktoś nienormalny powymyślał że to przez Lali, ze mieli romans w trakcie kręcenia telki co jest tak jak mowiłam niedorzecznością bo telka byla kręcona rok temu a teraz dopiero sie rozstał więc Lali nie ma z tym nic wspólnego, jest to totalna bzdura taka samo jak z tamtą wymyślną zdradą przez którą rzekomo Lali i Mariano sie rozstali. Jak dla mnie ktos miał w tym swoj interes zeby ich rozdzielić co mu się zresztą niestety udało a Lali i Mariano sobie na spokojnie nie porozmawiali, nie wyjaśnili i jest teraz tak jak jest
Aaaa.. okej okej dzieki :)
Moim zdaniem przydałby sie tutaj taki Kot i Gilda ktorym mogliby sie wyzalic i ktorzy jakos by ich połaczyli hahahahaha :p
A tak na powaznie to teraz jak oni sa zajeci i jakimis zdjeciami telenowelami czy piosenkami to ciezko im nawet bedzie sie spotkac. Tak jak pisaliscie ten slub bylby dobra okazja no ale kurcze niestety... ciekawe tylko co oni teraz maja w glowach i co mysla :))
Patrząc na to co oni teraz wyrabiają to w sumie trudno powiedzieć co myślą, czują ale pewne jest że się bardzo kochali a takiego uczucia się nie zapomina ;-)
Tak w ogóle to witamy na forum kolejną marialiholiczkę :-D
Witamy :) bardzooo ciekawe co myślą.
Na insta Camili je siostry i przyjaciółki się wykłócają o nieistniejącego siostrzeńca( według niech przyszłego syna C i M ) "ta ciocia i ta".
Mariano uważaj bo jeszcze cię w coś wrobią.
Tak poważnie to WTF jak dla mnie.
Yyy ok tylko chyba tak czy siak to trochę za wcześnie na to :-/ wiec chyba im się coś pomyliło a poza tym jak mniemam są one w wieku Camili lub około wiec w zasadzie można powiedzieć że mają jeszcze fiu bzdziu w głowach i żarty sobie stroją ale są one jednak moim zdaniem szczeniackie i głupie. A tak na marginesie to ja nie ogarniam zupełnie po co się związał z tak młodą dziewczyną, ja nie wiem że on się jeszcze niczego nie nauczył po tych wszystkich przygodach, jakby się związał z kobietą zbliżoną wiekiem do swojego to już by to mnie tak nie razilo po oczach bardzo a tak, aj nie wiem nie rozumiem go już. Aczkolwiek z drugiej strony w sumie gdyby się związał ze starszą kobietą to wtedy może gorzej bo większe prawdopodobieństwo że byłoby to poważniejsze, mogłoby wyjść z tego małżeństwo na przykład nawet (chociaż niekoniecznie) a jak jest z tak młodą osobą to jest szansa że to nie jest na zawsze, że się to rozleci prędzej czy pozniej bo w koncu jakby nie było różnica wieku spora, są trochę na innych etapach życia, inne mają priorytety i spojrzenie na świat wiec w zasadzie może to że jest akurat z nią to plus? ;-) Wiem Lali tez jest młoda ale kochali się co zmienia postać rzeczy i czego już o nim i Camili nie mogę powiedzieć. No ale tak czy siak pakuje się w coś i nie wiadomo po co :-/
Osobiście mi się wydaje tez że ta Camila jest Marianem zauroczona tylko, jest z nim bo znany, przystojny, czuły na pewno a nawet po to żeby się nim chwalić na prawo i lewo (choć tego nie wiem ale nie jedna pewnie z jej otoczenia jej zazdrości, ba nawet ja jej zazdroszczę :-P ) bo miłości tu na pewno nie ma, tak samo jest od strony Mariano zresztą, nie kocha jej ale jest z nią byle być, takie moje zdanie.
A tak w ogóle on powinien mieć więcej oleju w głowie powiedzmy sobie szczerze ale gdzieś mu aktualnie w większości chyba wyparowal jak widać a tym ile mu zostało niech się faktycznie pilnuje żeby sam się nie wrobił w coś bo wiesz jednak do tanga trzeba dwojga... :|
Ja myślę że od strony tej Camili musi się coś wydarzyć negatywnego żeby on przejrzał na oczy że ten związek to pomyłka, cokolwiek co by mu dało do myślenia ze ona nie jest dla niego i że wcale nie jest taka idealna jak mu się wydaje, może taki przysłowiowy kubeł zimnej wody by go otrzeźwil dopiero :-? Tylko żeby za późno nie było ale ja najgorszego scenariusza nie zakładam, nie chce.
Dzieki za mile powiatanie ;)
No coz jak czytam te wszystkie komentarze to sobie mysle ze szkoda ze ich nie znamy osobiscie ;) bo gdyby tak bylo to juz dawno wrociliby do siebie hahah :)
A tak musimy czekac i dowiadywac sie wszystkiego przez rozne fora..
Ciekawi mniie tez czy Lali nikogo nie poznala.. bo jezeli tak to wtedy sie zacznie :p i pewnie Mariano jak przyjdzie okazja beda wypytywac o to i ciekawe co powie ;) no coz wszystko okaze sie niebawem ;)
Nie było mnie tu od soboty a takich historii się dowiaduje. Myślałam że Marino nie jest już z ta Camila ;/ eh niezła zmylka z tym wyszła. Ale z tym wywiadem to poleciał grubo, o czym on wgl mówi jaki ślub jakie dzieci ?( Nie zgadzam się na to hehe ;p). A tak serio to ja już go nie rozumiem, może faktycznie w ten sposób chce zapomnieć o Lali , bo ja w to nie wierzę że on jest tak bardzo szczęśliwy z ta Camila..
Mam wrażenie, że jak o te dzieci się go pytali to tak powiedział na odczepnego i żeby było wszystko ok bo zaznaczył, że nie teraz i nie był zbyt chętny do tego. Przecież nie powie jak z nią jest, że absolutnie nie bo to też byłoby dziwne.
Ja też już go nie rozumiem. Mam wrażenie, że on co innego czuje, a co innego robi.
Mogę się założyć, że w wywiadach będą ich o siebie pytać jeszcze przez długi czas bo dziennikarze nie odpuszczą sensacji, a o nich ludzie lubią czytać( przyznam się ja też).
Ej sluchajcie wlasnie ogarnelam ten album Lali.. nie wiedzialam ze nie ma tam tej piosenki ESPERANZA :(
kurcze jakos smutno mi sie zrobilo :((
Piosenki z Mojej Nadziei są na oddzielnej płycie...w trakcie trwania telki została wydana płyta z piosenkami , ale to nie są piosenki Lali ( pewnie należą do producentów telki) choć do niektórych pisała słowa.
A ta piosenka AMOR ETERNO tez jest z telki ?????
I normalnie w Polsce mozna je kupic czy nie ma szans???
Bo ten album soy widzialam po 35 zł. ale to pewnie zamowione a odbior w empiku
Wgl te z mojej nadziei to meeega mi sie podobaly seeerio.. te sa tez bardzooo dobre ale jednak tamte kojarza mi sie z ta 2 Mariano i Lali i jakos zapadły mi w serduszko haha :)
Amor Eterno też jest z telki, a słowa podobno pisała Lali i mi też się bardzo z nimi kojarzą.
Płytę z telki to wątpię, choć jakbyś zamówiła na jakiejś zagranicznej stronie to może. Wszystkie piosenki są w internecie, ale to nie to samo co płyta.
W kazdym razie bede chciała ja sobie zamowic ;)
hahha ciekawe czy gdyby tamta plyta nie wyszla to czy amor eterno z Mariano by wsadzila do albumu.. ale pewnie by to zrobila ;)
Niestety nie wszystkie piosenki z EM są na płycie tych z końca telki nie ma bo by musieli wydać drugą płytę. Amor Eterno jest tylko w internecie z tego co wiem i wersji studyjnej doczekaliśmy się dopiero jak telka się skończyła w Hiszpanii i na koniec zrobili filmik z Tomasem i Espe i tam była jako podkład muzyczny ( to był piękny dzień).
Jeżeli chcesz kupić płytę z piosenkami z serialu Esperanza mia to na allegro jest a gdyby już nie było to napisz do sklepu Audiomax na Facebooku tam Joanna ci wytłumaczy wszystko i ściganie płytę do Polski. Ja i trochę innych osób zamawialo u niej płytę Lali "SOY" i jesteśmy bardzo zadowolone. Wszystko super przyszło ;)
Czyli ogólnie Amor Eterno nie jest na zadnej płycie? Dobrze zrozumiałam Coset???? bo czm niby Lali nie wrzucila jej do albumu???
Ooo anahilali93 dziekuje na pewno skorzytam ;) moze zamowie nawet 2 :D
Tak, nie ma jej na żadnej płycie tylko krąży po internecie. Nie wrzuciła jej do albumu bo to była piosenka z telki, a na płycie znajdują się jej własne piosenki.
Mariano ma być na rozdaniu nagród Kids Choice Awards i z tego co wiem Lali też :))))✊
A kiedy mają się odbyć tę nagrody Kids Choice Awards ?
Ciekawe fajnie by było, gdyby się spotkali ale obawiam się znowu rozczarowania.
A Mariano jest też nominowany?
Wiem tylko że w pazdzierniku, ale dokładnej daty nie znam:) nie jest nominowany, ale czytałam na tt że jest zaproszony i że ma tam być :)
13 października ponoć a Mariano z tego co wiem nie jest nominowany wiec nie jestem pewna czy on będzie. Ja bym poczekala aż sam potwierdzi bo żeby później rozczarowania nie było :-P choć Lali pomimo że jest nominowana tez nie jest pewne czy przyjdzie bo wiecie różnie bywa... :-/ także lepiej się wstrzymać z radością na razie dopóki sami oboje tego oficjalnie nie potwierdzą :-)