PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28791
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Czytałem niedawno na Wikipedii, że odtwórczyni roli Stephanie-Susan Flannery-jest lesbijką! To prawda???
Ciekawe, ile gejów i lesbijek jest w "Modzie..."????

ocenił(a) serial na 3
Przemek

Tak, Stephanie to lesba, ale w Modzie nie mieliby jaj pokazac żadnego lesbijskiego, czy gejowskiego pocałunku. ZNaczy aktorka, która gra Stephanie jest lesbijką.

ocenił(a) serial na 3
____10

Kurczę naprawdę?! Nigdy bym nie przypuszczał! Ale skoro tak to niech Brooke ma się na baczności!

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Dodatkowo Susan ma chyba adoptowana corke, z tego co mi wiadomo. Ciekawe co zrobila, zeby ja zaadoptowac... xD

ocenił(a) serial na 8
Mikao6

no jak to co? to proste!! zabrała swoją kochankę przebraną i ucharakteryzowaną za faceta do biura adopcyjnego, pokazała lewe papiery, że są "małżeństwem" i dziecko!

buhahahahhaha

ocenił(a) serial na 1
Przemek

Ohohoh... jak miło to słyszeć. Czyli skrywane uczucie Brooke-Stephanie niedługo eksploduje! Och, już szacuje że wydarzy się to w odcinku ok. 8543 <lol>

ocenił(a) serial na 10
akira894

Ty wy nie wiedzieliscie? Przeciez jest takie slawne powiedzonko: "Kto sie czubi ten sie lubi".
Brooke zda sobie sprawe, ze kocha Stefe. Anuluje swoje malzenstwa i zawrze nastepne, z czego kazde bedzie trwalo nie wiecej niz miesiac. Bedzie chciala zagluszyc glos z jej serca mowiacy "Zawal!". Brooke zrozumie "Zawalcz" i zacznie uwodzic Stephanie. W odcinku 8390 wyzna jej milosc i wprowadzi sie do Forresterow. Potem okaze sie, ze Stephanie jest mezczyzna i beda mieli razem dziecko. ;P

ocenił(a) serial na 8
Mikao6

o, taki ciekawy scenariusz mógłby spokojnie przejść dalej :D

ocenił(a) serial na 10
Przemek

A dziękuje, dziękuje. ;P

Poprawka, na angielskiej Wikipedii pisze, ze Susan swoja córkę urodziła, a nie adoptowała.

ocenił(a) serial na 8
Mikao6

dziwne...lesbijka jest matką własnej rodzonej córki! raz słyszałem,że pewne małżeństwo po 12 latach się rozwiodło, mieli 2 dzieci. Facet wtedy przyznał się, że jest gejem!

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Ojciec mojego bylego kolegi z podstawowki prawdopodobnie tez jest gejem. Rozeszli sie z jego matka, a jak widac syna tez maja.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Przemek

artes liberales.
Obyś stał się gejem;-))

ocenił(a) serial na 8
Binula

sama...:)

a czemu niby mam stać się gejem? Nie jestem, nie byłem i nie będę.

Przemek

Co sama?
Po to,abys wiedzial jak to jest dostac kopa w dupe od takich ignorantow jak Ty.A ze w zyciu bywa roznie, to czasami dostaniemy to, czego najbardziej nienawidzimy.

użytkownik usunięty
Binula

Mądrze piszesz, binek. Gdyby Alteres, czy jak mu tam, został gejem, to ciekawe czy nadal by był takim ignorantem...

Nawet gorzej.Nie jest ignorantem,gdyż atakuje tych ludzi, a to jeszcze gorzej.

ocenił(a) serial na 8
Binula

a czy ja kogoś atakuję?

Przemek

WYrażasz się bardzo niepochlebnie na temat homoseksualistów. W związku z tym,iż mam dużo znajomych gejów i lesbijek, czuję się tym osobiście urażona.

ocenił(a) serial na 8
Binula

w związku z tym przepraszam:)

użytkownik usunięty
Przemek

No :-) Jedna mądra wypowiedź. [][][][][][][][]

Przemek

Przeprosiny przyjęte. To właśnie cechuje dla mnie ludzi inteligentnych- potrafią się przyznać do błędu. Pozdrawiam:-)

ocenił(a) serial na 8
Binula

:)

ja też pozdrawiam:)

Przemek

Co w tym dziwnego??
Jest coś takiego jak bank spermy albo po prostu zapłaciła komuś, żeby ją zapłodnił.

ocenił(a) serial na 6
Przemek

jest taki watek kiedy stefi podejrzewa swoja corke o lesbijstwo i
w pelni to akceptuje... smiac mi sie wtedy chcialo bo wiedzialam o
co kamana :)

ocenił(a) serial na 1
catpsi_

Przecież to zupełnie normalne, że geje i lesbiji mają własne dzieci. To się po prostu zdaża. Wewnątrz są homo, ale na zewnątrz prowadzą heteroseksualne życie. Dla przykładu Czajkowski (ten od Dziadka do orzechów i jeziora łabędziego) był gejem, a małoosób o tym wie.

Pozdrawiam!

akira894

Co znaczy "na zewnątrz prowadzą heteroseksualne życie"?
Czemu rozróżniasz heteroseksualne i homoseksualne życie?

chatiflatt

a może wszyscy są trochę homo, trochę hetero (bo jest nawet takie staropolskie przysłowie "żeby życie miało smaczek...") tylko, że te lewackie organizacje chcą spolaryzować społeczeństwo?

użytkownik usunięty
rixxx

Taa, apotem cala szczesliwa rodzinka zamieszka w domku na prerii :)

Tak btw Stefi odeszła z serialu, tak czytałam w świecie seriali;D