PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28791
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, od czego ta tandeta się zaczęła????

ocenił(a) serial na 1
Krol_Hornet

a kogo to obchodzi:P
ja zapytałem moją mame co było 2 odcinki temu to mi odpowiedziala ze nie pamieta

użytkownik usunięty
przemeknowak

Rozbroiłeś mnie tym tekstem.
Ja się pytam: po co kręcić serial, jeżeli widzowie nie pamiętają, co było dwa odcinki wcześniej?!

Krol_Hornet

właśnie taki jest ten serial no wiesz oglądając odcinek 2567 możewsz zapomnieć co sie działo np. w 2345 xD daj spokój kiedy to sie skończy??? mam nadzieje ze dożyje ;p

ocenił(a) serial na 5
adimadi2

Zaczęło się od tego że Brooke poznała Ridge kiedy ona była jeszcze kelnerką to chyba jasne ;)

ocenił(a) serial na 5
flexia

...zaczęło się od narodzin Ridge`a...to chyba jasne...

ocenił(a) serial na 5
Snaga_Przeklety

nie zaczęło się od narodzin Ridga bo od narodzin dziadka Stephanie :D

ocenił(a) serial na 5
flexia

...a być może... mylą mi się...
Thorne jest starszy czy młodszy od Ridga?...bo słyszałem,że w każdym odcinku mówią co innego...

ocenił(a) serial na 5
Snaga_Przeklety

pierwszy odcinek traktowal o ericu ktory przyplynal z europy na jakims transantlantyku w klasie 7 i jeszcze bez biletow. postanowil zrobic fortune i poznac Bruke.

Barthez_2

A to nie było przypadkiem o tym, że Thorne zakochał się w Brooke, która jednak go odtrąciła, bo wolała Ridge'a, więc Thorne popadł w depresję i postanowił się z niej uwolnić zakładając Klan Złych Ninja?

ocenił(a) serial na 5
Snaga_Przeklety

Thorne jest młodszy, Ridge jest synem pierworodnym dlatego Stephani woli Ridge'a... No i daltego ze Thorne strzelal do Ridgea ale to juz inna historia

ocenił(a) serial na 5
flexia

...pamiętam jak Thorne strzelał do Ridge'a!... widziałem ten odcinek!...
później Ridge chyba w śpiączce był... stracił pamięć... chyba tak...

a kto pamięta jak Stephania straciła pamięć i zamieszkała na śmietniku?...

ocenił(a) serial na 5
Snaga_Przeklety

Ja pamietam! ale byla jazda. oni ci bezdomni pozniej odprowadzili ja do beverly hills.
a pamietacie corke foresterow co byla niepelnosprawna umyslowo a potem sie okazalo ze to byla podlozona dziewczyna przez chyba 20 lat!!!!

pytanie kim jest dla ricka ridge? bratem, ojcem, czy pasierbem czy wujkiem czy k...rwa kimkolwiek? gubie sie

Barthez_2

mi mama mówi, że pamięta jak Stephanie była na ulicy! i żebrała! jakoś ją chyba wtedy Erik zauważył i... wiadomo co dalej. szkoda, że tego nie pamiętam

ocenił(a) serial na 10
Snaga_Przeklety

nie nie nie ! Pierwszy odcinek był o tym jak Stephanie czyli córka syna ojca Erica która potem go poślubiła urodziła syna swojego męża Ridga który odrazu zakochał się w kochance swojego ojca która sie jeszce nie urodziła i która była bratem i siostra i ciotka małego Ericka Forrestera III

flexia

na początku była ciemność. Potem bóg stworzył Modę na sukces :)

ocenił(a) serial na 5
Krol_Hornet

*Chuck Norris odmówił, gdy proponowano mu rolę Ridga!!

ocenił(a) serial na 5
Snaga_Przeklety

...ale i tak wystąpił gościnnie w odcinku numer 20568... grał barmana... sprzedawał koniak Thotnowi, który mu się zwierzał z życiowych problemów...
smaczek dla fanów...

ocenił(a) serial na 5
Snaga_Przeklety

a kto pamięta jak Felicia Forrester była taka strasznie wywrotowa, później gdzies wyjechała i wróciła taka ułożona heheh

Krol_Hornet

tych odcinków jest tak dużo bo trwają po 25 minut. ;/
jak lecą dwa to trwają 50 minut.
czyli mógłby być jeden dłuższy i byłoby ich o połowe mniej;d
ale im chyba zależy żeby nakręcić jak najwięcej.
niedługo będą trwały po 10 minut kurde;p

ocenił(a) serial na 5
Karolinka_5

a moim zdaniem mogły by lecieć trzy pod rząd...
bo akcja posuwa się bardzo powoli i nawet te 50 minut to dla mnie za mało...

Snaga_Przeklety

ciekawe czy jak 'Moda na sukces' sie skonczy (czy to kiedys nastapi?) beda ja powtarzac od poczatku.. wtedy nie byloby watpliwosci od czego to wszystko sie zaczelo :)

ocenił(a) serial na 4
Krol_Hornet

Wszystko się zaczęło od poczęcia przez Ridge'a supermocnego ludzika czasu. Poźniej okazało się, że Ridge był 8 pasażerem Nostramo i był syf:-)

Pawelek

a wiecie że Ridge nie jest synem Erica tylko jakiegoś na M(nie mylić z Magdą M.)??A zaczęło się od tego że Tyranozaur Brook zakochał się w Tyranozaurze Ridge'u ;P

ocenił(a) serial na 1
Goku

Jak czytam te wypowiedzi to mi się chce normalnie pod stołem leżeć i padać w drgawki ze śmiechu !!! Ludzie !!!! To debilna chałtura ! Co to jest gdzie strzelają do siebie, ten chce tego zabić, tamta zdradziła go z tamtym, ten jest jakimś złym bratem bliźniakiem..........
Co to jest ??????????????

domik1

odpowiedz jest prosta - witamy w "Modzie na Sukces" !!!! :)

Krol_Hornet

oto krótkie streszczenie odcinków z 1987 roku:
Caroline i Ridge są w sobie zakochani i zamierzają się pobrać. Ojciec Caroline Bill Spencer jest przekonany, że Ridge nie jest właściwym mężczyzną dla jego córki, więc zatrudnia prywatnego detektywa i odnosi sukces. W wieczór panieński Caroline, detektyw nakrywa Ridge'a z była przyjaciółką, modelką, Alex. Ridge jest zrozpaczony, jednak z wesele nie zostaje przesunięte. Caroline jest ostatecznie pierwsza kobietą, w której on rzeczywiście się zakochał. Podczas ceremonii ślubnej Bill pokazuje swojej córce zdjęcia Ridge'a i Alex. Caroline zostaje zabrana do szpitala. Brooke mieszka ze swoją matką, Katie, Donną i Stormem w skromnym domu w Los Angeles. Beth pracuje w firmie organizującej przyjęcia. Brooke jest zaręczona z policjantem Dave'em Reed'em, ale potajemnie marzy, by prowadzic takie życie, jakie prowadzi rodzina Forresterów.
Brooke zna oczywiscie, na razie tę rodzinę tylko z gazet, ale koniecznie chce ją poznać. Szczególnie fascynuje ja Ridge. Brooke dowiaduje się, że ślub Caroline i Ridge'a się nie odbył i, że Caroline leży w szpitalu. Brooke postanawia do niej pójść. Obie natychmast się zaprzyjaźniają. W szpitalu także Brooke po raz pierwszy spotyka Ridge'a. Eryk spotyka swoją dawną miłość Beth Logan. Caroline zostaje wypisana ze szpitala. Thorne zakochuje się w niej. Krótko po tym, Caroline zostaje zgwałcona. Nie czuje sie na siłach, by poslubić Ridge'a. Caroline przeżywa trudny okres. Następnie bierze ślub z Thorne'em. Kristen i Clarke zostaja parą. Brooke zakochuje się w Ridge'u i zrywa z Dave'em. Brooke i Ridge zostają, na przekór Stephanie, parą.

użytkownik usunięty
ppgg

Czyli "prawie" zacząłem ogladać od początku - a zaczęło się od "żartu" Ridge'a z Caroline w łóżku

ppgg

skad mozna przeczytac streszczenia odc 1 moga byc streszczebia angielskie prosze o szybka odp na adress ann_skrz@interia.pl

Krol_Hornet

a wie ktoś, ktory jest teraz odcinek w stanach?

Eco

spojrz na amerykanska str to sie dowiesz....

majeczka_4

własnie odwiedziłam amerykanska strona serialu i tak jak w ogladanie mody wciagnelam sie w czytanie dalszych losow bohatrow i moge powiedziec tylko ze to niesamowite :) oni naprawde moga ten serial jeszcze bardziej zagmatwac naprawde niesamowite

Hrabina_Agata

eee nie beda juz nic mieszac teraz wszystko rozkrecaja -dlaczego brooke zachowywala sie jak szmata przez wiekszosc odcinkow ,wyjdzie nareszcie ze z tejlorki niezla hipokrytka itp bo stary BELL JUZ UMARL i teraz jego syn zmierza WRESZCIE zakonczyc bold and beautiful POZA TYM nie moga krecic w wiecznosc bo juz niedlugo stary dziad redz umrze a eryk zaraz po nim ;p;pi kogo ma kochac stara ale wciaz rodzaca dzieci bruczka??;p;p

sylvunia

no w porownaniu ze stanami mamy do nadrobienia 2000 tys odcinkow wiec jeszcze sie namiesza.jak dzidy poumieraja to nastepne sie bede rozmnazac i tak bez konca nie moga skonczyc tego serialu bo jak kiedys bede na emeryturze to co ja biedna bede ogladac??? :)

ocenił(a) serial na 7
Hrabina_Agata

ja pamietam dobrze ten watk z postrzeleniem Ridge'a i nibycórką Stefai- oszustka:)
Hej a ktos wie po ile lat mieli Brooke i Ridge gdy serial sie dopiero zaczynal?

użytkownik usunięty
kryptonim_zajec

Proszę bardzo Ridge miał wtedy 54-19 a Brooke 46-19, to wszystko co chcesz wiedzieć?

Oni nie tylko są bold i bjutiful ale też wiecznie młodzi xD ile Staphanie ma już lat? 150? Ja nie zapomne,jak Rick miał z 10-11, a na drugi dzień 16 xD Tam samo było z Bridget. A co do niej,to ona w odcinku przed wakacjami wyszła do koleżanki i do dzisiaj nie wróciła :D Albo Taylor. Kurde pani psycholog a nie potrafi poradzić sobie w trudnych sytuacjach (nie mówiąc tu o pomocy innym). Najlepsze to jest to, że w 5 sekund docierają w inne miejsce,albo ich perypetie związkowe. Albo wątek ze zdjęciami i znamieniem Ericka F.III, jak Amber wtargnęła do swojego domu i krzyknęła 'nie ruszać się!' i wszyscy jak zahipnotyzowani xD. Co do romansów to chyba jeszcze tylko Amber ze Stephanie nie kręciła xD Tam nie ma innych ludzi? że się kazirodztwa dopuszczają lol ;D O tym filmie można dyskutować godzinami. Obejrzałabym wywiad z którymś z aktorów ;D
Tak to jest, jak ktoś z rodziny to ogląda. Człowiek się potrafi wciągnąc xD

ocenił(a) serial na 6
Piratka_5

A wiecie że Ridge będzie miał romans z Bridget(kiedyś przez jakiś czas była jego córką:P) a Brooke z mężem swojej córki:).Normalnie samo życie :D

ocenił(a) serial na 10
McCoy

ta jak ogladalam mode to w mysklach gratulowalam pomyslowosci i az mnie zatykalo czasami , a teraz jak ogladam jerrego springera, to juz wiem ze w usa to normalne ze np facet staje sie transwestyta tylko po to aby udawac bi lesbijke w swoim zwiazku z kobieta a kochankiem geyem?!?

Piratka_5

Moim zdaniem oni dostają SUPER DROŻDŻE no i one sprawiają, że tak szybko rosną. Rodzinny specyfik, tajemnica przekazywana z pokolenia na pokolenie...

użytkownik usunięty
Krol_Hornet

ta tandeta chyba sie nie skonczy nigdy :-(

użytkownik usunięty

Lepiej niż oglądać modę jest poczytać wasze wypowiedzi:-)))))))))))

masz rację.
ja tutaj sie słaniam ze śmiechu jak to czytam.
rodzice mysleli że dostałam jakiegos ataku XD jak znaleźli mnie pod biurkiem tarzająca sie ze smiechu (lol)
moda jest (lol)

ocenił(a) serial na 10
Samantha

to forum tu jest super de besciak, tak mnie uhahalo, ze normalnie czytalabym i czytala...

Krol_Hornet

a ja widzialam pierwszy odcinek w 1994 roku(mialam 12 lat,hehe, pamietam do dzis). zaczelo sie od tego ,ze stephanie probowala odnalesc ojca brooke, ktory zniknal wiele lat wczesniej, po to by wrocil do matki brooke, ktora to matka miala romans z ericiem, a stephanie chciala zakonczyc ich zwiazek by eric do niej wrocil, tak to sie zaczelo,hehe
mowili wtedy ,ze jest 1800 odcinkow-to bylo w '94,Masakra!!!czy ten serial sie kiedys skonczy??? czy nasze wnuki tego dozyja.,hehehe

ocenił(a) serial na 10
Krol_Hornet

ppgp - Widziałem takie obrazki w necie na jednej ze stron o "Modzie" i było na nim widać, że akcja MNS zaczeła sie od tego, że miało dojść do ślubu Caroline z Ridgem, nagle chyba coś ni stąd - ni zowąd przyjechała Brooke - po wypadku - czy chyba ją ktoś odnalazł i przywiózł do wówczas przypadkowego domu - domu Erica i Sthepanie a dalej to już nie pamiętam. Caprice - ja też zacząłem wstępnie od 1994 roku (w serialu) a na stałe od 1995 (również serialowego) W Polsce był chyba przełom 2002/03 roku, a pierwsze obrazki, jakie ujrzałem to m.in. plany wylotu Taylor do Egipt, zacięcie się windy (Ridge i Taylor) itp. Byłoby ok gdyby chociaż w nocy jednorazowo powtarzali MNS od 1 odcina w TVP1 od marca 2007 roku! 8-)...

ocenił(a) serial na 10
James_Bond_88007

hmmm na poczatku byl adam i ewa --- jak beda tyle grzebac w przeszlosci to sie znajdzie felicja kristen i inni przodkowie i rodzenstwo az do adama i ewy dojda

Krol_Hornet

Autorzy tej plątaniny powinni brać przykład z "Zagubionych". Po np. 20 odcinkach dawać streszczenie wszystkiego od początku. I nie byłoby wątpliwości.

MikeHunt

Czy ty wiesz, ile takie streszczenie musiałoby trwać?? :D:D:D:D:D:D:D Juz to widze, jakiś film pełnometrażowy... :D

ocenił(a) serial na 7
Mefistoself

żeby takie strzeszczeni obejrzeć to trzeba się od razu zaopatrzyć w prowiant na co najmniej 2 najbliższe tygodnie i kilka butelek kropli na zapalenie spojówek, a jakby tak sobie oglądać wszystkie streszczenia na bierząco to trzeba by jescze zawczasu zamówić wizytę u okulisty

ocenił(a) serial na 2
MikeHunt

no chyba raczej po 1000- u odcinków bo w ciagu 20- stu to im okolo jeden do góra dwuch dni zlatuje

a tak wogole pamietacie jak kiedys sie znalazla taka dziewczyna która wygladala jak sieostra bliżniaczka caroline i tam byl wtedy taki fajny bal maskowy i ona miala ladna biala maske normalnie pamietam do dzis

a tak wogole to jest wlasnie pare takich tam co sie dobrze pamieta np
-jak ridge jezdzil na motorze po bodajze smierci caroline taki zapuszczony i broke tak go pocieszac chciala

- albo jak taylor wyszla za tego króla omara ?? czy jakos tak

a co Wam zapadlo w pamiec??