PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636437}
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2621
9,0 2 krytyków
Missing: Zaginiony
powrót do forum serialu Missing: Zaginiony

Missing zostało skasowane przez stację ABC, więc na pewno nie będzie drugiego sezonu. Wszystko skończy się prawdopodobnie na trzynastu odcinkach.

http://showtv.pl/news_item_3497.htm

salmaatache

Nie jestem pewny, ale "Missing" ma mieć 10 odcinków, nie 13. Wielkiej tragedii z tego skasowania nie ma.

direct39

tylko 10 się kończy początkiem :P hm mogli tego nie dawać, jak skasowano 2 sezon, albo będą te 3 odcinki jeszcze...

pixi222

Odcinków miało być i jest 10. Końcówka 10. odcinka to furtka do ewentualnego 2. sezonu, którą powinni wyciąć, gdy się dowiedzieli, że go nie będzie. A nie wiedzieć czemu, nie wycięli.

direct39

hm to głupio zrobili :P

salmaatache

Liczyłem na to że skończy się na 1 sezonie... Historia nie jest aż tak skomplikowana żeby robić Bóg wie ile sezonów. Mam tylko nadzieje że wszystko ładnie wyjaśnią i zakończą!

lechu15

No i dobrze.
Wiadomo było od początku, że drugiego sezonu nie dostanie.
I pewnie będzie ciekawe zakończenie: mam nadzieję.

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

czasem lepiej skończyć z niedosytem niż ciągnąć coś na siłe przez 20 lat(przykład Moda na sukces)

CelineMarie

większość seriali w ostatnich latach wyjasnai się na 1 bądź 2 sezonie a poźniej ciagną tylko ze wzgledu na to ze liczą ze bedzie dalsza oglądalność a ta spada bo wymyslają coraz to wieksze absurdy.

daroni

Większych ogólników już się nie dało wymyślić? ;)

direct39

najprostszym przykładem jest ciągniecie prison break'a przez 4 sezony a nie zakonczenie go na pierwotnych dwóch gdzie ludziom jeszcze się podobał, póżniej to już było wymyślanie nowego wątku i utrata ponad połowy widzów. Dobry przykład?

salmaatache

mimo, że Ashley jest od lat jedną z moich ulubionych aktorek i chętnie oglądałam serial z jej udziałem to zgadzam się z decyzją stacji 1 sezon the Missing wystarczy aby zamknąć wszystkie wątki

smerelerk

Zgadzam się w 100% z moim przedmówcą. Ashley to piękna i utalentowana aktorka do tego bardzo da się lubic, ale niestety serial mnie nie zachwycił i obejrzę go do końca z czystej ciekawości i wytrwałości ;-)

Lana84

ja też, ale wkurzyli mnie 9 odcinkiem :P biedny Rossi :/