PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633464}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20280
5,8 4 krytyków
Misja Afganistan
powrót do forum serialu Misja Afganistan

Krótko- jest coraz gorzej. Ten odcinek zasłużone 1/10. Zapraszam do dyskusji.

ocenił(a) serial na 5
MichBag

Osobiscie uwazam ze 3 odcinek to byl katastrofa, 4 i 5 postanowilem nie ogladac a tu 6 sprawil mi wlasnie pozytywna niespodzianke ;)

addekk

Na prawdę? Te pyszne biegi po piasku, spektakularne bójki, mistrzowskie dialogi. To Ci się podobało?

ocenił(a) serial na 5
MichBag

Lepsze niż postać "młodego" w 3cim odcinku którego porwali talibowie.
Czy mi się podobało? Przynajmniej coś się działo, ale może miałem tak dobry nastój po Killerze na TVNie ;d
NIe napisalem nigdzie ze mi sie podobal, po prostu chciało mi się oglądać go oglądać :)

addekk

Czy uważasz ze to jest wina aktora ktory gra Młodego czy tej troche naciagnietej na potrzeby "dramaturgii" sytuacji?? Osobiście uważam ze koleś ktory gra Młodego robi to bardzo fajnie, ale scenariusz jest w tym aspekcie przesadzony! Mam nadzieje ze bede pamiętał młodego z późniejszych odcinków po ewentualnej przemianie tego bohatera.

anonimczlowiek

Anonim, Ty się podkochujesz w reżyserze, aktorach, czy maczałeś palce przy produkcji?? Bo z tego co widzę już na którymś wątku nie używasz merytorycznych argumentów, nie wyrażasz swojego zdania tylko atakujesz ludzi, którym się coś nie podobało. Zasmucę Cię. Wolny kraj, wolne forum i serial może się komuś NIE PODOBAĆ. I prywatnymi atakami tego nie zmienisz!

MichBag

Absolutnie się zgadzam! Pierwszym odcinkom dawałem szansę, bo naprawdę miałem nadzieję na niezły serial. Ale tak od czwartego odcinka to już poziom zaczął pikować. Szósty faktycznie był fatalny. Chyba to jest mój ostatni :(