PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677140}

Miraculum: Biedronka i Czarny Kot

Miraculous, les aventures de Ladybug et Chat Noir
2015 -
7,4 4,4 tys. ocen
7,4 10 1 4387
Miraculum: Biedronka i Czarny Kot
powrót do forum serialu Miraculum: Biedronka i Czarny Kot

Sezon 3 ep 7

ocenił(a) serial na 8

Wychodzi na to, że historia ma szanse się rozkręcić

Od kilku początku sezonu 3 zastanawiałem się jak rozwiążą patową sytuację i czy jedynym wyjściem będzie ujawnienie tożsamości co w aktualnej sytuacji spowodowałoby masę komplikacji...

Niespodzianka... naprawdę warto było czekać i mam nadzieję, że faktycznie wróży to interesujące 7 sezonów bez udawanej niestagnacji.

Odcinek na dziś przełomowy i rekompensuje wiele acz stylistyka 3 sezonu z dużą ilością cięć, wewnętrznych retrospekcji jest specyficzna.

Myślę, że ja po prostu nie jestem przyzwyczajony jako wapniak ale ciekawi mnie czy ta chyba z teledysków wytworzona metoda animacji jest dla was atrakcyjna.

Wchodzenie w środku historii, retrospekcje i inne zagrania to trochę jak animacja w stylu skakanie po kanałach lub filmach na youtube...

daję spoiler na wszekli wypadek ale starałem się nie dawać za dużo "informacji"

ocenił(a) serial na 8
ArchieIl

Odkrywam kolejne smaczki s03e07 i bezwzględnie jest to odcinek zasługujący na więcej niż 10 punktów.

Jest to odcinek, który nawet kilka wcześniejszych odcinków dopełnia i nadaje im nowej wartości.

Nie wiem kto go zaplanował, kiedy go zaplanowano ale mnie zaskoczył poziomem.

ocenił(a) serial na 8
ArchieIl

Jeśli ktoś chciałby mieć: romantyczną, uroczą i bardzo realistyczną wersję tego odcinka to polecam:

Marinette startuje z "I LOVE ADRIEN"
Adrien startuje z "FRIENDS"

kończą z [nie będę wam spoilerował ale bedzie ciekawie]