Jak dla mnie najlepsze:
Każda scena z Karolem i mamusią
Scena kiedy Kurski zaczyna śpiewać swoją sentymentalną balladę filozoficzną i ''pod celą''
I także w tym samym odcinku gdy Karol i Tadek rapowali
Taniec Tadka i Karola
Scena z odcinka Kit Show jak śpiewali
Jak Kurski przyszedł po meczu i zaczął gadać o tym jaki to Karol wielki
Z odcinka ''Ptak na parapecie'' jak Karol mówił ten żart o mamusi a Tadek dodaje: ''nie lubiła herbaty''
Jak Danka drze się na Tadka: ''Taaaadziiiik na góóręę!!!!''
I z odcinka rodzina patologiczna jak przyszła ta komisja i jak Kurski uczył Karola jak być patologicznym haha
No i moja ostatnia ulubiona z ostatniego odcinka jak Danka wkurzona na męża, zaczyna gadać o jego ''pomysłach'' 'Podaruj sobie ździebełko luksusu'' :-D
:)
1) jak udawali bol plecow zeby nie pomagac na swieta Tadek: kiedy zob. Danke : oczywiscie moja zona Danuta ma rowniez wiele cech dodatnich.... potem Karol: Choinkę tanio kupiłem hhaa z taką miną..
2)sceny jak wymyslaja cokolwiek
3) w odc.Rodzina.... Jak Karol mowi co co takiego numeru jeszcze nie mieliscie.... ahhaa
4)wszystkie sceny z Kurskim i Mamusią
:). Ja jeszcze dodam: 1) Scena w pociągu ''łubudu'' 2) Jak Karol i Tadek mówic co takiego strasznego robią swoim żonom :P 3) Kiedy Norek (sorry, Czukwe Bukwe Ambalabamba) i Karol mówią w 4 językach) 4) Jak śpiewają oleju i wtedy jak tworzyli słowa do reklamy mydła 5) Jak Norek trafił do psychiatryka i miał haluny :) 6) Wtedy co naprawiali zlew 7) I wszelkie inne sceny ;) chciałam wtedy to dodac do postu ale za dużo czasu mineło, aby edytować -;-.
- Sceny ukazujące relację Karol - teściowa.
- Danka, która drze się na Tadka.
- Sposób na obudzenie Tadka z odcinka "Leśne zacisze".
- Z odcinka "Pieśń Strudzonego Renifera" występ dla dzieci oraz scena, w której Kurski usiłuje zabić karpia, po czym wychodzi z łazienki i informuje, że karp uchlał go w palec.
- Cały odcinek "Walka płci".
- Z odcinka "Przybysz z kosmosu", jak Karol prosi Alinę o 50 albo chociaż 30 złotych na kostium na bal tramwajarza, a ona mu odpowiada takim rozbrajającym głosem: "Karolku, nie mogę. Ale powiem ci co mogę zrobić. Mogę ci pożyczyć ramę do obrazu i pójdziesz tam jako obraz.... nędzy i rozpaczy".
- Scena z sukienką, którą Karol kupił Alinie w odcinku "Obiecujący młody człowiek".
- Z odcinka "Witaj mamo" scena opuszczania w pasie spodni Karola.
I wiele, wiele więcej.
moje ulubione sceny to są te co wymieliście, i dorzucam jak Karol i Tadzik chcieli w Idolu wystąpić i porwać Wojewódzkiego a porwali tego lekarza, i potem Wojewódzki do nich do domu przyszedł, jak sąsiadka Obrochtowa przyszła i to safari u Karola było, jak Tomek/ Sabina chcieli żeby Karol poszedł na wywiadówkę i Karol spotkał swoją nauczycielkę Panią Halską z domu Kuczek (mój ulubiony odcinek bo Lipowska była a ja ją uwielbiam ), jak ta Anita co Norek jej nogę czy kolano zajodynował przyszła do Aliny bo ją z Danką pomyliła, a najbardziej to mi się podobało jak Alina miała urodziny i powiedziała Dance że chce Wodeckiego to był zajebisty odcinek mam go na pendrive. Ogólnie lubię wszystkie odcinki ale moje ulubione odcinki ML to : Idol, dola do idola, Zbyszek, jak ten góral był i się w Dance zakochał (zapomniałam tytułu), jak Karol i Tadzik prowadzili program TV , Safari, telefon do dozorcy, jak Tadek i Karol byli w sądzie, Romeo z Weronek i jeszcze tam jakieś odcinki gdzie był Wojciech Pokora,rodzina patologiczna.