Najśmieszniejszy odcinek, wg. mnie to "Kanalersi": "Chcę całować Twoje usta, dłoń twa chuda, a nie tłusta, wąska w pasie jak langusta, czy to miłość czy rozpusta, trafiasz miła w moje gusta". A jaki jest najśmieszniejszy odcinek wg. was?
według mnie najśmieszniejszy odcinek to list miłosny "co ty robisz z moją żoną a co ty robisz z moją żoną ty judaszu chcesz się bić pewnie że chce poczekaj tylko ja muszę ja też muszę " bum Tadka w gembe
A według mnie najlepszy odcinek to Smak wolności.
-Karoooooooooool!!!!
-No
-Gorąco mi. mogę zdjąc marynarkę?
Racja "kanalersi" są świetni:"Zaśnij, że mi zaśnij, wyśpij się we śnie jak w baśni nie bądź taka jedza mała, wszyscy chcą żebyś już spała"
"Tu na razie nie jest bosko, ale będzie Władywostok!"
"Tu na razie dziobią ptaki, ale będzie Kanasaki!"
"Znów lodówka moja moja pusta Norek wyżarł mi mi kiełbase.Jestem smutny jak langusta, ale mu przyleje pasem. Znów Alina mnie krzyczy, chyba wyśle ją do kina albo lepiej nie do kina bo mnie rzuci dla murzyna."
Ale sie usmialem jak to wszystko przeczytalem :D też oglądałem wsyzstkie odcinki
Kanalersi byli fajni ale też dobry był odcinek specjalny za zbyszkiem wodeckim jak karol mówił że uwielbia słuchać muszki kai.
Moim zdaniem najlepszy jest odcinek "ziarnko do ziarnka" rozbroił mnie xD,
chociaż z nową Alinką. Ale najlepszy exekwo z odcinkiem "Przepraszam cię"
najlepsza scena jak Karol opowiada o tym co on robi ze swoją żoną jak wraca z pracy "nacinam jej ciało piłą a rany posypuje solą" xD. Pzdr!
"Kanalersi" i ten odcinek z piosenką renifera (oba podobne tematycznie). A co do "Kanalersów" - "Tadek, o czym są te rapy?"
ja nie pamietam tytulu ale Tadek i Karol uroili sobie, ze ich zony sa w ciazy i nakupowali zabawek, Tadek zaczal sie bawic w pilota gwizednego mysliwca :) pekalem ze smiechu :)
zgadzam się z poprzednim postem i też nie pamiętam tytułu niestety,genialny odcinek. ;DD
Wgl wszystkie są wg mnie super,patologiczna rodzina (` co tak gały w mordę jeża wywalaciee... normalna hawira,nieeee?`),walka płci ('karol,powiedz Alinie żeby ci zrobiła kakao! wy elementy infrestruktury!) i uwielbiam odcinek kiedy wprowadza się nowy sąsiad wg karola 'czarny typ' ;D. Lub ten odcinek kiedy Tadzio zachwyca się przybyszem z kosmosu,a karol ogląda film pt.'zabójcy zabójców 2' ('przepiłuję cię piłą na pół.następnie wszerz,a potem jeszcze w poprzek..').Hahahaha,kocham ich!
A ten o którym mówił kilmenyy to "Dzikość serca" z nowym sąsiadem :) i "TV or not TV" z kosmicznym kapitanem :)
Jak z dentystą to pewnie masz na myśli "Gwiazda reklamy", ja pamiętam tytuły wszystkich odcinków, pozdrawiam :)
sebastian22221,mówiła a nie mówił. ;) :D
Widzę,że faktycznie pamiętasz nazwy odcinków,więc mam skromne pytanie.Jak nazywa się odcinek,w którym Tadzik z Karolem kłócą się,która z ich żon jest w ciąży? Z góry dziękuję za pomoc. :)
Pomocy
Szukam odcinka "Miodowych Lat"
Oglądałem go dawno pamiętam tylko tyle że Karol pokłócił się z Aliną na temat jej matki i powiedział do niej "Że niedługo jej miotły niedługo będą parkować na tym samym parkingu" (czy coś w tym stylu)
W którym odcinku Karol wbił sobie haczyk w język a Tadeusz uznał że zrobił to dlatego bo chce być grubą rybą?:)...czy jakoś tak:)
Tak to odcinek "Przepraszam cię" choć w "Ptak na parapecie też się pokłócił z teściową nazywająć zołzą i paplą!
Ten odcinek ,,Romeo z weronek" został wyreżyserowany przez Waldemara Obłozę (Romana Kurskiego)
mi się wydaje że najlepszy to rodzina patologiczna albo wiecznie młodzi,
ale jest jeszcze wiele śmiesznych i fajnych
Wie ktoś może jak się nazywa odcinek w którym układali hymn polski.I jak
ktoś mógłby napisać ten hymn jaki oni ułożyli?dzięki
Dla mnie najlepsze to "Mister Uprzejmości", "Romeo z Weronek", "Rodzina patologiczna" i "Tadek Krawczyk i Karol Norek"
Tak, zdecydowanie najlepszy odcinek, i ta scena kiedy Karol żali się Alinie że wszędzie widzi Norka : "Idę ulicą-Norek!, patrze za okno-Norek!, otwieram drzwi-Norek!!!"(coś w tym stylu, dokładnie nie pamiętam co mówił, ale otworzył te drzwi i tam stał Norek:D
Poza tym jeszcze "Przepraszam Cię" i "Kanalersi"
Moimi ulubionymi są "Smak wolności" "Tadek Krawczyk i Karol Norek" i "Szefowa z kanałów". Karol był świetny jako szefowa Tadka - "Co ta baba pije kwas do akumulatora?!" :)
ja kocham wszystkie odcinki!! ale szczegolnie
"list do szefa" (ty chamie nieskrobany),
sierżant roku ( jak karol się przygotowywał do swojego przemowienia - beka totalna hahahaha:D ),
business lunch,
bardzo białe Boze NArodzenie :)
medium
Ja uwielbiam wszystkie odcinki, każdy ma w sobie coś szczególnego. Uderzając w temat z drugiej strony, uważam, ,że najsłabszym jest odcinek "Honor Albatrosa" - jakoś do mnie nie przemawia :) pozdrawiam
Według mnie wszystkie odcinki są super, ale najlepsze odcinki to przede wszystkim "Kuzguwu Boski Dynamit", "Tadzio Krawczyk i Karol Norek", "Mój Braciszek Karol" oraz oczywiście "Pieśń Strudzonego Renifera". Super są też:
- Opiekunka do dziecka
- Kanalersi
- Romeo z WeRonek
- Randez-Vous- w ciemno (z Jackiem Kawalcem jako Bolek Marciniak- super rola :D
- Koniec Świata
- Gwiazda reklamy
- Bjorn Bergenstrup
- Awans
- Sierżant roku
- Tv or not TV
- Odmienny stan
- Alina i blondyna
- W pułapce
- Business lunch
- Mecz derbowy
- Egzorcysta
- Ukryte kamery
- Copywriterzy
- Koh-i-Noor
- Nagła śmierć
Moim zdaniem najsłabszym odcinkiem jest "Płyn na Porost włosów"
Moj ulubiony odcinek, to ten w ktorym chlopcy wybrali sie na derby Warszawy :)
Tadzio Norek ''Krol Zylety" :D
To bujaj stad noobie , a nie tu wbijasz na kazdy temat i kapiesz jakies faje z dupy.
Trudny wybór, ja mogę wymienić cztery będące w ścisłej czołówce: "Mister uprzejmości", "Sprawa wielkiej wagi", "Rodzina patologiczna" i "List miłosny". Mnie najbardziej w Miodowych latach śmieszy znerwicowanie Karola, kiedy wybucha furią, albo tę furię usilnie stara się powstrzymać. P. Żak jest w tym genialny. A w tych odcinkach tych monentów było najwięcej i były najlepsze ;p.