PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 90923
6,1 14 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Bardzo lubie ten serial komediowy,natomiast nie rozumiem dlaczego przestala w nim grac pani Agnieszka Pilaszewska?Bron Boze nie ujmujac w niczym pani Zak,to Pani Agnieszka grala role"Alinki"poprostu rewelacyjnie.Chciałabym,aby nakrecono nowe odcinki,ale wylacznie ze stara ekipa-pani Agnieszka Pilaszewska,Cezary Zak,Artur Barcis i Dorota Chotecka to aktorzy na miare wszech czasow i na miare "Miodowych lat"-najlepszego serialu komediowego w Polsce.

agadolata

Podlaczam sie pod Twoja wypowiedx:) poprzednia aktorke jakos bardziej lubilam choc serial jest niezmiennie znakomity:))

ocenił(a) serial na 9
myszkameister

Tak oczywiście był to zdecydowanie najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem.Agnieszka Pilaszewska była wspaniała.Pasowała do Żaka bardziej niż Jego prawdziwa żona.Dorota Chotecka nie pasowała mi natomiast do postaci granej przez Barcisia ,nie wierzyłem żeby mały ,łysy i infantylny kanalarz wyrwał sobie taką zgrabniótką blondyneczkę.Agnieszka Pilaszewska podobno stroiła fochy i zgrywała gwiazde dlatego została wywalona.

ocenił(a) serial na 10
Assurbanipall

Ja słyszałam, że to Cezary Żak bardzo chciał aby jego żona zagrała postać Alinki w Miodowych latach. Zagroził, że odejdzie z serialu, jak nie zatrudnią jego żony.

ocenił(a) serial na 10
Juszka89

Ta plotka została oficjalnie zdementowana przez Artura Barcisia na jego forum internetowym.

ser_plesniowy

a co miał napisać? że Żak stroił fochy, i dlatego Pilaszewska wyleciała??

ocenił(a) serial na 9
Toosexyforyou

Dokładnie! Też to słyszałam. Pani Pilaszewska została "wygryziona" przez chory kaprys Pana Cezarego Żaka, a nie przez zachowanie tak jak przedstawia P. Barciś, przecież P. Agnieszka do samego końca ona nic nie wiedziała, że wylatuje z serialu... P. Barcisiowi się nie dziwię, że stoi po stronie przyjaciela. Przynajmniej jest lojalny, a nie tak jak P. Żak, który podle postąpił wobec koleżanki, którą świetnie znał... Mówiąc wprost P. Agnieszka była nie wygodna i lepiej było wywalić świetną aktorkę, a rodzina niech zbija szmal. Tak jak, ktoś dobrze zauważył "Miodowe Lata", to biznes rodzinny... Państwo Żak nie pierwszy i nie ostatni raz grają w jednym serialu. Przypadek? Akurat w taki ja nie wierzę.

j_wisniewska9

A reżyser nie miał nic do powiedzenia w tej kwestii?

użytkownik usunięty
myszkameister

Nie.
1.Pani Agnieszka Pilaszewska po prostu źle się zachowywała( stroiła fochy).Pan Artur Barciś pisał tak na swoim forum www.barciślandia.pl

2.Myślę że to czysty przypadek że Pan.Cezary Żak gra ze swoją żoną razem aż w tylu serialach.

Pozdrawim
:)

ocenił(a) serial na 9

A to akurat nie prawda, bo Pani Agnieszka jest przemiłą i bardzo sympatyczną osobą.

ocenił(a) serial na 9
j_wisniewska9

A i jeszcze chciałm dodać, że Pani Agnieszka jest naprawdę świetną aktorką. Bardzo mnie się podobała w "Teatrze Tv" w "Czwartej siostrze" i "Misiu Kolabo". "Barwy szczęścia", "Tygrysy Europy".

Z tym szantażem, to jest niestety prawda :/

ocenił(a) serial na 9
j_wisniewska9

Bardzo mozliwe, że to prawda. Ja myślę, że to ze pan Żak tak czesto gra ze swoja zona nie jest takim calkowitym zbiegiem okoliczności. Nie sądzę żeby p.Agniesza stroiła jakieś fochy. Żak jest bardzo dobrym aktorem i ma w telewizji jakas pozycje. Jak powie ze w serialu ma grac jego zona, bo w przeciwnym razie odejdzie to rezyser w tym monencie ja zatrudnia zeby nie stracacic Żaka..

agadolata

pani żak jest cudowną aktorką ale aga pilaszewska jest boska