PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104479}

Miodowe lata

1998 - 2003
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 90923
6,1 14 krytyków
Miodowe lata
powrót do forum serialu Miodowe lata

Czy mi się wydaje,

ocenił(a) serial na 9

czy kilka godzin temu usunięto z yt prawie wszystkie odcinki?

ocenił(a) serial na 10
Azzurro

To fakt,były i nie ma:( pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
Azzurro

Niestety to prawda... Dobrze, że Miodowe Lata powoli wracają na yt dzięki inicjatywie kolejnych użytkowników :) Pytanie tylko kiedy nastąpi kolejna akcja Polsatu...

Okropna sprawa. Zatrzymałam się na 4 odcinku 4 sezonu, nie oglądałam kilka dni a tu bach, nagle nie ma nic na yt.
Mam nadzieję że szybko powrócą, ściągnę jak najszybciej resztę.
Po tym wydarzeniu postanowiłam więcej nie oglądać Polsatu...

ocenił(a) serial na 9
alexwolf

Pewnie chcą żeby ludzie oglądali na Ipla, a nie na YouTube, stąd to kasowanie...

mistersinister

Ale czy ML są w ogóle na Ipla ? Albo ja źle szukam, albo po prostu ich nie ma.

ocenił(a) serial na 9
alexwolf

Nie ma na Ipla, bo Polsat nie ma praw do serialu (jest na zagranicznej licencji). Mam nadzieję, że szybko dodadzą resztę odcinków, na razie jest do 9.

mistersinister

Na ipli też nie ma :((

ocenił(a) serial na 10
Azzurro

Są na kinomaniaku

ocenił(a) serial na 9
Karla91

Wiem, ale już nawet wolę tego nie pisać, bo kilka ponownie dodanych odcinków na yt znowu usunęli. Niby kinomaniaka nie tak łatwo ruszyć, ale...

Azzurro

Według mojej tradycji zawsze na wakacjach oglądam sobie wieczorami "Miodowe Lata" na youtube lub w telewizji. Przymierzyłem się już w pierwszy dzień wakacji. A tu bach :( Nie ma odcinków :( Byłem zszokowany i zawiedziony, bo jeszcze niedawno były. Postanowiłem się nie poddawać i pobrałem sobie wszystkie odcinki na komputer. Po 9 dniach pobierania udało mi się pobrać :D Teraz, mając wszystkie odcinki, mogę w końcu pogrążyć się w oglądaniu serialu :) Przykro mi jednak, że ani na polsacie nie puszczają już tego serialu, ani nie można oglądnąć go w internecie :(

użytkownik usunięty
Slodki1997

Odsyłam Cię na stronę kinomaniak. tv/seriale/miodowe-lata
Znajdziesz tam chyba wszystkie odcinki Miodowych Lat :))

Teraz i tak już po fakcie :) Na komputerze mi lepiej oglądać :D Ale dzięki :D Aczkolwiek wydaje mi się, że tam po około 2 odcinkach (a oglądam zazwyczaj z trzy pod rząd) wyskoczyłoby, że limit się skończył. I bym musiał czekać.

ocenił(a) serial na 9
Slodki1997

Tam nie ma limitu :)

użytkownik usunięty
Azzurro

Yeap ;) Potwierdzam, VideoSlasher nie posiada limitu :))

ocenił(a) serial na 10

Ja też mam wszystkie odcinki Miodowych lat, ale ja ściagałam(torrent), ale taka sama akcja była z Trudnymi sprawami, Samym zyciem i innym serialami z polsatu...pozdrawiam:)

Sisi_188

Pjona, ja tez z torrentów pobierałem :D Co prawda nie ma tam odcinków specjalnych, ale to już można samemu poszukać :D A tak z ciekawości: ile się u Ciebie pobierało?? ;>

ocenił(a) serial na 10
Slodki1997

:) Dosc długo bo całośc miała z 50gb , z tego co pamiętam jakies 1,5 dnia do 3-zalezy jaka predkosc, seedy i te sprawy:)

Sisi_188

A ja musiałem czekać aż 9 dni :/ Ale się opłacało :D Teraz mam wszystkie odcinki! :D

ocenił(a) serial na 10
Slodki1997

To prawda, przynajmniej mamy wszystkie odcinki:) Pozdrawiam:)

Sisi_188

No prawie wszystkie. U mnie brak tylko tych specjalnych, ale w to się też zaopatrzę :D Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 10
Slodki1997

Sprawdzałam torrent i mam 131 odcinkow czyli zwykle oraz wszystkie specjalne. Pozdrawiam:)

Sisi_188

No mi czterech brakuje. Ale to się da uzupełnić :D

Sisi_188

Sprawdź jeszcze raz, bo owszem, ostatni plik ma w nazwie numerek 131, ale już odcinków nr 45, 82 i 100 w tym torrencie nie uświadczysz :)

ocenił(a) serial na 10
Adik161994

A tak faktycznie :) Dziękuję za poprawkę i pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Czy może zechce się ktoś podzielić ?????? mój mail aneczkaaap@interia.pl odwdzięczę się

użytkownik usunięty
aneczkaaap

Aneczko, proszę bardzo:
tin(y) pl łamane przez hvnr1
PS: Nie zapomnij dodać kropki pomiędzy tiny oraz pl. Poza tym usuń nawias.
Nie musisz się odwdzięczać ;)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

Witam, dziękuję bardzo dobry człowieku! :) Pozdrawiam

aneczkaaap

Witam.

Podam wam link, gdzie można bez problemu za darmo pobrać wszystkie 131 odcinków Miodowych lat.
Powtarzam: 131 odcinków Miodowych lat. Razem z 5 odcinkami specjalnymi:
S1 - Wielkie manewry
S2 - Cypryjski łącznik
S3 - Wewnętrzne dziecko !!!!!!
S4 - Bardzo białe Boże Narodzenie
S5 - Zbyszek

Odcinki specjalne są gorszej jakości, ale są. Reszta (zwykłe odcinki) po 350 MB.
Można podejrzeć odcinek 10 min. Aby obejrzeć cały należy go pobrać. Nic to nie kosztuje !!!

Oto link: http://www.5fantastic.pl/plikosfera/195868/video/6700310

;-) Mam nadzieję, że się przyda.