czy kilka godzin temu usunięto z yt prawie wszystkie odcinki?
Niestety to prawda... Dobrze, że Miodowe Lata powoli wracają na yt dzięki inicjatywie kolejnych użytkowników :) Pytanie tylko kiedy nastąpi kolejna akcja Polsatu...
Okropna sprawa. Zatrzymałam się na 4 odcinku 4 sezonu, nie oglądałam kilka dni a tu bach, nagle nie ma nic na yt.
Mam nadzieję że szybko powrócą, ściągnę jak najszybciej resztę.
Po tym wydarzeniu postanowiłam więcej nie oglądać Polsatu...
Pewnie chcą żeby ludzie oglądali na Ipla, a nie na YouTube, stąd to kasowanie...
Nie ma na Ipla, bo Polsat nie ma praw do serialu (jest na zagranicznej licencji). Mam nadzieję, że szybko dodadzą resztę odcinków, na razie jest do 9.
Wiem, ale już nawet wolę tego nie pisać, bo kilka ponownie dodanych odcinków na yt znowu usunęli. Niby kinomaniaka nie tak łatwo ruszyć, ale...
Według mojej tradycji zawsze na wakacjach oglądam sobie wieczorami "Miodowe Lata" na youtube lub w telewizji. Przymierzyłem się już w pierwszy dzień wakacji. A tu bach :( Nie ma odcinków :( Byłem zszokowany i zawiedziony, bo jeszcze niedawno były. Postanowiłem się nie poddawać i pobrałem sobie wszystkie odcinki na komputer. Po 9 dniach pobierania udało mi się pobrać :D Teraz, mając wszystkie odcinki, mogę w końcu pogrążyć się w oglądaniu serialu :) Przykro mi jednak, że ani na polsacie nie puszczają już tego serialu, ani nie można oglądnąć go w internecie :(
Odsyłam Cię na stronę kinomaniak. tv/seriale/miodowe-lata
Znajdziesz tam chyba wszystkie odcinki Miodowych Lat :))
Teraz i tak już po fakcie :) Na komputerze mi lepiej oglądać :D Ale dzięki :D Aczkolwiek wydaje mi się, że tam po około 2 odcinkach (a oglądam zazwyczaj z trzy pod rząd) wyskoczyłoby, że limit się skończył. I bym musiał czekać.
Ja też mam wszystkie odcinki Miodowych lat, ale ja ściagałam(torrent), ale taka sama akcja była z Trudnymi sprawami, Samym zyciem i innym serialami z polsatu...pozdrawiam:)
Pjona, ja tez z torrentów pobierałem :D Co prawda nie ma tam odcinków specjalnych, ale to już można samemu poszukać :D A tak z ciekawości: ile się u Ciebie pobierało?? ;>
:) Dosc długo bo całośc miała z 50gb , z tego co pamiętam jakies 1,5 dnia do 3-zalezy jaka predkosc, seedy i te sprawy:)
No prawie wszystkie. U mnie brak tylko tych specjalnych, ale w to się też zaopatrzę :D Pozdrawiam :D
Sprawdzałam torrent i mam 131 odcinkow czyli zwykle oraz wszystkie specjalne. Pozdrawiam:)
Sprawdź jeszcze raz, bo owszem, ostatni plik ma w nazwie numerek 131, ale już odcinków nr 45, 82 i 100 w tym torrencie nie uświadczysz :)
Czy może zechce się ktoś podzielić ?????? mój mail aneczkaaap@interia.pl odwdzięczę się
Aneczko, proszę bardzo:
tin(y) pl łamane przez hvnr1
PS: Nie zapomnij dodać kropki pomiędzy tiny oraz pl. Poza tym usuń nawias.
Nie musisz się odwdzięczać ;)
Pozdrawiam
Witam.
Podam wam link, gdzie można bez problemu za darmo pobrać wszystkie 131 odcinków Miodowych lat.
Powtarzam: 131 odcinków Miodowych lat. Razem z 5 odcinkami specjalnymi:
S1 - Wielkie manewry
S2 - Cypryjski łącznik
S3 - Wewnętrzne dziecko !!!!!!
S4 - Bardzo białe Boże Narodzenie
S5 - Zbyszek
Odcinki specjalne są gorszej jakości, ale są. Reszta (zwykłe odcinki) po 350 MB.
Można podejrzeć odcinek 10 min. Aby obejrzeć cały należy go pobrać. Nic to nie kosztuje !!!
Oto link: http://www.5fantastic.pl/plikosfera/195868/video/6700310
;-) Mam nadzieję, że się przyda.