PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80095
7,6 21 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Czy ktoś mi może powiedzieć w którym odcinku wyjechał Chef? Zdawało mi się ze ogladalem wszystkie odcinki do 10 sezonu ale tego odcinka nie pamiętam

ocenił(a) serial na 10
hornet

No to cos slabo ogladales ;] Wyjachal a potem zginol w slicznym stylu w odcinku nr 1 seasonu 10 ;]

ocenił(a) serial na 10
hornet

No to cos slabo ogladales ;] Wyjachal a potem zginol w slicznym stylu w odcinku nr 1 seasonu 10 ;]

ocenił(a) serial na 8
hornet

Chef zapisał się do ugrupowania podróżników molestujących dzieci na całym świecie. Stan i ziomki chcieli go uratowac ale niefortunnie zginął spadając w przepaśc, nabijajac sie na ogromny stalagmit i zostając zjedzonym przez leśne zwierzęta. Później przerobili go na Dartha Vadera molestującego dzieci :P:P

ocenił(a) serial na 10
hornet

Chefa nie ma poniewaz juz nie uczestniczy w SP z racji tego, ze wkroczyl do bractwa religijnego.
Wcale sie nie nabijam, wyczytalem to kilka miesiecy temu na stronie oficjalnej SP, Chefa juz nie bedzie.

kylo_masters

Ok ogladalem juz ten odcinek Tyle ze zanim sie zaczal pokazali jakies urywki co bylo w poprzednim odcinku. W odc 10.01 Chef juz wraca z tego Super Adventure Club wiec myslalem ze moze przeoczylem jakis wczesniejszy odcinek

hornet

Szkoda że go nie będzie bo to naprawdę fajna postać była. Właśnie dzisiaj skończyłem sezon 10 i czekam aż skompletują 11 ale raczej nie wytrzymam i pojedyńczo pociągne.

ocenił(a) serial na 10
hornet

Isaac Hayes podkładający głos Chefa z SP wstąpił do Scjentologów,z racji ze M&T wyśmiewali się ze scjentologów w jednym ze swoich odcinków ,szanowny pan Isaac Hayes nie chciał dalej pracować z twórcami SP.M&T wymyślili,żeby go uśmiercić w jednym ze swoich odcinków.No i nie ma Chefa a szkoda bo była to naprawdę sympatyczna postać w tej jakże przecudnej kreskówce :) pozdrawiam