Czy ktoś mi może powiedzieć w którym odcinku wyjechał Chef? Zdawało mi się ze ogladalem wszystkie odcinki do 10 sezonu ale tego odcinka nie pamiętam
No to cos slabo ogladales ;] Wyjachal a potem zginol w slicznym stylu w odcinku nr 1 seasonu 10 ;]
No to cos slabo ogladales ;] Wyjachal a potem zginol w slicznym stylu w odcinku nr 1 seasonu 10 ;]
Chef zapisał się do ugrupowania podróżników molestujących dzieci na całym świecie. Stan i ziomki chcieli go uratowac ale niefortunnie zginął spadając w przepaśc, nabijajac sie na ogromny stalagmit i zostając zjedzonym przez leśne zwierzęta. Później przerobili go na Dartha Vadera molestującego dzieci :P:P
Chefa nie ma poniewaz juz nie uczestniczy w SP z racji tego, ze wkroczyl do bractwa religijnego.
Wcale sie nie nabijam, wyczytalem to kilka miesiecy temu na stronie oficjalnej SP, Chefa juz nie bedzie.
Ok ogladalem juz ten odcinek Tyle ze zanim sie zaczal pokazali jakies urywki co bylo w poprzednim odcinku. W odc 10.01 Chef juz wraca z tego Super Adventure Club wiec myslalem ze moze przeoczylem jakis wczesniejszy odcinek
Szkoda że go nie będzie bo to naprawdę fajna postać była. Właśnie dzisiaj skończyłem sezon 10 i czekam aż skompletują 11 ale raczej nie wytrzymam i pojedyńczo pociągne.
Isaac Hayes podkładający głos Chefa z SP wstąpił do Scjentologów,z racji ze M&T wyśmiewali się ze scjentologów w jednym ze swoich odcinków ,szanowny pan Isaac Hayes nie chciał dalej pracować z twórcami SP.M&T wymyślili,żeby go uśmiercić w jednym ze swoich odcinków.No i nie ma Chefa a szkoda bo była to naprawdę sympatyczna postać w tej jakże przecudnej kreskówce :) pozdrawiam