Mam pytanie: w wikipedii wyczytałem, że Kenny umiera "na dobre" w 5 czy 6 bodajże sezonie na zanik mięśni. Dostałem w ręce 7 sezon i odziwo Kenny też tam wystepuje? Jak to jest z tym Kenny'm;P
Kenny umiera "na dobre" pod koniec 5 sezonu i nie występuje przez prawie cały 6 sezon, wracając do serialu pod koniec tego sezonu.
Dokładnie, <spoiler> Kenny umiera w piątym tak naturalnie prawie, chłopaki przez cały 6 sezon szukają kogoś do uzupełnienia paczki, pamietam jeszcze jak oglądałem sezon z kolegą który sięucieszył że Butters będzie do nich należał, a oni go odrzucili i tak powstał Prof. Chaos:D:D na koniec sezonu Kenny wraca jak gdyby nigdy nic, to było ciekawe, "OO, hi Kenny" bez wniku powiedziane i juzod 7 sezonu jest z powrotem, radze oglądać SP według kolejności bo potem można troche się pogubić. Zresztą Kennego uważam za zbyt zajebistą postać żeby go usmiercać na amen.
Pozdro
"Kenny umarł na dobre. Po jego śmierci to Butters chodzi w jego kurtce"
nie prawda
Aktualnie ogladam South Park na Comedy Central i sie wlasnie zastanawialam co oni odpier*zielają, że nie ma Kenny'ego o_O Dobrze ze to tylko przejsciowe ale i tak caly sezon bez niego to sporo :( "You bastards!"