PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80113
7,6 21 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Kenny

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie: w wikipedii wyczytałem, że Kenny umiera "na dobre" w 5 czy 6 bodajże sezonie na zanik mięśni. Dostałem w ręce 7 sezon i odziwo Kenny też tam wystepuje? Jak to jest z tym Kenny'm;P

ocenił(a) serial na 10
Mikimoto_

Kenny umiera "na dobre" pod koniec 5 sezonu i nie występuje przez prawie cały 6 sezon, wracając do serialu pod koniec tego sezonu.

bacek180

Dokładnie, <spoiler> Kenny umiera w piątym tak naturalnie prawie, chłopaki przez cały 6 sezon szukają kogoś do uzupełnienia paczki, pamietam jeszcze jak oglądałem sezon z kolegą który sięucieszył że Butters będzie do nich należał, a oni go odrzucili i tak powstał Prof. Chaos:D:D na koniec sezonu Kenny wraca jak gdyby nigdy nic, to było ciekawe, "OO, hi Kenny" bez wniku powiedziane i juzod 7 sezonu jest z powrotem, radze oglądać SP według kolejności bo potem można troche się pogubić. Zresztą Kennego uważam za zbyt zajebistą postać żeby go usmiercać na amen.

Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Mateo_SF

Dokładnie, Kenny rulez:) Jest super:D Dzieki za wyjaśnienie:)

Pzdr 4@ll

Mikimoto_

Kenny umarł na dobre. Po jego śmierci to Butters chodzi w jego kurtce

ocenił(a) serial na 10
ZajacPoziomka

"Kenny umarł na dobre. Po jego śmierci to Butters chodzi w jego kurtce"
nie prawda

z8k

ty zając co było w tych poziomkach??

Mateo_SF

Aktualnie ogladam South Park na Comedy Central i sie wlasnie zastanawialam co oni odpier*zielają, że nie ma Kenny'ego o_O Dobrze ze to tylko przejsciowe ale i tak caly sezon bez niego to sporo :( "You bastards!"

ocenił(a) serial na 8
Sharis

niecaly bo pod koniec od odcinka "a ladder to heaven"
kenny byl przez kilka epizodow tylko uwieziony w ciele cartman'a po tym jak gruby wciagnal jego prochy;p
ale to juz jak wnikac w szczegoly;p