Dopiero niedawno zaczęłam oglądać ten serial na MTV Pl i chciałabym wiedzieć czy w późniejszych odcinkach pojawi się Kenny (zmarł na zanik mięsni), czy rolę czwartego przyjaciela wciąż będzie odgrywał Butters? Proszę o info.
Kenny wróci jak gdyby nigdy nic, po prostu nieoczekiwanie pojawi się w odcinku.
Buttersa zastąpi Tweek w dalszych odc. alle potem kenny wroci_ wiec spox ;D
Pzdr!
do Kenny Mccormick: kenny wróci w odcinku "Red Sleigh Down" ( ostatni odc.
6 sezonu)
Widzę że wciągnął Cię South Park... Świetny serial tak przy okazji hehe. Oglądanie go jednak na MTV w wersji PL to karanie samego siebie:) Mając internet nie ma problemu ze ściągnięciem wszystkich odcinków... Jeżeli ma się problemy ze zrozumieniem angielskiego to w kilka sekund znajdziesz napisy. Według mnie oglądając wersję Pl traci się połowę przyjemności i smaczków którymi ten serial jest wypchany po brzegi.
najlepiej oglądać z napisami lub po ang. Ale i tak lektor na MTV jest lepszy niż inne parszywe tłumaczenia ;/
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Niestety sprzęt mam tak kiepski, że ściąganie nie wchodzi w grę. Ale urabiam znajomych, więc niedługo może coś z tego będzie.
Bez przesady. Akurat polskie tłumaczenie i lektor w SP to przykład świetne wykonanej roboty. Przyjemnie się go słucha, bo widać, że wczuwa się w to co robi (przypomina mi w tym J. Kawalca w polskim Garfieldzie) a gość od tłumaczenie to niezły profesjonalista w slangu ;)
Zgadza się. Mi też się podoba wersja z MTV. Amatorskie suby są w 80% do dupy. Profesjonalne tłumaczenie jest the best. Widać, że Tomasz Kutner zna się na tłumaczeniu, a co do Jacka Kopczyńskiego, to nie przeszkadza mi, że wczuwa się. To jest cool :)