Mecenas She-Hulk (2022)
Mecenas She-Hulk: Sezon 1 Mecenas She-Hulk sezon 1, odcinek 9
odcinek Mecenas She-Hulk (2022)

Mecenas She-Hulk | Whose Show Is This

35m
4,6 1,1 tys. ocen
4,6 10 1 1120
Mecenas She-Hulk
powrót do forum s1e9

Matko Boska

ocenił(a) serial na 3

Scenarzyści chyba naprawdę myśleli, że wpadli na niesamowity pomysł z tym finałem i byli pewni jego błyskotliwości. Jednak tutaj dosłownie co kilkanaście sekund mój brzuch robił salta z zażenowania. Generalnie to dostaliśmy powtórkę z WW84 - Ci źli to po prostu mężczyźni xD Do tego Jennifer gadająca z... no, każdy wie o co chodzi.

To było złe, bardzo złe. Zły finał złego serialu. "Umycie rąk" od odpowiedzialności za ogólnie pojętą jakość serialu poprzez zrobienie z "hejterów" głównych złych serialu. Tylko ludzie nie rozróżniają już hejtu od zwykłego punktowania wad. A ten akurat serial ma ich aż az dużo :]

ocenił(a) serial na 8
BlakJoint

To według ciebie po ujrzeniu ogólnego hejtu na serial zmieniono cały scenariusz i napisano od nowa aby zrobić z hejterów głównych złych?

ocenił(a) serial na 3
noton2

Ale gdzie ja coś takiego napisałem? Według mnie to wiedzieli ze wyleje się na nich hejt za okropny scenariusz :]

ocenił(a) serial na 3
BlakJoint

Moim zdaniem twórcy nie mieli pomysłu na finał, więc postanowili zrobić odcinek-żart o tym jak nie mieli pomysłu na finał.
Serial do tego momentu mi się podobał (bo nie miałem wobec niego żadnych oczekiwań) i pewnie oceniłbym go na 6,5/10 ale finał to najgorsza rzecz jaką Marvel kiedykolwiek zrobił.

ocenił(a) serial na 8
BlakJoint

Po prostu nasz duży brzuch

ocenił(a) serial na 3
Nikodem_Kodzik

Nie trafiłeś xD

ocenił(a) serial na 5
BlakJoint

Słabe to było, ale taka tendencja jest już od jakiegoś czasu. Rozumiem chęć eksperymentowania, ale to po prostu wychodzi słabo. To tak, jak w przypadku Bobby Fetta, nagle ostatnie dwa odcinki są o kimś innym. Zdaję sobie sprawę z tego, że gdyby wszystko było "na jedno kopyto" to też ludzie by byli niezadowoleni, ale tutaj mam wrażenie, że po prostu to wszystko było robione na szybko.