PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2265
Marina
powrót do forum serialu Marina

po 2-óch odcinkach jakoś się wciągnęłam, a i ten aktor co pewnie będzie miłością mariny ten jej przyszywany kuzyn to mi się jego twarz kojarzy z jakieś telenoweli ale nie pamiętam z jakiej

ocenił(a) serial na 10
Anka_51

nom też się wciągnełam :) podoba mi się ta telenowela :) i ten aktor tez mi kogś przypomina :) a jaki jest przystojny ;p

R_B_D

Co do tego aktora, który gra Ricardo - nie wiem czy on jest taki piękny - dla mnie to paszczur i tyle. ale pocieszam sie, ze juz niedługo zostanie wymieniony na Manuela Cordonę. Ten , kto ogladał Gitanas wie o kogo chodzi...

ocenił(a) serial na 7
Anka_51

Mi też się nie podoba osobiście :P Może ten drugi będzie lepszy xD

lama_91

Mi też za bardzo się nie podoba, ale jak zobaczyłam tego drugiego to jakoś nie bedzie mi pasował do tej postaci tego richarda, ten co obecnie gra wygląda młodziej i ogólnie bardziej pasował by.Poza tym nie lubie jak wymieniają w środku filmu aktorów.

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

hej zgadzam sie z anka-szczepanska ten pierwszy chyba bardziej pasuje do roli Ricarda a poza tym najgorsze co moga zrobic w serialach to wymieniac glownego bohatera w trakcie jego trwania trudno sie pozniej przestawic jesli po krotkim czasie wiedzieli ze ten chlopak nie bedzie mogl dalej grac Ricarda powinni nakrecic raz jeszcze te kilka odcinkow z tym nowym pozdrawiam dawno mnie tak telenowela nie zainteresowala:))) bedzie dobra!

Carolle

To prawda od pierwszego odcinka jakoś się wciągnęłam a ten drugi aktor widziałam na youtube jest troche sztywny przynajmniej do tej telci(mogli już jakimś innym zastąpić)

Anka_51

też w pierwszym odcinku mi się nie podobał, ale teraz to nawet.. nawet ma fajny uśmiech, nie chce, żeby go wymienili na tamtego... z jego twarzą jest coś nie tak i kompletnie nie pasuje do tej telenoweli...

ocenił(a) serial na 7
Silva

No zgadzam się. Na początku miałam inne zdanie, wolałam tego drugiego ale po dzisiejszym odcinku zmieniłam zdanie :P

lama_91

dowiedziałam się, że Mauricio Ochmann (bo tak ma na imię aktor grający Ricardo) zrezygnował z tej roli na własnej życzenie, powodem były kłopoty ze zdrowiem...

Silva

on miał podobno problemy z narkotykami i poszedł wtedy do kliniki dlatego odszedł z telenoweli zreszta co za różnica ten drugi aktor czuje że popsuje cała telcie bo nie pasuje ani do telenoweli ani do tej aktorki co gra marine :-(

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

i znow musze sie z anka zgodzic:) " bardzo " sie obawiam momentu zamany juz sie przyzwyczailam......tamten nie pasuje a tak z innej beczki ale Mariny mi bylo zal jak ja (przy koncu odcinka) potraktowal Ricardo przeciez slyszal co ona o nim mowila co czuje a on ja tak objechal a przeciez ona to zrobila dla niego .... juz sie nie moge doczekac piatkowego odcinka pozdrawiam

Carolle

mi tez zrobilo sie jej szkoda, poza tym co miala tej jego zonce odpuscic gdy ja tak osmieszyla

Anka_51

Zgadzam się z wami ;)
A coi do tego, że zmieni się aktor grający Ricarda.. No cóż.. Pewnie w końcu wszystkie się do tego przyzwyczaimy.. Ale szkoda bardzo... Już się zdążyłam zakochać ;P Hehehe ;P
No, a Mauricio ponoć, tak jak ktoś wyżej wspomniał, poszedł na odwyk..

ocenił(a) serial na 9
Daria_

oby ten odwyk podzialal chetnie jeszcze na niego popatrze w innej telenoveli:) po dzisiejszym odcinku juz sama nie wiem wygladalo na to ze on sie w niej extra zakochal a dzis jakis taki nie pewny byl hmmmm co myslicie? a tak w ogole to powinni dawac po dwa odcinki a nie po jednym ani sie czlowiek nie obejrzy juz koniec wiecej reklam niz filmu:)) heh ale mnie wzielo:-) gdyby bylo dostepne w necie juz bym chyba cala te telenovele obejrzala pozdrawiam

Carolle

ja też jak się wciągne to bym wszystko ściągała ale dobrze że mnie brat powstrzymuje bo by mi miejsca na dysku nie starczylo;-)choć przyznam się że od mojej 1st telenoweli(palomy)to pamiętam każdą co się wniej działo

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

heh Paloma :)) tez ogladalam na polsacie lecialo stare dzieje... hej Anka Szczepanska moze moglabys podac linka do tego filmiku na youtube z tym nowym Ricardem jak tam zagladam to jest tego od groma a nie chce przegladac aby nie zobaczyc czegos przed czasem:) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

jak mam czas to obejrze czasem ogolnie jak wiekszosc telenowel i ta potrafi wciagnac tyle ze niektore telenowele wciagaja dopiero od ktoregos odcinka ale ta w sumie juz od pierwszego byla nie najgorsza...

użytkownik usunięty
Agusia

Mi sie podoba brat Ricarda i to jemu powinni dać role głównego bohatera.Jest przystojny ma śliczny uśmiech pasowałby do Mariny.

O tak..! Elijas ma powalający uśmiech! ;)

ocenił(a) serial na 5
Daria_

Elias... haha, śmieszny bohater.
Szkoda, że Mauricio grał Ricardo tylko do 20 odcinka. Był o wiele lepszy niż ten... Manolo? - on jest wręcz brzydki!

panna_niesmiala

straszne-skonczylam ogladac przed chciala "marine" i nagle zmienil sie aktor grajacy Ricarda! zgroza! kompletnie nie pasuje do tej dziewczyny i serialu...moze poprzedni nie byl jakims cudem ale swietnie sie komponowal;)! ja protestuje i juz chyba"mariny"ogladac nie bede...

ocenił(a) serial na 9
zrinka

no szkoda szkoda ze zmienili ale takie jest zycie chociaz osobiscie uwazam ze powinni te 18 odcinkow nakrecic od nowa nie bylo by tego zamieszania w koncu to tylko 18 odcinkow a nie 100:))) a tak trzeba na nowo oko przyzwyczajac:)))

Carolle

Oko na nowo przyzwyczaji się bardzo szybko ;)
A co do nakręcenia tych odcinków raz jeszcze.. Hmm.. Pochłonęło by im to trochę kasy, to raz.. A dwa.. Byli by dość dużo czasu do tyłu. Jak widać, taki jeden odcinek nie kręci sie tak hop-siup w jeden dzień czy coś.. Stąd też mamy odcinek do połowy jeszcze z Mauricio, od połowy już z Manolo ;)
Ogólnie byli by stratni, więc jest jak jest ;P Prznajmniej ja tak myślę ;) Ale wcale mi to jakoś nie przeszkadza.. Obaj aktorzy są bardzo fajni (i przystojni!) :D

Daria_

ale chyba wszyscy mi przyznają że telenowela się strasznie zmieniła elias byłtaki śmieszny a już jego wątku nie ma wcale odkąd się ożenił nawet jego dziecka nie pokazują marina jest nie swoja kompletnie nie jest już tą śmieszną wariatką a ricardo chodzi jak jakiś zadżumiony

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

PIEKNIE TO UJELAS ANKA!!!!!!!!!!! coraz gorzej juz sie nie chce ogladac pierwotne charaktery byly bardziej interesujace!!!!

"ricardo chodzi jak jakiś zadżumiony" bardzo mi sie podoba to stwierdzenie ale sie usmialam!!!!!!! Bravo!

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

w sumie mi poczatkowo tez przeszkadzalo ze aktor sie zmienil i jakos tamten tez bardziej mi pasowal do roli Ricarda ale do tego juz sie powoli przyzwyczajam a ogolnie to do obu nic nie mam...

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

a jeszcze zapomnialam...czy moze "Marina" kojarzy wam sie z jakas inna telenowela?? bo mi np kojarzy sie troche z "Maria z przedmiescia" tez watek milosci biednej dziewuchy do zonatego bogacza tez ciaza i znikniecie meza a pozniej zaginiecie dziecka i adopcja i te zdrady (a pozniej odnalezienie dziecka)...

ocenił(a) serial na 9
Agusia

wg moich informacji ta telenovela jest remake'iem Marii z przedmiascia pozdrawiam p.s ale po odcinku 18 fatalnym remake'iem

Anka_51

wiecie moze gdzie mozna ogladnac marine co bo na youtube niemoge znalesc