PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2265
Marina
powrót do forum serialu Marina

Na prawde świetna!!! Podaje poniżej link na youTube:
http://youtube.com/watch?v=AooTRJQJWHM

Mauricio Ochmann jest taki przystojny xD eh :)).

Marta18

no nawet fajna pioseneczka :D ale i tak wolałam Rubi pod każdym względem :D

ocenił(a) serial na 10
mloda00

Rubi była spoko,ale zdaje mi się,że "marina" będzie lepsza :D.

ocenił(a) serial na 10
Marta18

tak super piosenka :)
Rubi fajna telcia, ale nalepsza była gorzka zemsta :):)

ocenił(a) serial na 10
Marta18

Taa.. Gorzka Zemsta moim zdaniem też jajlepsza jak na razie.. ; PP

A Marina .. Zapowiada się nieźle.. ; DD Będę oglądać..

ocenił(a) serial na 10
Marta18

Po pierwszych dwóch odcinkach jestem pop prostu zachwycona!! ^^^ Fajowy serial! :D

Marta18

no ja tez ewidentnie bardziej spodobało mi sie na początku niż prawo pożądania ale dziś było fajowe jak sie MArina z tą żonką histeryczką lała zupa :D

Marta18

no mi tez przypadła do gusty na pewno bardziej niż prawo pożądania po dwóch odcinkach. Ale zobaczymy co będzie dalej a tak w ogóle strasznie mi sie dziś podobała ta scena co Marina sie z tą żonką histeryczką zupą lała. Kurde miała fajną sukienkę Marina i szkoda było xD

mloda00

i napisałam dwa razy to samo no trudno zdarza sie :D ale moja druga wypowiedź była bardziej rozbudowana xD :D

ocenił(a) serial na 10
mloda00

No faktycznie scena była świetna! Albo jak na tym koncercie zaczeła wrzeszczeć i rzuciła butem w pianistę xD.

Marta18

a znacie może autora i tytuł tej piosenki(rzeczywiście fajna jest ale piosenki fajniejsze były w gorzkiej zemście-wszystkie sobie je ściągęłam)

ocenił(a) serial na 10
Anka_51

Ściągnęłam tą piosenkę choć było trudno...
Śpiewa ją Sandra Echevarria jej tytuł to "Marina".
Jest jeszcze jedna piosenka z tej telenoweli jej tytuł to : Puede Ser, a wykonuje ją zespół El Canto del Loco. =)

ocenił(a) serial na 10
Marta18

Hej widze ze sciagnelas ta piosenke ...ja tez szukałam ale niestety bez skutku...jesli moglabys mi ja przesłac na maila byłabym baaardzo wdzięczna

natalka_20_07@interia.pl

z gory dzieki; *

Marta18

ten serial jest zajefajny :P

ocenił(a) serial na 10
Zuza_3

A macie moze slowa do tej piosenki ktora spiewa Sandra?

ocenił(a) serial na 6
agniiesiia

Wszxystko tutaj: http://www.telenowele.fora.pl/ i to nie jest reklama, a porzadne forum :D.

Black_Falcon

Ta telenowela jest fajowa. Lubię ta piosenke z poczatku i końcu filmu bardzo mi sie podoba!!!

ocenił(a) serial na 10
Marta18

Tak marina też świetna była i piosenki z niej , ale najbardziej mi sie podobały z gorzkiej zemsty :)