PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744868}

Marcella

2016 - 2020
7,1 9,0 tys. ocen
7,1 10 1 9018
Marcella
powrót do forum serialu Marcella

Drogi moderatorze, pasowałoby tu szybko zaakceptować treści i uzupełnić stronę tego serialu bo to prawdziwa perełka na poziomie Mostu nad Sundem się zapowiada ! :)

ocenił(a) serial na 7
PalonyJan

Mostu nad Sundem? Co to to nie!
Serial jest dobry ale zupełnie inny i bez tego klimatu co Mostu nad Sundem.

ocenił(a) serial na 7
mariuszkow

Im dalej, tym gorzej (imo oczywiście). Niektóre pomysły scenarzysta mógł sobie darować (np z
tą pomrocznością jasną głownej bohaterki).

ocenił(a) serial na 7
hmszup

Jak dla mnie mogli sobie darować wątek jej męża i jego „kumpla”.
Pomroczność troszkę „niedopracowana”.

mariuszkow

Swoją drogą, to scenariusz serialu napisał ten sam gość, co "Most nad Sundem" :] Marcelli jeszcze nie obejrzałem. Dopiero zaczynam drugi sezon Mostu.

ocenił(a) serial na 10
mariuszkow

dowcip polega na tym ze po trzecim odcinku wlasnie cos mi zaczelo idealnie pasowac do "Bron" to jest wlasciwy tytul a nie jakis most nad niewiadomo czym , i okazalo sie ze ten sam autor , kreator i wszystko w jednym.
bardzo mocne 10/10 wlasnie za to co bylo i w pierwszym sezonie Bron , ciekawa postac detektywow i ich zycia i ich psychiki , bo kto zabil to raczej jest tylko taka troskawka na torcie a caly tort to ci detektywi i ich piekne umysly

ocenił(a) serial na 7
PalonyJan

Marcella to serial nawet w polowie nie tak dobry jak "Most nad Sundem"
klimat zaden, ten serial jest słaby
zawiodłam sie dosc mocno
na siłe robiony mroczny klimat, łacznie ze sciezka dzwiekowa
i mimo ze wszystko osobno jakos naprawde dawaloby rade to wziete w kupe o dziwo jest kurcze słabe
wymeczylam 8 odcinkow aby miec prawo do wyrazenia opinii

sloane

Do "Mostu nad Sundem" to mu daleko. Główna bohaterka na siłę zakręcona, reszta postaci też taka sobie. Daleko im do autentyczności postaci z skandynawskich seriali. Namęczyłam się, bo nie tyle treść jest przewidywalna, co nudna i nijaka. Do tego te ostrzyknięte twarze i przeszczepione włosy tak widoczne na zbliżeniach...

ocenił(a) serial na 5
sloane

dawno nie oglądałem tak wkur***cego serialu ... bez ładu i składu

ocenił(a) serial na 5
sloane

dokładnie :)

Koneserka69

Wie ktos kiedy 2 sezon pojawi sie na netflixie ?

ocenił(a) serial na 10
PalonyJan

no tak i ona jakos chyba wcale po rozwodzie nie byla :)))