PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43541
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Właśnie oglądałam ostatni odc. przez internet i czy ktoś może mi powiedzieć co to niby miało być!!!! Że to niby ostatni odc. ??? No albo coś ze mną jest nie tak albo reżyser zakpił sobie z fanów tego serialu. Nie będę zdradzać jak sie kończy ten odc. ale to naprawdę jest nie uczciwe, bo wcale na koniec serii to nie wygląda.....

natsumi85

Tz Mnie też zdiwił koniec też oglądałam ale mi się wydaje że całkowitego konca niewidzieliśmy i całkowity koniec bendzie we wtorek 12 hymm zobaczymy tylko ja ktak to sie skonczyłó to niebyło sensu tego wszystkiego oglądać=(

ocenił(a) serial na 5
natsumi85

Mi tez zabrakło konkretnego zakończenia, mozliwe ze faktycznie odcinek internetowy został pozbawiony np. ostatniej minuty, ale jesli tak nie jest to choć mozna sie w sumie domyslic to jednym słowem "lipa".

aska_10

A gdzie to ogladaliscie.....dacie jakies linka??

barciuw

Ja toogladałam na stronie http://magdam.onet.pl/3,0,stream.html ale trzeba dostęp aktywować smsem.... Jak dla mnie jeśli to ma być ostatni odcinek to zupełnie bez sensu :/
LudZIE POWIEDZCIE, ŻE TO NIEPRAWDA I BĘDZIE CHOĆ JESZCZE JEDEN ODCINEK.......

natsumi85

hmm... dobrze sie skończyło bo wiadomo że beda razem... a filip widzial ze ona wybierze piotra... jednak mogliby pokazac jak sa ze soba...
moze rzeczywiscie nie wszystko pokazali w internecie i w TV bedzie dokladna końcówka... ale ta nie jest zla... to jest moje zdanie

pozdrawiam

PS. chcialabym 4 serie... ale musieliby wymyslec cos naprawde ciekawego...

fisha18

To jest ostatni odcinek i wlasnie tak się ten serial konczy!!! Madga wychodzi z domu i idze... Nie dowiadujemy sie kogo wybrała CZy Piotra czy Filipa. My jako widzowie sami wybieramy sobie zakonczenie jakie nam wydaje się b prawdopodobne Piotr Filip czy w ogole zaden z nim.

To jest b dobre zakonczenie b złego serialu. Nie serwują nam wszysstkiego na tacy tylko pozostawiaja nam możliwośc stworzenia naszego wlasnego rozwiazania. Tyle

Tak samo jak bylo z Kasia i Tomkiem gdzie Kasia w ost odcinku nie powiedziała czy chce wyjść za Tomka tak tutaj serial konczy się bez odpowiedzi.

4 serii na pewno nie bedzie bo: 1 czesc aktorow ma juz dosc tego serialu i nie chce juz w tym grac (np. Malaszynski) 2 z tego durnego sceniariusza nie da się juz nic wiecej wycisnac skonczyly im się możliwości

natsumi85

Jezeli to jest ostatni odcinek to ten serial jest do dupy ja tu sie nastawilam na happy end a oni dali taka kape :)chyba ze dostawią jakies fajne 5 minut

użytkownik usunięty
martyna_szczerba

No szaaaaaaaaaaaaaaaaał!! I powiedzcie mi jeszcze, że ten odcinek nie skończy się tymi 4 ślubami jak pisali wcześniej, to się ZABIJE!!!!! ONI MUSZĄ WZIĄĆ TEN CHOLERNY ŚLUB!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9

nati1002 - na pewno nie skonczy sie czteroma slubami, bo to jest tylko sen Magdy... widzialam w jakichs kulisach. ;)

wrednarudamalpa

Z tego co mówicie, to naprawdę kicha jeśli tak się zakończy... Dziwne mi się wydawało, że nawet w przedostatnim odcinku Piotr się jeszcze do Magdy nie odezwał... Jeśli tak się zakończy ten serial to sie chyba wkurze!

użytkownik usunięty
upaczanga

Wiecie co? A ja myśle, że w necie dali lipny odcinek a prawdziwy puszczą we wtorek. A o tych 4 ślubach wyczytałam w jakimś programie telewizyjnym a ta źródłem tej informacji pochodziła jest "świat seriali". JA CHCE ŻEBY ONI WZIĘLI ŚLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
natsumi85

wlasnie ja tez obejrzalam 45 i tez jestem zszokowana zrezta chyba wszyscy. wystarczylo by mi zeby ona do niego podeszla usmiechnela sie i by sie przytulili albo pocalowali, albo zebt chociaz sie przytulili czy powiedzieli kocham cie... a tu nic. moze zrobia na niespodzianke i nakreca 4 edycje albo przedluzony bedzie odc w tv. no bo to nie byl by dla nich problem nakrecic co to to napewno, tylko chca nas w emocjach potrzymac... bo nakrecenie 2 min odc i to takiej sceny nie zajelo by im wiecej niz 1 godzina.... wiec nie wiem......ale wiem ze ten serial jest zajefajny i sie od niego uzaleznilam normalnie....
P.S. pozdro dla wszystkich fanów...:)

natsumi85

Ehhhhh ludzie to wszystko nie tak;) odcinków jest 46! w ostatnim jest ślub jak zapowiadano! na razie jeszcze w necie nie ma udostępnionego ostatniego odcinka!!

rawdaa

Dziwne tylko, że w programie TVNu na nasepny wtorek nie ma Magdy M. Ten, co będzie leciał w ten wtorek jest ostatni.. Ale chyba wycięli z odcinka online,..

Little_My

Ja też oglądałam i jestem rozczarowana.Moim skromnym zdaniem to zakonczenie napradę powinno być inne.
Od września czekałam aż oni się skotkają,pogodzą,że będzie ślub....a tu takie nic.Nie satysfakcjonuje mnie to,że mogę się domyslić,iż oni będą razem.CHCE TO ZOBACZYĆ.Mam nadzieję więc,że TVN we wtorek póści coś jeszcze do tego co jest w necie.

użytkownik usunięty
gabriela_87

Będzie ŚLUB!! mam nawet z niego fotki!!!!!! :D A nawet nie jeden tylko 4 śluby!! TAK JAK MÓWIŁAM!!!!!!!!!! JUPII!!!! :D :D :D :D :D

Tak będą nawet cztery śluby. To z tego fragmentu są zdjęcia w gazetach.... Tylko niestety to jest na samym poczatku filmu i jest to tylko sen Magdy ...... :((((

ocenił(a) serial na 8
jadzia_wstg

Ja wam powiem, że jestem srasznie zdenerwowana , bo czytalam juz tyle wersji "zakonczenia" Magdy, ze naprawde nie wiem. Dzis o 21:30 wszystko sie wyjasni i zobaczymy. Ale jak nie skonczy sie dobrze , to naprawde sie powaznie wkurze!!!