PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39075
7,2 13 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

No to "McGyver" czy "Drużyna A" :D? Wpisywać swojego faworyta :D!

Mumin87

McGyver :-)

ocenił(a) serial na 8
Mumin87

Zdecydowanie "McGyver"." Drużna A " strasznie irytująca.

ocenił(a) serial na 8
Grant83

Mcgyver

ocenił(a) serial na 9
domisku 24

Macgyver

ocenił(a) serial na 10
kepor

oczywiscie ze macgyver:-) Bylo takie powiedzenie Gdy macgyver juz niemoze to kosmita mu pomoze:-)

ocenił(a) serial na 8
djOrgasm

Jedno i drugie

ocenił(a) serial na 8
Mumin87

Ciężki wybór ;) Ale chyba jednak Mc Gywer ;))

ocenił(a) serial na 9
Mumin87

Macgyver na 100%...................................

ocenił(a) serial na 8
Mumin87

pamiętam jak w tv leciały oba na zmianę i jeszcze nieustraszony , całe wakacje się oglądało - fajne czasy. lubię oba !!!

ocenił(a) serial na 10
Mumin87

Aaaaaa McGyver oczywiście
Słyszycie tą melodie ?

ocenił(a) serial na 9
Mumin87

Oczywiście, że MacGyver.

Ale proszę Was... nie piszcie McGyver, skoro pisze się MacGyver. Nawet w filmie było MacGyver na tym wybuchu takim napisane. Nie wiem skąd się wziął ten głupi skrót.

lostek815

Pewnie wzięli go z przyzwyczajenia od McDonalda. :)

ocenił(a) serial na 10
Mumin87

Pytanie ździebko niestosowne. To tak jakby zapytać katolika - Wolisz Boga Ojca, czy Jezusa? Obydwa seriale są kultowe i obydwa prześwietne. Każdy wniósł swój dorobek do popkultury i myślę, że można traktować je równorzędnie, bo obydwa filmy ogląda się z równym zaciekawieniem i pasją.

ocenił(a) serial na 8
pawlog89

MacGyver wygrywa oczywiście. Lepsza akcja, pomysł, mniej goteskowe niż Drużyna A no i co ważne, czasm ginęli ludzie. W Drużynie mimo strzelanek i wybuchów granatów nikt nawet nie uronił kropli krwi hehe.

ocenił(a) serial na 9
Hammerheart81

MACGYVER !!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
stolcia

mac 100%

użytkownik usunięty
Mumin87

MacGyver ledwo pamiętam ale wybieram zdecydowanie Drużynę A

ocenił(a) serial na 10
Mumin87

MacGyver ;-D Zawsze się w nim podkochiwałam no i zawsze marzyłam o takim zaradnym mężu ;-)

karoman4

No i jak? masz takiego zaradnego męża? ;)

ocenił(a) serial na 10
xsas

Jeszcze się nie znalazł. :-p

ocenił(a) serial na 9
Mumin87

Zdecydowanie MacGyver

Mumin87

Kojak :D
A tak na poważnie to jednak MacGyver.

ocenił(a) serial na 9
Mumin87

oczywiście że MacGyver :D ah to był serial :)

ocenił(a) serial na 9
Mumin87

MacGyver. Zdecydowanie.

ocenił(a) serial na 9
Mumin87

Najlepszy MacGyver.

Mumin87

Oczywiście obydwa mają swoje mocne i słabe strony. I "Drużyna A" też ma coś z MacGyver'a - a mianowicie robienie coś z niczego. Zawsze mi się podobały akcje, gdzie Drużyna A coś majstrowała (pojazdy opancerzone itd.) Natomiast MacGyver to głównie robienie czegoś z niczego. No i koncepcja, że Mac nie używa broni by obezwładnić przeciwników.
Jednak jeśli bym miał wybierać, to minimalnie wygrywa MacGyver.

ocenił(a) serial na 8
Mumin87

Oczywiście że Mac, drużyna po kilku odcinkach jest nudna, dzieje sie właciwie to samo, no przynajmniej podobnie. tu scenarzyści sie troche bardziej wykazali

Mumin87

oczywiście MAC GYVER, jak miło było usłyszeć po latach te intro, mam je nawet na fonie, i zobaczyć na ekranie bez reklam odcinek po odcinku
dziękuje TVP, choć i drużyna a, nieustraszony - też taki serial ze śmigłowcem, wszystkie to teraz klasyka serialu i chętnie się je ogląda
jednak MAC ma to coś jak już napisał xsas, robił coś z niczego
i zawsze coś się znalazło by wykorzystać,
powstały nawet dowcipy o macu,
pozdrawiam fanów tego serialu

ocenił(a) serial na 9
marzena227

Serial ze śmigłowcem to zapewne Airwolf ;)

lexus123

tak dokładnie to Airwolf
dzięki za przypomnienie ;)

ocenił(a) serial na 7
Mumin87

MacGyver!

ocenił(a) serial na 8
Mumin87

Kiedyś - "Drużyna A"
Dzisiaj - zdecydowanie "MacGyver". Może i ma mniej akcji (w sensie strzelaniny, bójki, wybuchy), ale ma lepsze dialogi, więcej napięcia, lepszy humor, bardziej różnorodne scenariusze. Po prostu o wiele lepiej zniósł próbę czasu.

ocenił(a) serial na 7
Mumin87

No właśnie trudno powiedzieć- wygłupy dziecinne Murdocka, szorstki Baracus, kobieciarz i szyderczy uśmieszek Hannibala kontra Macgyver, on jest jeden a The A Team czterech. Kiedyś czytałem artykuł o MacGyverze, że robili go w opozycji do Drużyny A, bo tam były tylko wystrzały i wystrzały, wybuchy samochodów, tylko co z tego skoro zginęło tam tylko kilka osób na lekarstwo? Fullbright, jakiś Afrykańczyk, gangster i chyba nie pamiętam, skoro w MacGyverze co 2-3 odcinki ginie po 1 osobie, a w dzisiejszym odcinku "Gold Rush" aż 2 osoby. No i ten nadęty patos i pedagogika MacGyvera gdy wyciąga dziewczynę z sideł prostytucji i prostuje jej kontakty z neurotycznym ojcem.

Irish_Americ

Ja kojarzę odcinek, gdzie zginęły 4 osoby. Na samym początku jedna, potem 2 w trakcie i na koniec znaleźli trupa kolejnej.

ocenił(a) serial na 7
KLAssurbanipal

Chyba w tym lesie gdzie odbywał się ten wyjazd integracyjny pracowników Phoenix a wśród nich było 2 morderców z ucieczki wieźniów.

ocenił(a) serial na 9
Mumin87

Bez sensu, bo dla mnie oba seriale są wręcz legendarne, ale jeśli już miałbym na siłę, to wybieram Drużyna A :)

użytkownik usunięty
Mumin87

Oba

ocenił(a) serial na 9

MacGyver zdecydowanie. Ciekawsza tematyka, duża różnorodność odcinków i fajny klimat, czynią MacGyvera moim ulubionym serialem. Od biedy też oglądnę Drużynę A, ale to nie to co Mac. I nie rusza mnie nawet to, że mogę ją obejrzeć w HD na jedynce.

Hubert7671

MacGayver chyba miał ciekawsze odcinki scenarzysci bardziej się postarali , Drużynę A też lubię ale w Drużynie A i tak wiadomo że i tak nikt nie zginie i w Macu jest chyba lepszy klimat.

ocenił(a) serial na 10
Mumin87

Macgyver