Najładniejsza - Dominika Kluźniak, Ewa Bukowska
Najbrzydsze - Dominika ostałowska, Anna Mucha, Magdalena Walach...
No jeżeli Kluźniak i Bukowska są "najładniejsze", a Walach "najbrzydsza" to ja jestem ślepy :D
A co ci one nieodopowiadają??? Przecież one są tysiące razy ładniejsze od tego czegoś Muchy blee, Walacz rzygu rzyg i ostalowskiej (wyprulo flaki).
Bukowska mi przypomina postać z "Krzyku" Muncha. Kluźniak też jest brzydka zwłaszcza tak na spięte włosy.
Coś w tym jest:
http://m.natemat.pl/9694aee02168574275f97603b13cd23e,641,0,0,0.jpg
http://j.wpimg.pl/r,id,d14zNzE7aF4yNDk7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvanBlZy8zMDE1N i9idWszNzEuanBlZztxXjAuODttXnRydWU7dF5qcGc7c15ub2NvdHk7ZnReMQ==.jpg
Cosik mi się widzi że wzrok masz jeszcze słabszy niż umiejętność pisania po polsku :D
Bukowska wygląda jak widmo z tą nastroszoną fryzurą i wielkimi wardzelami, Kluźniak też przeciętna dziewczyna, Ostałowska to po prostu szok, przecież coś z nią robią zanim wyjdzie przed kamerę, wygląda ona po prostu nieschludnie i obleśnie. Bardzo ładna jest Kasia Cichopek, Magda Walach, dziewczyna grająca byłą żonę Pawła też bardzo przyjemna kobieta.
mnie sie najbardziej podoba serialowa iza kumpela pawła i serialowa monika ta z kacelarii budzego natomiast nie moge patrzeć na serialowa ewe łee i mirke obydwie sa okropne
Co wy w tej Izie widzicie. Dla mnie nie ma w niej nic ładnego. Najładniejsze są Kasia i Monika, a najbrzydsze Marta, Edyta i Ewa.
Najładniejsza - Kasia, Zuza, Monika
Najbrzydsze - Marta (głownie jeśli chodzi o look, okropny!), Agnieszka (nie cierpię wyglądu Walach!)
oglądam przypadkiem jak siostra włączy więc nie pamietam wszystkich imion:
+++ Kasia (?) ta co lata za kolesiem ktory mial babke starszą o 25 lat., naprawde ladna, acz brak szacunku do siebie.
+++była żona obecnego męża Ostałowskiej, fajna babka, niech tylko zmieni fryzurę. i w sumie to są chyba najciekawsze kobiety z serialu.
++ Ruda Agnieszka. moze nie jest klasyczną cud pięknością, ale jest dość intrygująca i seksowna, więc co im sie dziwić.... :D
++ ladna jest jeszcze ta dziewczyna, która pracuje w kancelarii i wyrwała starszego od siebie prawnika...
--- natomiast minusów mogę postawić bardzo dużo
--hanka mostowiak to byla chodząca tragedia, fryzura, mimika, w ogole rysy twarzy...tak samo jak obecnie ta ruda bez brwi, co kręci z markiem-ona jest niemozliwie aseksualna, ale tylko przez swój głos i zachowanie. brzydka jest ale wygląd mozna dopracować.
--- dominika ostałowska- dramatycznie się ta kobieta zaniedbała, widze, ze po fali krytyki coś ruszyło i zaczęli nad nią pracować. nowa fryzura i WRESZCIE odpowiedni kolor włosów, makijaż, dopasowane ciuchy dużo dały, ale sam tuning nie zmieni jej nijakiej duszy i paskudnej mimiki twarzy.
+Gosia, chyba ? ta co żyje z tomkiem. podobnie dziwna postać, nie lubie jej za mimike twarzy, choc sama uroda calkiem ladna.
-paskudna jest ta dziewczyna, ktora zdradzila męża z jednym z braci mróczków, taka brunetka., niby wszystko ok., ladne wlosy, brwi oczy ale wszystko do kupy tworzy okropną całość
--
Ta chudzina z fryzurą typu hełm strażacki co to wróciła "ze Stanów" jest mocną kandydatką do tytułu "druga najmniej atrakcyjna kobieta w MjM". Bo pierwsza wiadomo - Martusia :D
Najładniejsze:
Kasia (ta co się prowadza za młodym Chodakowskim. Śliczna, naturalna dziewczyna);
Gośka (ta co ją gra Koroniewska. Jest śliczna, od lat jedna z najładniejszych postaci serialu - mimo, że słabo zagrana);
Magda (Mucha znaczy się. Jak jej postaci nie znoszę, jej samej jako aktorki zresztą też, tak urody odmówić jej nie mogę, niestety).
Najbrzydsze:
Martusia (tu tłumaczyć nie trzeba:D);
Bukowska (nie pamiętam jak na imię ma jej postać, ale ta botoksowa twarz jest okropna);
Agnieszka (czy jak jej tam, grana przez Walach. Może się czepiam, ale z wiekiem niestety ta aktorka bardzo traci na urodzie, a kiedyś była tak ładna i dziewczęca:( ).
Hehe, pamiętasz Muchę z początków jej roli w MjM ? Taki męski w ruchach babochłop bez talii - to ona ;)
Pamiętam:D Odcinki z nią wtedy to uczta dla oka złośliwego oglądacza (jakim oczywiście jestem w stosunku do MjM):D Ale też trzeba przyznać, że przeszła dużą przemianę i to całkiem pozytywną.
co fakt to fakt.
Najładniejsza jest Kasia (Agnieszka Sienkiewicz) oraz była żona Pawła-Asia (Agnieszka Więdłocha)
Najładniejsze: Monika, była żona Pawła, Kasia.
Najbrzydsze: Ewa, Martusia, siostrzenica Lucka (o zgrozo!).
Najładniejsze : Monika, Agnieszka, była żona Pawła, Kasia, Ewa, Anna, Małgosia, Basia,Mirka
Najbrzydsze : Zuza, Weronika, Martusia( kiedyś ideał piękna), Madzia, Kinga.
A mnie się wydaje, że Kinia jest bardzo ładna z twarzy (bo chyba tylko o twarzy rozmawiamy, a nie o całości), mimo że jej rola jest żałosna... :P
dla mnie aż taka ładna, ta wstrętna Kinga nie jest, dla mnie nadal pozostanie tą pulchną pyzą żałosna i w filmie i w rzeczywistości celebrytka od 7 boleści
najadniejsza jest Anna Mucha, ma bardzo regularne rysy twarzy.
najbrzydsza zdecydowanie Dominika Kluźniak oraz Magdalena Walach, blada twarz i rude włosy, fuj, dla mnie jest obleśna.
Cichopkowa ma aparycję i wzrost wiejskiej dziewuchy, no piękna to ona nie jest ale brzydka też nie.
Koroniewska brzydka nie jest, ale taka mdła, jak flaki z olejem, nijaka do bólu, nudna.
Więdłocha jest bardzo ładna, ale ma nos jak klamka od zachrystii.
A ostałowskiej oszczędze komentarza, bo wiadomo że brzydka.
Też uważam że Mucha jest ładna. A jestem dość krytyczna zresztą moja koleżanka która jest bardzo krytyczna i rzadko co jej się podoba stwierdziła że Mucha jest bardzo ładna. Jeszcze ładna jest aktorka grająca tą Kasię od Marcina, ta grająca Zuzę i chyba tyle. Koroniewska jest taka sobie, Ostałowska to wiadomo...