W swiecie seriali pisza, ze oni umowia sie na randke. Nie nie niel
Tomek,
bratanek Tomka - Marcin,
ojciec Marcina,
dziewczyna Marcina - Kasia,
brat Marcina - Olek,
przyjaciel Olka - Wojtek,
siostrzenica Lucka, a zarazem dziewczyna Wojtka, zarywająca do Marcina - Janka.
Zrobił się z emki serial o Tomku i zbędnych dla serialu krewnych Tomka. Wątki zapchajdziury i postacie zapchajdziury.
Z irytującą Madzią też daliby już spokój.
Magdy też nie znoszę. Ogólnie Marcin, Olek, Wojtek i przede wszystkim Janka są całkiem zbędni. Kaśka nie ma bezpośredniego związku z Marcinem, bo jeszcze przed śmiercią Hanki ją Martusia przywlokła, a to z Marcinem to już nawet nie wiem kiedy się zmieszało. Kaśka odchodzi już, więc spokojnie ;p.
Kaśka też jest zbędna :D Najpierw wzdychała do kolejnych facetów, potem robiła kolejne awantury Marcinowi i kompletnie nic nie wnosi.
Hehe, no jak zwykle Madzi naszej kochanej następna manna z nieba spadnie. Mądry, wykształcony, atrakcyjny, młodszy od niej, poważny, świetny materiał na tatusia. Przecież Olek miał za dziewczynę śliczną Opozdę (nie pamiętam imienia postaci). No ale jak to wszyscy faceci w MjM - zmienia porsche na gorsze :D Standard właściwie. A już myślałam, że wyzyskiwaczka Magda zakręci się koło Wernera, to by mógł być zabawny związek, a tak znowu będą, za przeproszeniem, "pierdy" :)
"No ale jak to wszyscy faceci w MjM - zmienia porsche na gorsze :D"
haha to prawda, ja nie wiem co za gust mają ci faceci w emce.
Dokładnie, z Wernerem mogłaby być fajna jazda, ale chyba zmarnowany pomysł.
To że faceci z MjM mają dziwny gust wiadomo nie od dziś, powodzenie Martusi nie wzięło się znikąd :D
Olek jest przecież starszy od Marcina (który w 2012 r. - kiedy pojawił się w serialu - miał ok. 23 lat, bo była mowa o jego studiach) ; obecnie więc ma 25. Tyle lat miał Olek gdy skończył studia (studia medyczne trwają 6 lat), potem rezydentura i robienie specjalizacji (którą Olek już ma - jest ortopedą)...Można więc przypuszczać że jest w tym samym wieku co Magda, która ma 30 lat.
To niemożliwe, żeby Magda miała 30 lat. Jest w tym samym wieku, co Kinga. Kinga ma sześcioletnią córkę, a urodziła ją na pewno już po studiach, bo przez jakiś czas wiecznie marudziła, że mogliby mieć już dziecko. Czyli musiała ją urodzić po 24. roku życia.
Było mówione że bliźniacy Zduńscy urodzili się w 1984 r. Kinga również bo chodziła do klasy liceum razem z Piotrkiem, a z Magdą poznały się na studiach, były na tym samym roku i w tej samej grupie.
Kinga jak była w ciąży z Lenką, już kończyła studia; planowała obronić pracę magisterską jeszcze przed urodzeniem dziecka, ale będąc już w zaawansowanej ciąży trafiła do szpitala. Magda ją tam wtedy odwiedziła i powiedziała: "Byłam na uczelni i wyjaśniłam, że jesteś w szpitalu. Przełożono ci termin obrony". Kinga zapytała na kiedy, a Magda na to: "Na po porodzie."
Czyli w czerwcu 2008 r. Kinga uzyskała absolutorium, około 23 listopada (dwa tygodnie po terminie) urodziła Lenkę, a magisterkę chyba obroniła zimą tuż przed Bożym Narodzeniem 2008 r lub na początku 2009 r.
Mógłby byc z Eryką, gdyby wróciła, bo jak się pierwszy raz spotkali to on na nią tak patrzył, bardziej do siebie pasują niż on i wstrętna Magda
a propos Eryki, poniekąd, nie rozumiem jak wiecznie zazdrosna Kaśka zachwyciła się imieniem Eryk dla syna...