PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51981
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Magda i Olek

ocenił(a) serial na 4

W swiecie seriali pisza, ze oni umowia sie na randke. Nie nie niel

ocenił(a) serial na 2
karolinamm

bleeee!

karolinamm

Tomek,
bratanek Tomka - Marcin,
ojciec Marcina,
dziewczyna Marcina - Kasia,
brat Marcina - Olek,
przyjaciel Olka - Wojtek,
siostrzenica Lucka, a zarazem dziewczyna Wojtka, zarywająca do Marcina - Janka.

Zrobił się z emki serial o Tomku i zbędnych dla serialu krewnych Tomka. Wątki zapchajdziury i postacie zapchajdziury.

Z irytującą Madzią też daliby już spokój.

użytkownik usunięty
Vanessa100

Magdy też nie znoszę. Ogólnie Marcin, Olek, Wojtek i przede wszystkim Janka są całkiem zbędni. Kaśka nie ma bezpośredniego związku z Marcinem, bo jeszcze przed śmiercią Hanki ją Martusia przywlokła, a to z Marcinem to już nawet nie wiem kiedy się zmieszało. Kaśka odchodzi już, więc spokojnie ;p.

Kaśka też jest zbędna :D Najpierw wzdychała do kolejnych facetów, potem robiła kolejne awantury Marcinowi i kompletnie nic nie wnosi.

karolinamm

Hehe, no jak zwykle Madzi naszej kochanej następna manna z nieba spadnie. Mądry, wykształcony, atrakcyjny, młodszy od niej, poważny, świetny materiał na tatusia. Przecież Olek miał za dziewczynę śliczną Opozdę (nie pamiętam imienia postaci). No ale jak to wszyscy faceci w MjM - zmienia porsche na gorsze :D Standard właściwie. A już myślałam, że wyzyskiwaczka Magda zakręci się koło Wernera, to by mógł być zabawny związek, a tak znowu będą, za przeproszeniem, "pierdy" :)

LiLuLa

"No ale jak to wszyscy faceci w MjM - zmienia porsche na gorsze :D"
haha to prawda, ja nie wiem co za gust mają ci faceci w emce.

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

Dokładnie, z Wernerem mogłaby być fajna jazda, ale chyba zmarnowany pomysł.
To że faceci z MjM mają dziwny gust wiadomo nie od dziś, powodzenie Martusi nie wzięło się znikąd :D

ocenił(a) serial na 7
LiLuLa

Olek jest przecież starszy od Marcina (który w 2012 r. - kiedy pojawił się w serialu - miał ok. 23 lat, bo była mowa o jego studiach) ; obecnie więc ma 25. Tyle lat miał Olek gdy skończył studia (studia medyczne trwają 6 lat), potem rezydentura i robienie specjalizacji (którą Olek już ma - jest ortopedą)...Można więc przypuszczać że jest w tym samym wieku co Magda, która ma 30 lat.

MarinaSamira

To niemożliwe, żeby Magda miała 30 lat. Jest w tym samym wieku, co Kinga. Kinga ma sześcioletnią córkę, a urodziła ją na pewno już po studiach, bo przez jakiś czas wiecznie marudziła, że mogliby mieć już dziecko. Czyli musiała ją urodzić po 24. roku życia.

ocenił(a) serial na 7
Noane

Było mówione że bliźniacy Zduńscy urodzili się w 1984 r. Kinga również bo chodziła do klasy liceum razem z Piotrkiem, a z Magdą poznały się na studiach, były na tym samym roku i w tej samej grupie.

MarinaSamira

To u Kingi rok ma chyba 2 razy więcej dni niż u zwykłych śmiertelników :D

ocenił(a) serial na 7
Noane

Kinga jak była w ciąży z Lenką, już kończyła studia; planowała obronić pracę magisterską jeszcze przed urodzeniem dziecka, ale będąc już w zaawansowanej ciąży trafiła do szpitala. Magda ją tam wtedy odwiedziła i powiedziała: "Byłam na uczelni i wyjaśniłam, że jesteś w szpitalu. Przełożono ci termin obrony". Kinga zapytała na kiedy, a Magda na to: "Na po porodzie."
Czyli w czerwcu 2008 r. Kinga uzyskała absolutorium, około 23 listopada (dwa tygodnie po terminie) urodziła Lenkę, a magisterkę chyba obroniła zimą tuż przed Bożym Narodzeniem 2008 r lub na początku 2009 r.

ocenił(a) serial na 8
karolinamm

Szkoda go dla tej latawicy...

ocenił(a) serial na 4
karolinamm

Mógłby byc z Eryką, gdyby wróciła, bo jak się pierwszy raz spotkali to on na nią tak patrzył, bardziej do siebie pasują niż on i wstrętna Magda

karolinamm

a propos Eryki, poniekąd, nie rozumiem jak wiecznie zazdrosna Kaśka zachwyciła się imieniem Eryk dla syna...

magdanm

Zapomniała. Nie pierwszy raz w tym serialu o kimś zapominają :D