PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51982
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Agnieszka czy Asia

użytkownik usunięty

Kto według waszym zdaniem pasuje do Tomka Agnieszka czy Asia bo jak dla mnie to Tomek powinien być z Asią

ocenił(a) serial na 6

Czy Tomek z Asią tak bardzo do siebie pasują, to nie wiem. Bardziej scenariusz na to naciska, póki co na nic się nie zapowiada, bynajmniej nie od razu. I to w sumie dobre, że nie lądują od razu w łóżku, widać że ich wątek będzie się rozwijał powoli. Z Agnieszką do siebie nie pasowali, związek ten był toksyczny, lubiłem Agnieszkę ale raziło mnie to, że musiała się tak za nim uganiać, to nie pasuje do jej charakteru. I dobrze, że stało sie jak sie stało

ocenił(a) serial na 6

Sama nie wiem. Mam wrażenie, że Tomek patrzy na Asię z góry, a niepotrzebnie, bo to fajna, niezgorszona niczym dziewczyna. Generalnie nie lubię postaci Tomka więc obojętnie mi z kim będzie.

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

Również za nim nie przepadam.. nie rozumiem jego 'fenomenu'

ImSo_Fancy

"Fenomen" Tomka jest tak samo niczym nieuzasadniony jak fenomen np. Martusi, Marysi, Marcina czy Janki.

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Tomuś mnie rozwalił jak pomagał Uli, przecież aby dostać nagranie z monitoringu potrzebny jest nakaz a tu Tomeczkowi dali na ładne oczy o odznakę

Ateliee

Jak dla mnie wprowadzenie do serialu postaci Asi, było strzałem w dziesiątkę. Miła, naturalna, uśmiechnięta, pogodna.. wreszcie ktoś kto jest dziewczęcy, kobiecy, wprowadza pozytywną energię, a przede wszystkim jest normalny. Brakuje takich osób w polskich serialach. Wszyscy chodzą zestresowani, smutni, poważni...

ocenił(a) serial na 6
malami132

Dokładnie. Jest taka świeża, widać, że nie gra na siłę :)

malami132

zgadzam się, mega pozytywna postać, chciałabym takiej niani dla swoich dzieci;-)

Szkoda kogokolwiek dla tego beznadziejnego Tomka.

Vanessa100

z nich dwóch to Asia, Agnieszka nigdy mi do niego nie pasowała, w sumie Aśce przydałby się ktoś lepszy

użytkownik usunięty
magdanm

Agnieszka nie pasuję do Tomka bo jak się robi już poważnie i kłopoty to ucieka do Szczecina . Niech będzie z tym Robertem , a Tomek z Asią ponieważ oboje do siebie pasują i tworzą taką razem z dziećmi świetną rodzinę oby scenarzyści zrobili z nich parę . Czy wam też się wydaje że Gośka i Joasia są do ciebie podobne pod kilkoma względami .

ocenił(a) serial na 1

Z Asią zdecydowanie.

użytkownik usunięty
transistor152

Też tak uważam że z Asią . Teraz Asia ma nowego adoratora Wojtka mam nadzieje że TOMEK zacznie działacz

ocenił(a) serial na 1

Ja takze mam taka nadzieje.

ocenił(a) serial na 5
transistor152

Agnieszka, bo Agnieszka nie może o nim zapomnieć i odkochać się w nim. Szkoda że Walach nie pojawia się już za często w serialu bo to moja ulubiona bohaterka dlatego że uwielbiam Magdalenę Walach, każdą bohaterkę graną przez Walach lubię czy postać jest dobra czy zła czy zagubiona. A wiosną nie będzie komisarza Alexa to będę musiała czekać do jesieni czyli do września żeby ją zobaczyć na ekranie.

ocenił(a) serial na 1
kinomanka_13

Jak to się dzieje, że czytając Twoje posty, nawet nie patrząc na nick, zawsze wiem, że jesteś ich autorką? Strasznie infantylnie się wypowiadasz. Zaśmiecasz każdy wątek swoimi wypowiedziami. Której dyskusji nie włączę - tam Ty i Twoja pisanina 13-latki. Gdzieś przeczytałam, że masz 20 lat. Serio, nie widać tego. I teraz moje pytanie - specjalnie tak układasz swoje posty aby kłuć nimi w oczy tych bardziej ogarniętych filmwebowiczów? Proponuję abyś przed wysłaniem czytała te swoje wypociny, najlepiej trzy razy i dokonywała NIEZBĘDNEJ korekty. Jestem przekonana, że gdyby na filmwebie powstał ranking "najbardziej irytujący użytkownik ever" to nasza elokwentna "kinomanka_13" zajęłaby w nim mało chwalebne pierwsze miejsce. Ogarnij się dziewczyno, miłego dnia.

ocenił(a) serial na 1
krokodylica89

A jak myślisz, kto bardziej pasuje do Tomka? Asia, Agnieszka czy Magdalena Walach?

transistor152

"Agnieszka czy Magdalena Walach?"
hahaha dobre ;))

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Czy może Barbara Kurdej-Szatan?

transistor152

Wybór jest naprawdę trudny.

ocenił(a) serial na 5
krokodylica89

wal się ode mnie a poza tym nieczęsto piszę.

ocenił(a) serial na 3
kinomanka_13

Odczepcie, się od niej co Wam dziewczyna zrobiła. Poza tym trzeba mieć mocno obniżony poziom inteligencji( idioci) żeby lubić Aśkę. Ona jest głęboka jak brodzik, a w rozwoju utknęła gdzieś pomiędzy Eugleną zieloną a meduzą( mówię tylko o postaci, chociaż aktorka z niej fatalna). Agnieszka jest i zawsze będzie marzeniem Tomka<3

Pozytywna__

no to jestem idiotką

ocenił(a) serial na 4
magdanm

Nie ty jedna ;)

ocenił(a) serial na 4
Pozytywna__

"Agnieszka jest i zawsze będzie marzeniem Tomka"

Tyle że Tomuś nie dorósł do swojego marzenia.

ocenił(a) serial na 3
andre_

To niestety prawda, Tomek zachowuje się jak dziecko które ciągle sięga po nowe zabawki

Pozytywna__

Co te kobiety widzą w tym ponuraku?

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Też tego nie rozumiem

Pozytywna__

Kiedyś był inny, bardziej logiczny, konsekwentny i wiedział czego chciał. Wiele lat był z Gośką którą kochał, mieli małe problemy, głównie finansowe. Gorzej się zrobiło gdy Agnieszka się pojawiła i jeszcze Michał wrócił i się posypało. I Tomek jest z odcinka na odcinek nudniejszy i bardziej wkurzający. Nijaki. Nawet już na jego urodę, która się znudziła nie patrzę.

Vanessa100

Jest przystojny.

Pozytywna__

to prawda. On i Agnieszka pasują do siebie bo oboje nie wiedzą czego chcą i taka prawda że chcą być ze sobą gdy są daleko od siebie i są nieosiągalni a jak już mogą ze sobą być to uciekają. W najgorszej sytuacji jak pisałam w innym temacie jest Aśka bo się wpakowała, podkochuje się w Tomku a w dodatku Wojtek za bardzo się do niej przywiązał i Asia nie może odejść tak nagle.

ocenił(a) serial na 2
andre_

Ja bym chciał powrót Gośki

ocenił(a) serial na 8

Żadna z wyżej wymienionych...