PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181103}

Młodzi Tytani

Teen Titans
2003 - 2006
7,3 6,9 tys. ocen
7,3 10 1 6928
5,2 5 krytyków
Młodzi Tytani
powrót do forum serialu Młodzi Tytani
Magic1997

Bo tak ma na imię, Slade Willson. Poza tym jego imię jest dosyć ponure jak na bajkę dla dzieci ;p

ocenił(a) serial na 4
riordian

A no tak, ale ani razu nie wspomniano ze to Death Stroke. Gdy to kiedys ogladalem, myslalem ze to jakas wymyslona postac

Magic1997

No cóż, nie mogę się na ten temat wypowiedzieć, nie widziałem ani jednego odcinka. Warto oglądać? Powiem, że nie jestem zatwardziałym fanem DC, czasem po prostu mam wenę na superbohaterów. Widziałem większość animowanych pełnometrażówek batmana no i kilka takowych od Marvela. Nie wiem czy się za to zabierać, czy to po prostu nie jest zbyt banalne i skierowane bezpośrednio do dzieci.

ocenił(a) serial na 4
riordian

Powiem tak. Oglądałem to dawno temu, ale z tego co pamietam to, to raczej YOUNG JUSTICE nie jest, i raczej jest to bardziej serial dla dzieci. Nie ktore odcinki sa nawet, nawet, ale humor będący w serialu kwalifikuje się bardziej dla dzieci. No ale zawsze możesz zobaczyc.

riordian

nie wiem czy ktoś się orientuje ale czemu w bajce mają 15,16,17 lat a w komiksie 19,20 chodzi mi komiksy dla starszych fanów dc

Magic1997

tak jak mówi riordian, ze względu na dosłowne znaczenie sformułowania "death stroke" ;) w sumie nawet na wikipedii jest napisane, że ze względu na cenzurę ze strony Cartoon Network, nazywany jest tylko "Slade":)