Prosze podajcie mi jakies tytuly anime w podobnej konwencji duzo humoru troche romansu
;) z ladna grafika
fajne są Toradora! i Kimi ni Todoke, jeśli lubisz oglądać dramy to sprawdź Perfect Girl Evolution, na podstawie anime o tym samym tytule, trochę się różnią i jeśli chcesz oglądać oba to lepiej zacząć od anime; chwilowo nie przychodzi mi nic więcej do głowy, ale jeśli chcesz żeby podrzucić Ci jeszcze jakieś inne tytuły to napisz do mnie :)
Dzięki za odpowiedź. Toradora widziałam ;) fajne, grafika mnie urzekła, zwłaszcza główni bohaterowie. Perfect girl evolution widziałam też - dosyć zabawne fakt ;P. Jeśli mogę się zrewanżować to polecam Kimikiss pure rouge - ładna grafika, troche dramatu, niestety z humorem średnio. Ouran Koukou Host Club - absolutna rewelacja jeśli chodzi o humor, grafika też śliczna :) a i jeśli interesuje Cię fajna stronka z anime to polecam animefreak.tv
bardzo fajna strona :) rzadko oglądam anime po angielsku, raczej dramy, ale teraz wiem, gdzie zajrzeć :D widziałam Ouran Koukou Host Club i w zupełności się z Tobą zgadzam, jest po prostu rewelacyjna, bardzo żałuję, że nie ma drugiego sezonu, dlatego żeby się dowiedzieć co dzieje się dalej czytam teraz mangę
Kaichou wa maid-sama - jeden z najfajniejszy romansów, jakie widziałam
Special A - troche dziwne, ale nawet fajny romans
Uta no Prince-sama- jedno z fajniejszych anime. Mimo iż jest to romans z 6 bishounen'ami to nie ma tam za dużo romansu, ale i tak jest ok ;]
Skip beat! - fajne, ale tylko 26 odc, został nagle zakończony więc trzeba by było przeczytać dalej mangę, ale warto ;]
Itazura na kiss- podobno fajny romans, jednak nie oglądałam anime tylko drame i powiem( napisze), że drama jest b. fajna ;]
Vampire Knight- romans z wampirami ;]
Vampire Knight Guilty - drugi sezon tego wyżej
You're beutyful - drama koreańska. Wiem, że chodziło ci o anime, ale musiałam to napisać. Naprawdę warto zobaczyć ten romans ;]
Mam nadzieje, że pomogłam :)
Koichou wa maid-sama - widziałm rewelacyjne anime z humorem i świetną grafiką, a i romansik mi się spodobał. Wciągnełam w ten serial moją kumpelę nawet xD -powiedziała, że coś z nią nie tak, skoro kreskówkę uważa za ideał faceta... xD
Special A - za dziwn było dla mnie i zrezygnowałam w połowie
Uta no Prince-sama - wow jaka cudna grafika! Spróbuję ;)
Skip beat! próbowałam i nic...
Itazura na kiss- anime lekko denerwujące, a drame dopiero niedawno zaczełam.
Vampire Knight - próbowałam ;) za szybko mnie znudziło, choć grafika b.dobra.
Heh znam You;re beautiful :D równiez ogłądam mnóstwo dram :P
Dzięki za polecenia :) A propos dram polecam Secret Garden, Personal Taste, Coffee Prince i City Huntera.
polecam Nodame Cantabile (3 sezony) i Nanę, chociaż to bardziej muzyczne klimaty:)
Jap dramy jakoś mnie nie przekonywały na poczatku, nie tak jak koreanskie, w ktorych zakochalam sie od razu ;) Nanę widzialam i w wersji fab i anime :D uwielbiam ta kreske i ta historie, ogolnie Ai Yazawa ma swietne pomysly! Paradise kiss jest tez swietny, manga, anime i film :D caly zestaw!! Lov it! A co do Nodame Cantabile spróbuje :)
Polecam wszystkie mangi Ai Yazawy - prócz wcześniej wspomnianych warto przeczytać zwłaszcza "Gokinjo Monogatarai" (podobnie jak Paradise Kiss nawiązuje trochę do mody).
anime itazura na kiss jest wiele fajniejsze od dramy, w dramie najlepsze jest ,''wyciete'' polecam moje ulubione anime pod względem romansu bo jest dlugi, a nie konczy sie na poczatku zwiazku. Jak ktos zna takie to Prosze o znaka.
Ja z romansów (lub romansów + fantasy) mogę polecić :
-kaichou wa maid-sama! - widziałam , że ta propozycja pojawiała się już wcześniej , również uważam , że to anime jest świetne.
-kamisama hajimemashita - bardzo ładna kreska , świetna postac Tomoe , jedno z moich ulubionych anime ;)
-yamato nadeshiko shiki henge - anime lepsze od dramy (!) , na dramie się wynudziłam i nie polecam , anime bardzo zabawne i lekkie
-earl and fairy - momentami lekko pompatyczne , ale mimo wszystko dość ciekawe , można oglądnąć w wolnej chwili.
-inu x boku ss - bardzo zabawne anime , dla entuzjastów lisich uszu ;)
- junjuou romantica - historia parki homoseksualnej , na tym anime bardzo się uśmiałam i szczerze polecam.
-nisekoi - tegoroczna nowość , główny bohater to spadkobierca yakuzy , łatwe , lekkie i przyjemne
-otome youkai zakuro - wątek miłosny pomiędzy (jeśli dobrze pamiętam) demonami a żołnierzami
-primo passo - bardzo ładna kreska , dla samej muzyki (dodam , że klasycznej) warto obejrzeć
- sakurasou no pet na kanojo - śliczne, momentami smutne i dość nietypowe anime , ale zdecydowanie warte obejrzenia. Poza tym postaci takie jak Shiino , Kanda czy Ryūnosuke robią robotę ;)
-sankarea - to jest mocno nietypowe anime o dziewczynie która zamienia się w zombie. Względnie dobre , ale nie zapada w pamieć.
-skip beat - już się wcześniej pojawiło , ja również polecam , chociaż szału nie ma
-special a - zabawne , chociaż dla mnie na dłuższą metę męczące , można obejrzeć jak się będzie nudzić :)
-strike the blood - kolejna nowość , bardzo dobra kreska i fabuła , wątek romantyczny rozwija się jak na razie powoli
-sukitte li na yo - mnie akurat średnio urzekło , ale opinie zbiera dobre , więc może tobie się spodoba
-tokyo ravens - też nowość , wątek walk magicznych , bardzo ładna kreska i muzyka , także polecam
-vampaia naito - zarówno pierwszy jak i drugi sezon są bardzo dobre , polecam
-ouran koukou host club - świetne , świetne , świetne anime , to jest pozycja obowiązkowa :) !